Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

pisać chudzinki:D, pytałam o DUkana, czy ktoś może mi odpowiedzieć, Majka🌼:P, powiedz jak było u ciebie z ta dietą

Hej kobitki :) Ja żyje ale ledwo :o zakwasy mnie dopadły :o dzisiaj basen odpuszczam bo gicoł nie czuję i paluchy u rąk bolą na wet:o więc dzisiaj tylko bieżnia muszę jeszcze lecieć po książki bo młody w szkole całą historie przerobił i kazali im zakupić do klasy 6 :onormalnie osobiście uważam że ich posrało i to równo :ono i pochwalę się że moja bratanica przeszła w x-factor a dzisiaj śpiewała w dzień dobry tvn :D i jeszcze kawkę chwytam bo mi się małpa w domku skończyła a dzisiaj nalot teściowej mam :o

😠😠😠 a ja chyba zacznę strajk ostrzegawczy jak zaraz nie zaczniecie pisać:P:P:P

ABS przepraszam, ale byłam w pracy, nie bij! :P a ja niestety w pracu nie mogę pisać. teraz wpadłam do domu na kawę i spadam do drugiej pracy. będę wieczorkiem ;)

ABS- życzę dobrej nocki I Wszystkim Wam też!!!!! 👄, Jacek- jak synuś???? sytuacja opanowana?

❤️Cudeńko Ty moje kochane❤️ na szczęście synek ma farta, że matkę ma zaradną i dociekliwą, co to nie poddaje się łatwo:classic_cool: Donoszę zatem, że po serii rozmaitych czarodziejskich zabiegów, znachorskich niemal, stan małego uważam za bardzo zadowalający, całe to gówno poznikało prawie, zostały niewielkie zmiany, które cały czas smarujemy rozmaitymi paćkami i kąpiemy w skrobiach i tym podobnych:) A...i to nie jest P.A.:D:D:D:D Kwiecień...to już jakoś brzmi❤️

Jacek 👄 cieszę się..... wiem, doskonale , co może zrobić matka dla dziecka a jeszcze taka :P, z takim temperamentem :classic_cool: Co do kwietnia to..... zwolnij....:D to dopiero jutro :D:D:D ABS , Myszka- no "odwieszajcie" strajk :P :D.... Kicia- jak tam samopoczucie i pogoda? widać już tę WIOSNĘ??? Uwielbiam kawkę rano \_/> 🌻,

witam robaczki❤️ kawa(_)> ja dziś nerwowa jestem, juz mi w pracy ciśnienie podnieśli , a w dodatku prowadzę z M negocjacje wakacyjnej wycieczki, aby dzieciakom pokazać trochę Polski, a w dodatku , diler samochodowy gdzie zamówiliśmy auto sie nie odzywa:P,

😠 właśnie się dowiedziałam ze chcą kolejny raz przesunąć odbiór mojego auta😠, wiec im napisałam, że pomimo jestem człowiekiem o gołębim sercu i anielskiej cierpliwości to wszystko ma swoje granice:P i auto chcę zobaczyć już w tę sobotę :P, co za czasy aż nie korci się wycofać i zmienić dilera😡 ale nie wiem czy kolejny nie będzie zachowywał sie podobnie

oczywiście odpisali mi że robią wszystko co w ich mocy aby auto dostarczyć jak najszybciej, M mnie stopuje aby sie nie spieszyć ale ja nie chcę czekać tak do wakacji,:P,😡

ABS co ty za furę kupujesz??? Z księżyca ci ją ściągają?? :P ja to myslałam, że w salonie to fury stoją i czekają :) a tu proszę! a ja odzyskałam paszport i propiskę z wszystkimi potrzebnymi pieczątkami :) do sierpnia mam spokój :O

Taaa...Widzę, że znowu trza tupnąć nóżką o poranku WSTAWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRIMA APRILIS🌻

Nikt nie pije, bo żaden leń polać nie chce :P A tak w ogóle to wiosna panie sierżancie :)

Dziadek :) to prima aprilis to się tego "wstawać" tyczyło mam rozumieć ? :P

Piszemy koleżanki 🌼🌼🌼 Ja dziś strajkuje nic nie robię wczoraj bylo za dużo a w nocy nie wiedzialam gdzie rece mam dac tak mnie bolały😍😍😍

