Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

A mój najnowszy Pimpuś ma 3cm, 10 tygodni i cóż...Ruchliwa bestyja z niej/niego ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ O imionach wolę nie myśleć na razie, bo ja dość przesądna jestem i wolę nie zapeszać, ale przyznam, że miło by było, gdyby to była dziewucha, tak dla odmiany:D Jak wszystko będzie dobrze to pewnie znowu jakieś z tradycjami wybierzemy, po przodkach znaczy się:) Wszystkie Panie pozdrawiam i dziękuję za dobre słowa i myśli 🌻

hej❤️ dziadekjacek❤️ jeszcze raz gratulacje👄 tradycja najważniejsza :-), po za tym tak niedawno powiedziałaś że "jesteś" a maleństwo ma już 3 cm, :-) jak te dzieci szybko rosną, trzymaj sie dzielnie i koniecznie tu zaglądaj, dziewczyny piszcie jak tam diety, i oczywiście efekty

Myszko :) moja rada co do testów- z własnej niedawnej praktyki :) Najpierw dobrze naucz się ogólnej teorii i przepisów - z jakiejś książki. Tam jest wszystko dokladnie wytłumaczone, usystematyzowane i wynikające jedno z drugiego. No i jakby co łatwiej coś wykuć :) Jak opanujesz teorię dopiero bierz się za testy ! W przeciwnym razie wszystko Ci sie pokręci! Zaczynając naukę od rozwiązywania testow masz wszystko na raz , totalnie wymieszane, oderwane od kontekstu i podchwytliwie skonstruowane. Jednym słowem za duzo informacji na raz - stąd Twoje zagubienie, niezrozumienie i mylenie informacji. Dokładnie tak samo jest z ulicznymi krzyżówkami- znając wszystkie przepisy i kolejnosc zachowania na drodze latwiej bedzie Ci przeanalizować sytuację i znaleźc właściwe rozwiązanie :) Powodzonka :) Dziadek :) ja też jestem zwolenniczką "normalnych imon" :P Jakoś trudno jest mi sobie wyobrazić np. Ramonę, Dajanę czy Dżejsikę w wieku 60 lat :P No a tradycyjne rodzinne imiona to może być coś fajnego, pod warunkiem fajnych imion i przoków ;) Abs :) Ja też chce widzieć 5 z przodu !!!!! No ale na to to ja sie chyba nie doczekam w tym wcieleniu :P I nie z panem Dukanem .... W poniedzialek udało mi sie zejśc na 64,5 kg (-2 kg) , ale mialam firmową imprezę i poooooszłoooooo :P Teraz znowu 65 :O Naprawdę niewiele jadłam i tylko dozwolone rzeczy, duzo skakalam, wypilam ze 3 litry wody i piłam pepsi bez cukru. Ale chyba mieszalam tą pepsi ze zbyt dużą iloscią żurawinowej :P Sądząc po zawartości butelki na koniec imprezy (żurawinkę pilam tylko ja) wlałam w siebie prawie pół litra :P Jakoś nie mogę w to uwierzyc, ale sądząc po "zmęczeniu" we wtorek nie jest to takie wykluczone :P A teraz siedzę i klepię na kompie papiery do pracy 😭 Do jutra mam termin oddania dokumentów :P

MAJECZKO dzieki za rade ja juz ksiązke przeczytalam 4 razy i pomału sobie zaczynam test rozwiazywac 🌼🌼 Własnie sie dowiedziałam że jutro mam pierwsza jazdę o 9;30 Noc mam z głowy 🌼🌼🌼🌼 Życze dobrej nocki

ja chciałam powiedzieć, że żyję, ale od prawie tygodnia mam brata z rodziną w Kijowie. Opowiem później co to za jazda :P może nawet schudłam przez to ;) żartuję. Jutro wieczorem lecą do domu, to wrócę "na łono" :P i będę się odchudzać ;)

Hej Lachony:D Co u Was?? Dziadek cudownie ze wszystko ok!!!! Gratki!!! 3 cm :D Zobaczysz ze bedzie dziewczyna:) Trzymam kciuki zeby byla:) Abs jak samomoczopoczucie:D?? Kicia wracaj i opowiadaj :) Majka Olenki sa cudne:P Abs masz profil na facebooku?? WSTAWAC!!!!!!!!!!

to znowu ja :classic_cool: jeśli chodzi o profil , to nie mam,

właśnie zjadam II śniadanko, jogurt i jabłko, dziś trochę opóźnione, I śniadanie , 2 jajka gotowane i pomidor + kromka chleba + inka zaczynam wchodzić w ten tryb , ale wieczorem jeszcze mnie ciągnie do maleńkiego podjadania, ale walczę dzielnie :-), po za tym najważniejsze ze waga nie rośnie i powoli spada,

i znowu grobowa cisza, nikt nic nie napisze, u mnie nudy nic ciekawego ,

Witam 🌼🌼 Ja dzisiejszy dzień przeżylam ale było z rana ciężko Miałam dziś pierwszą lekcje najpierw na placu a potem kazał mi instruktor jechać na miasto i szok Ale pomalutku sobie pyrkałam 🌼🌼🌼

