Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yreyreyergggsdgsd

on 39 lat ja 19- wpierw bzykałąm sie z nim za kasę.....

Polecane posty

Gość gość
Moje wielkie uznanie dla dziewczyny o nicku 'mała w sposób w jaki piszesz'. W 1000% sie zgadzam. Ja już nie potrafie bawić sie w takie racjonalne argumenty, bo za dużo juz takich dziewczynek jak autorka było na kafe i do żadnej jeszcze one nie dotarły:o

Gość mała w sposób w jaki piszesz
Nie myśl, że zostawisz to za sobą. To i tak cię znajdzie, prędzej czy później. Zapytaj starych dziwek. A przede wszystkim zostanie ci w głowie. Chcesz najlepsze lata życia marnować na coś takiego? Twój wybór, ale że głupi to sama wiesz. Możesz lubić seks, ale nie musisz za niego brać pieniędzy. Tak najwyżej będziesz puszczalską, ale uwierz, miana kurwy nie pozbędziesz się nigdy.

Gość yreyreyergggsdgsd
Oni tez maja wiele do stracenia. Maja zony rodziny, nie oplaca sie zonatemu facetowi rozpowiadac o swoich skokach w bok. Mam dwa telefony, dwa imiona, zreszta wypre sie. Jestem z drugiego konca Polski. Juz bez przesady.

Zobaczysz, możesz sobie wmawiać co chcesz. Ale świat nie jest taki duży jak się wydaje. A już jeden kraj tym bardziej. Ale oni nie będą tego rozpowiadać żonom tylko kolegą. A szukasz nowych klientów. Ludzie widzą więcej niż ci się wydaje, tylko nie zawsze mówią. Nie do ciebie. Jesteś naprawdę naiwna jeżeli wierzysz, że jesteś bezpieczna i anonimowa... Ale wierz w bajki dalej. Jak mówię, kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku. I żeby nie było, ostrzegałam. A pozdro wiesz, tyle lat się siedzi na kafe, a i tak się człowiekowi robi żal głupich ludzi. Pewnie dlatego nigdy nie byłam tutaj popularna, jestem za miętka ;) A teraz kończę, swoje powiedziałam. Ty masz swoje racje. I ok. Twoja dupa, twoja sprawa.

*kolegom jeżeli jeszcze coś mi poprawiło na błąd, to pardon.

Gość yreyreyergggsdgsd
oni nawet po pewnym czsie nie pamietaja naszych twarzy. Moge takiego delikwenta minac w autousie ale on nie wie juz kim jestem. Oni nie przypatruja sie nas, o nic nie pytaja. po prostu jestesmy wiec nie wiedzac jak to jest nie mow. Zreszta nawet jak sie wyda to i co z tego? moj facet wie. To dla mnie najwazniejsze.

Gość gość
Twój facet to raczej nie jest ten docelowy po tym, jak go tu przedstawiłas....Jaki normalny facet pozwoliłby swojej lasce sie puszczac za kase?????Za pare lat bedziesz z innym i bedzie problem - czy mu powiedziec, czy zyć w klamstwie....Powtarzam - zaden normalny facet Cie nie zechce. Zostana Ci tylko patologiczne ochłapy...mety społeczne. Życie to nie film Pretty Woman dziewczynko:oW morde...mam siostrę w Twoim wieku. Normalnie Ci gebę obiła za te brednie, które wypisujesz , to byś przestała miewać zjeebane pomysły na życie:oKoncze na dziś 😴

Gość gość
Errata: normalnie bym Ci gębe obiła miało być....Jak ja sobie przypomne, jaka byłam naiwna i glupiutka w Twoim wieku, to sie zalamuje...aż dziw bierze, że ja teraz i ja wtedy to ta sama osoba. Każdy tak ma. Dlaczego w ogole nie dociera do Ciebie, że ktos od Ciebie starszy i mądrzejszy może Ci dobrze radzić?:o

Gość yreyreyergggsdgsd
Nie :) tak Cie nie lubie,ze byle jak czytam to co piszesz. Nabluzgalas mi na wstepie wiec gadac normalnie z Toba nie bedę.

Gość gość
Twoja strata. W koncu nie jestem Matką Teresą do jasnego gwinta 😴🖐️.

Gość yreyreyergggsdgsd
przeczytaj ilosc ublizen w sti=osunku do mojej osoby od str. 3. Jestes niestabilnie emocjonalnie i wyzywasz swoje flurstracje. nikt normalny nie wyzywa tak innych.

Gość fkiydcjkdcki
a ruszają Cię one?;) mnie nie. zbyt dużo się nacierpiałam przez innych żeby teraz się tym przejmowac.