Ja piszę:D Nabiegałam się dzisiaj jak jasna cholera, a to jeszcze nie koniec...a to poczta, a to skarbówka..masakra:P Dobrze, że z małym przynajmniej to jakoś raźniej razem. Będzie lać czy nie? 🌻ABS🌻 a co to za fura? Markę przynajmniej podaj:D 🌻Myszka🌻 Czy ja Ci gratulowałam egzaminu? Pewnie nie. Teraz to czynię:D:D:D:D:D 🖐️

a ja mam dość :O jestem nauczycielem, a nie biurem podróży czy cholera wie co. przynajmniej raz do roku woziłam dzieciaki z Pl na Ua i nie było problemów, w drugą stronę chyba więcej nie pojadę. Studenci są ok, nawet nauczycielki też, ale wprosiła się babka z dz. współpracy międzynarodowej i ... :O mama jednej studentki, a zarazem żona pracownika tegoż ww. działu. :O MAAASAAAKRAAAAAAA :( :O mam ochotę nigdzie nie jechać. one nie rozumieją podstawowego założenia, że jest to wyjazd STUDENCKI a nie wycieczka full wypas. kuźwa, szkoda słów 😡

aha, panimaju. wolna sobota i tak dalej :P weekend zaczął się już wczoraj popołudniu, bo nikt nie pisze :P kawy też nikt nie poda :O muszę sobie sama. no dobra, zaraz mam lekcję, a potem śmigam na dworzec odebrać moją cenną przesyłkę :P R przyjeżdża, już się zbliża, czuję to :P

Szaleństwo od rana:) Pranie, prasowanie...może teraz, za chwil parę zasłużony spacer? Bo na książkę nie mam co liczyć, zasypiam po 2 kartkach niezależnie od pory dnia:O Wstała już któraś? 🌻

Ja proponuję kawę, herbatę, bawarkę nawet :) Jak pisałam - ja proponuję. A która zrobi ? :P

No to ja zrobię:D \_/> (_)>\_/> (_)>\_/> (_)>\_/> (_)> \_/> (_)>\_/> (_)>\_/> (_)>\_/> (_)>_/> (_)>\_/> (_)>\_/> (_)>\_/> (_)> \_/> (_)>\_/> (_)>\_/> (_)>\_/> (_)> Wystarczy?????:P Jestem jak w transie.... miałam swój spacer już po 6-tej :D, jestem pełna energii, choć jeszcze niebo z lekka zachmurzone i trochę pomrzyło ale widzę, że słoneczko dziś będzie piękne.... Kicia- nie martw się głupotą ludzi....rób swoje :classic_cool: Pa 👄

Kochane ja dzisiaj mam rewolucje w domu rmontowo szafowe i imieninki taty a wczoraj miałam imprezkę u koleznaki więc mam kaca giganta ......ale za to mało jem :p KOCIA, MAJKA,DZIADEK,CUDNIETAK, SERUM, ABS,MYCHA, MYSZKA, MAFINKA, TIJA,LOLA I WSZYSTKIE 👄❤️👄

HEJ kobietki moje drogie jestem okropnie zmeczona dokończyłam mycie okien i sprzatanie i mam dośc 🌼🌼🌼 Jeszcze mi zostało 2 pokoje na glace wypucowac przed wyjazdem i tyle Juz dzis bym pojechała tak gdzies mnie wszystko wkurza a szczegolnie mój M ostatnio działa mi na układ nerwowy ale staram sie to zlewać

rozumiem, że niektórym to na oczy padło i nie zauważyły, że ja już 7.57 się meldowałam i robiłam kawę. wprawdzie tylko dla siebie :P ale na kuchni byłam pierwsza :P wyciągnęłam dziś z szafy pantofelki na kosmicznych obcasach, żeby jechać na dworzec i robić wrażenie na moim ❤️ wszystko było prawie ok, ale chyba mi się nogi skurczyły albo krasnoludki mi buty rozciągnęły zimą, bo trochę mi spadały i namęczyłam się jak durna. no niestety, nie urodziłam się na UA i nie mam chodzenia na 12 cm obcasach we krwi :O a moje słonko, na moją prośbę przywiozło z PL jeszcze dwie pary takich "wygodniutkich" butków, które kupiłam sobie zimą na wyprzedażach w PL :O no cóż, nigdy nie jest za późno na naukę :P PODOBNO! więc ja będę się uczyć śmigać na co dzień w szpilkach ;) ;)