Myszka🌼BRAWO, nie taki diabeł straszny, wiec jak juz masz pierwsza jazdę za sobą to juz poleci, a u mnie nudy siedzę i myślę co wymyślić wieczorem aby jakoś urozmaicić nudę :-)

Facet chcący zaciągnąć dziewczynę do łóżka jest gotów na każdą podłość, byleby osiągnąć cel. Przebić go może tylko kobieta chcąca zaciągnąć faceta przed ołtarz. Jedna koleżanka żali się drugiej: - Mój Kazik jest ostatnio jakiś oziębły w sprawach seksu. - Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobiłam, to po wyjściu spod prysznica rzucił się na mnie, jak jakiś brytan, zaciągnął do łóżka i mało mnie na strzępy nie rozerwał w czasie stosunku! Minęły dwa dni: - Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów. - Coś ty? Nie zadziałało? - Zadziałało. Wyskoczył z łazienki, opier**lił całą kiełbasę z lodówki, a jak mu zwróciłam uwagę, to ugryzł mnie w tyłek i poleciał do tej suki, Kowalskiej z trzeciego pietra... W czasach przedhistorycznych nasi przodkowie żyli w jaskiniach, które były gniazdami cywilizacji. Później zaczęli budować szałasy, nie mieli ubrań, nawet koszul, tylko dziury na przepuszczanie dymu. Rozporządzali bardzo prymitywnymi narzędziami do założenia rodzin

Abs powoli do celu i bedzie git-majonez:D Myszka bedzie z cebie kierowca pierwsza klasa:) Kicia juz sie doczekac nie moge relacji z wizyty:)

Ja pozdrawiam cieplutko ❤️❤️❤️ wszystki nie mam jak kompa dorwać bo młody okupuje bo chory tak jak ponad połowa jego szkoły :O

WYLĄDOWALI JUŻ, sorry, za capsa, jadą teraz z Katowic do Łodzi. Jestem wyrąbana, a do tego moja psiapsióła, ma w ten weekend przeprowadzkę. Właściciel mieszkania, w którym mieszkali brat z rodziną podczas pobytu, a w którym na co dzień mieszka (ła), dał jej dwa tyg na wyprowadzkę. To było jeszcze zanim oni przyjechali. :O chyba trochę zagmatwałam :O no w każdym razie ona musiała na gwałt szukać mieszkania. Na szczęście znalazła. Oni dzis pojechali, a my jutro pakujemy dobytek, bo w niedz. na 11 mamy samochód, przewozimy rzeczy. także se nie odpocznę za bardzo :P

WITAM ja juz z rana na kompie bo maluchy jeszcze śpia wiec mam spokój Dobrze od poniedzialku do szkoły ida bo bym zwarjowała jak by dłużej siedzieli w domu Miesiąc temu składałam podanie i złożyłam tez mojemu bratu (huta szkła) i jego przyjeli a ja nic Ale on tam kiedys pracował przez 13 lat i stego co sie dowiedział to stara załogę przyjeli a potem sobie bedą dobierac MAM cicha nadzieje że kiedys sie wyrwe do jakiejkolwiek pracy 🌼🌼

Gość Dziadek Jacek
Heh kobity...wiem, że Wy wszystkie zalatane i zajęte jesteście, ale prześlę Wam coś...zaczęłam czytać z ciekawości, a potem normalnie opadło mi to i owo...ludzie są straszni (dla siebie)...

dziadek :D pierwszy wpis mi wystarczył :D z jednej strony bardzo dobrze, bo ludzie sobie jaja robią z poważnych rzeczy. Tego chuja pazurę, to bym na stos posłała, bo obraża moje uczucia religijne. Ale nie tędy droga do odbudowy autorytetu. Na początek powinni skończyć z tymi "rozwodami", bo to śmieszne. Dziołchy :D spałam dziś do 12 :P zaraz zrobię sobie małe SPA, wieczorkiem jadę pakować kumpelkę. Jestem jej winna każdą pomoc. :) pogódkę mam zarąbistą miłego dzionka życzę 👄

hejka ja na tematy koscielne nie wchodzę bo sie cholernie denerwuje drażni mnie tzw. katolicyzm większosci katolików i ogrom hipokryzji już nie mówiąc o tym że połowa to nawet nie wie w co wierzy bo Biblie trzymała raz w życiu w rękach własnie przy takich dyskusjach wychodzi jak mała jest ich wiedza, ale kłócić się bedą- załosne

moim zdaniem to wiekszosc Polaków wierzy na wszelki wypadek generalnie nie wiedza o co chodzi do konca, sakramenty raczej z tradycji niz wiary, nie zagłęboają sie w ogóle w temat ale wierzą, na wszelki wypadek, bo lepiej wierzyc niz nie wierzyc a potem sie okaże ze Bóg jest i bedą sie w piekle smażyc wrrrrrrrrrr

