Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracer.

rozkosz dziewczyny

Polecane posty

Gość tracer.

mam dziewczynę juz około roku... ale że jakoś wcześniej nie było zbyt wiele czasu(szkoła,obowiązki) spotykaliśmy się dosyć rzadko ale ostatnio mamy już sporo czasu który możemy spędzać razem... i bardzo się do siebie zbliżyliśmy i pomału chcielibyśmy no wiadomo oco chodzi... choć specjalnie się nie chcemy spieszyć... ale bardzo mnie pociąga, ja chyba(mam nadziej) że ją również... ale że nasze doświadczenia moje i jej nie są wielkie to pytam o rade... a więc bardzo chciałbym zacząć od jakiś figielków ale tez nie chciałbym być zbyt osty i ją przestraszyć lub zniechęcić... chciałbym doprowadzić ją do rozkoszy potocznie mówiąc rączką... ale chciałbym żeby to było wyjątkowe i żeby sprawiło dla niej duże zadowolenie... PS. proszę o niewyśmiewanie się a o konretne rady lub wskazówki mam 19.5 roku ona 18... jestem prawiczkiem,ona dziew

Gość gość
Masz rączki?Ojojoj, to chyba nie masz 19 lat:D

Gość ostatnia.
jakie to słodkie. : ) dziewczyna trafila na odpowiedniego, czułęgo chłopaka.. tylko pozazdrościc. :) a jesli chodzi o figielki.. najlepiej zacznij calowac ją od ust i szyi przez piersi brzuszek, pozniej jleciutko przez majteczki dotykaj jej najczulszy punkt, jak pozwoli na wiecej włóż rękę pod i baaardzo deliktanie masuj / pocieraj/ pieść. dopiero gdy zrobi sie wilgotna mozesz wlozyj jej palec, w przeciwnym razie bedzie ją to po prostu wolało. mam nadzieje ze chociaz troszkę pomogłam. powodzenia :)

Gość ostatnia.
*bolało.

dotykaj (pocieraj palcem) łechtaczkę bardzo delikatnie bo inaczej ja będzie drażniło i po chwili przestnie zupełnie odczuwac podniecenie

Gość tracer19
dzięki za rady.. i mam jeszcze jedno pytanie.. troche wstyd mi i głupio ale jestem poprostu niedoświadcziny... gdzie dokładnie znajduje sie łechtaczka...? ;/

Gość czakinson
to taki dzendzylek odstający tam miedzy nogami łatwo go poznasz bo znajduje sie nie daleko dziurki chyba wiesz której??

Gość czakinson
tylko nie tej odbytowej!!!!!

Gość tracer20
tracer19 w drugiej wypowiedzi to nie ja... ktoś podszywa się podemnie ... ehhh żal mi niektórych... ale tak wogóle to naprawdę wielkie dzięki za rady ;)

Gość burak pastewny
i wy ludzie naprawde wierzycie ze facio 19 letni w dobie internetu na codzien nie wie jak sie zabrac za laske????? stary.....zapytaj sie ojca jak on CIEBIE zrobil????