Sory dziewczyny, ale w świetle moich życiowych doświadczeń jestem zdania, że badania psychiatryczne i to od razu z odpowiednią terapią, powinny przechodzić wszystkie małżeństwa co kilka lat , profilaktycznie :P Niezależnie od tgo, gdzie był ślub .... Właśnie mój kolega zostawił po 20 latach małżeństwa swoją żonę- moją koleżankę - dla jakiejs dupy :O Zresztą od razu czułam , że stoi za tym jakaś kurewka .... Z kamienną twarzą patrzył w oczy 2 swoich dzieci, które płacząc prosiły, zeby tego nie robił :( Powiedział, ze je kocha, ale i tak wyjedzie .... do swojej kochanicy do Warszawy .... Zostawił też na lodzie kolegę- wieloletniego współwłaściciela firmy. Stwierdził, że chce zapomnieć o swoim dotychczasowym życiu i zacząć wszystko od początku gdzie indziej i z kim innym. Założę sie, ze ma swoje prywatne konto, bo firmowych pieniędzy też jakoś niewiele od jakiegoś czasu przybywało. Koleżanka zostala bez grosza przy duszy z wielkim kredytem do splacenia - kilka lat temu razem ze wspólnikiem wybudowali spory budynek z firmą na parterze i sporymi mieszkaniami wyzej. Jako małżeństwo mieli wspolne konto, ale okazało sie, że jest na nim debet ...... kolejna pensja koleżanki (nauczycielka) poszła na częściowe pokrycie tego debetu .... A wiecie co ten kutafon ostatnio zrobił ????? Najpierw za pożyczkę, którą koleżanka wzięła na kupno samochodu dla siebie ( do pracy ma spory kawałek i dojeżdza autobusem) on bez zapytania o zdanie kupił sobie jakiś sprzęt. A teraz za 9 tys. zrobił sobie .... zęby !!!!!! Stwierdził, że nie interesuje go co teraz z jego firmą i domem zrobi zona - dał jej wolną rękę :O Zresztą znowu wyjechał, nie ma z nim żadnego kontaktu, bo nigdy nie odbiera telefonów, ani nie odpisuje na sms-y. Przed wyjazdem powiedział dzieciom, że bedzie dawał im pieniadze , ale ...... ale oświadczył zonie, ze musi trochę poczekać, bo on musi najpierw rozkręcić biznes i stanąć trochę na nogi ..... Koleżanka jest w skrajnej depresji, nie jest w stanie dopejmować jakichkolwiek decyzji o swoim zyciu, nie mówiąc juz o utrzymaniu sporego mieszkania, decyzjach o jego firmie, sprzętach, towarze, budynku ..... O stanie dzieci, zwłaszcza syna, nawet nie chcę mówić .... :( Cała sytuacja zaszokowała nawet mojego męża , ktory tez ma na swoim koncie co nie co .... Normalnie żyć się odechciewa .... :(

Mnie nie drażni ani zaangażowanie w Kościół ani jego brak...wolna wola, każdy ma swoje życie i ponosi za wszystko odpowiedzialność, prędzej czy później, ale jak czytam wywody takiego Ptaśka czy jak mu tam, debila do kwadratu, który zapewne na kolanach na przystanek autobusowy pełznie, a ludzi wyzywa od brudnych polaczków, kurew itp to naprawdę ręce mi opadają...Ludziom się co nieco popieprzyło we łbach... Nawet pod szyldem Kościoła sieją swoją nienawiścią na prawo i lewo... Zdenerwowałam się...

Witam:D Dzień dzisiaj piękny, więc rozumiem, że to dlatego takie pustkowie? Kasiunia13...temat jak każdy inny, generalnie chyba mam "chwiejność", bo zaczęłam czytać różnie bzdurne topic'i na kafe i krew mnie zalewa od wczoraj...muszę z tym skończyć chyba:P Majka...bardzo to przykre co piszesz o koledze i koleżance, a najbardziej to co opisujesz w związku z dziećmi, dorośli bardzo często zapominają, chcąc nie chcąc, o ich emocjach. Ile te dzieciaki mają lat? Pozdrawiam Kicia? Cudnie? Mafinka? Myszka? ABS? do2do? gdzie jest serum???

Czy Wy też macie wrazenie, że czas zapiernicza jak głupi???? :P Jeszcze niedawno szykowali się wszyscy do świąt, a już luty się zaczyna ... Z jednej strony to dobrze, bo do wakacji coraz bliżej :P ale z drugiej strony bliżej też do Bożego Narodzenia ... I tak już do usranej :P Kasiunia :) moja hmmmmm.... dieta :P ma sie dobrze, nijak nie chce mnie opuscić :P Cały czas krecę się między 64,5 a 65 :O Być moze winą są nagromadzone ostatnio imprezy (wczoraj mialam kolejne spotkanie rodzinne :P) i niewielkie grzeszki :P Staram się wtedy pilnować i jeść to, co jest dozwolone. No ale niestety nie zawsze mam wpływ na sposób wykonania wszystkich potraw, więc przemycam wtedy w siebie troche więcej tłuszczyku czy choćby ankoholu :P No ale mam postanowienie trwać na diecie dalej. Wymyslam rzeczy, które jem w miarę chętnie i jeszcze mi to nie obrzydło. Mam ostatnio straszne parcie na slodkości :P Ze 3 razy w tygodniu robię sobie blachę ciasteczek piernikowych, do tego naleśniki na słodko, jogurty light i jakoś leci :P Wczoraj zgrzeszyłam dodatkowo 3 normalnymi pierogami z wiśniami :P I dochodzę do wniosku, że dieta D faktycznie jest najbardziej skuteczna za pierwszym razem. Co do mojej kolezanki i jej męża- wała :P Co prawda dzieciaki mają juz duże, ale to właśnie być moze jest najgorsze w tej sytuacji. One poprostu są świadome tego, co się stało i wszystkich konsekwencji całej sytuacji.... Kilka lat temu mieli spore problemy wychowawcze z corką (bardzo zdolna, ale trudna wychowawczo), ledwo wyszla na prostą. Syn jest spokojny, ale jest w okresie dojrzewania i nie wiadomo co takiemu dzieciakowi moze w takiej sytuacji strzelić do łba. Do tego ta odległość ...... Mieszkamy pod Szczecinem, a on wyprowadził się do Warszawy, wiec nie ma co liczyć na kontakty na zasadach "2 weekendy w miesiącu", bo on poprostu nie będzie przyjeżdżał. Dodając do tego fakt, że jemu do szczęścia telefon komórkowy w ogóle nie jest potrzebny (nigdy od nikogo nie odbiera telefonów, nie oddzwania, nie pisze esów) koleżanka zostaje z tym wszystkim kompletnie sama :( I pomysleć, że wszyscy ludzie mieli go za dobrego męża, ojca i człowieka .... żaden babiarz, pijący tylko przy okazji, prowadządzy od lat znaną w okolicy firmę ..... Totalny szok dla wszystkich, że tak mu odpierdzieliło .... Oj , głupie to życie czasami jest .... głupie i bezsensowne :( A faktu, że człowiek może się stoczyć na moralne dno nie zmieni ani Kościół, ani urząd stanu cywilnego, ani życie na kocią łapę ..... Kurewstwo było, jest i zawsze będzie kurewstwem ..... Brak zasad, jakichkolwiek norm moralnych i totalne zakłamanie ..... Egoizm w najgorszym wydaniu :(

Idzie dwóch studentów ulicą. Nagle widzą czystą kartkę na choniku. Jeden podnosi, ogląda i pyta drugiego: - Ty, co to jest? - Nie wiem, ale kserujemy! Chłodny, zimowy poranek. Wśród ogólnego chaosu i chlewu spod łóżka rozjegają się ciche jęki. Jęki te stają się coraz głośniejsze, aż w końcu przechodzą w wołanie: - Azooor, Azooorkuu, do noogi...! Do pokoju wbiega przyjacielski labrador i wślizguje się pod łóżko. Tam zastaje totalnie wczorajszego Kowalskiego. On ładuje psu potężnego chucha w nos i jęczy: - Szuukaaj... Synek Billa Gatesa pyta się ojca: - Tato, chciałbym w końcu zasmakować seksu, ale nie wiem jak zaproponować to kobiecie... - Musisz, synu, kupić jej wielki bukiet pięknych róż, zaprosić ją do wykwintnej restauracji na dobrą kolację i markowe wino, później zabrać ją ekskluzywnym samochodem do drogiego hotelu... W tym momencie wtrąciła się córka: - Tatusiu, a co z romantycznym spacerem nad brzegiem jeziora, zbieraniem polnych kwiatów w świetle księżyca, szeptaniem czułych słówek? - To wszystko wymyślili linuksiarze, córeczko, żeby podupczyć za darmo...