Gość yreyreyergggsdgsd
a triszke tak, bo zastanawia mnie jak mozna do drugiego czlowieka tak mowic..

Gość yreyreyergggsdgsd
mialo byc troszkę xD

Gość fkiydcjkdcki
można, można... tak cytując "ludzie są i nie będą nigdy lepsi..." nikt nie zrobi Ci takiej krzywdy jak drugi człowiek

Gość yreyreyergggsdgsd
no im bardziej poznaje ludzi tym bardziej lubie zwierzeta xD bez kitu. Ludzie sa tacy nie zyczliwi, tylko czekaja na porazke drugiego czlowieka

Gość yreyreyergggsdgsd
najgorsi sa "mędrcy", moralisci.... niby tacy prawi i sprawiedliwi xD haha ale jednak jak nie po ich mysli cos to roszarpią. Zabiją slowami..

Gość yreyreyergggsdgsd
o nie.. sama jestem

Gość fkiydcjkdcki
dlatego trzeba zyc swoim zyciem i nie ogladac sie na innych, ide spac, dobrej;)

Gość yreyreyergggsdgsd
:* dobranoc :*

Gość tak idź swoją drogą
ale nie zdziw się gdy ta droga pójdzie za tobą. Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Moraliści? Zrozum jak rozumiem niemoralna dziewczyno, ze głupio robisz, poniżasz się i nie ma to wiele wspólnego z moralnością, ale z rzeczywistością i godnością, która sprzedajesz. I nie piszemy tak dlatego, ze jesteśmy święci. Piszemy tak, ponieważ mamy więcej rozumu od ciebie i z życzliwości, której nie dostrzegasz (widzisz bardzo jednostronnie, sama nie chcesz być zaszufladkowana a robisz dokładnie to samo). Ty i tak zdecydowałaś, ale pamiętaj. Kurwą pozostaniesz już do końca życia. I pogódź się z tym.

Gość yreyreyergggsdgsd
tak idź swoją drogą--> zmienilas nik i pouczasz sie? moje zycie moja sprawa. I nie rob ze mnie nie rozumnej kretnki.

Gość Nie widze roznicy
Szczerze mowiac nie widze wielkiej roznicy miedzy dziewczyna utrzymywana przez sponsora i zona utrzymywana przez meza. Jedyne, co moze budzic mieszane uczucia to to, ze dziewczyny robia to z zonatymi juz facetami, robiac krzywde przede wszystkim jego rodzinie. Nie mozecie sobie znalezc jakichs samotnych sponsorow?

jak juz upasc to z klasa i za porzadna kase, a nie za marne pare groszy czy za torebke z wyprzedazy z Zary:O dziewczyny szanujcie sie, nie wiem czy to aby odpowiednie stwierdzenie w tym wypadku;) ale chodzi o to, ze powinnyscie twardo stawiac swoje warunki:classic_cool: a jak sie trafi, jak autorce, jakis sknerus, to mowcie BYE i niech sie cmoknie:D nastepny sponsor czeka w kolejce... 🖐️

Gość nie mam nicka
Nierozumna kretynko. Masz co najmniej dwa razy napisane, że to Twoja sprawa. Gdzie jest napisane, że jest inaczej? Idź już lepiej, pierdol się za kilka stów i nie zaśmiecaj forum skoro normalna dyskusja ci nie odpowiada. Masz wyrobioną opinię, po co ci nasza? I tak 99% ludzi powie ci, że jesteś tanią dziwką z małym rozumkiem. Jednak to ci odpowiada i jesteś tego świadoma, więc czego chcesz więcej? I zmień ton dziewczyno, ponieważ to co pisałam było pisane w dobrej wierze. Niestety tylko pokazałaś, że z tobą nie można kulturalnie porozmawiać. Następnym razem nie zarzucaj pozdro600 chamstwa, sama nie wykazujesz lepszej postawy. Klasy już nie masz, godność sprzedałaś, kultura osobista to jedyna rzecz jaka ci pozostała...

Gość yreyreyergggsdgsd
do przedmowczyni (bardzo madrej wg.wlasnego mniemania) topik zalozylam nie po to by kwestionowac moralnosc sponspringu co wy tu robicie lecz po co innego. po co? sprawdz pierwszy post i nie "nawracaj" mnie już.

Gość przecież o tym piszę
pani w swoim mniemaniu jeszcze bardziej błyskotliwa, szkoda tylko, że inaczej. Zdecydowana większość ci powie, że jesteś dziwką oddającą się za bezcen (w przeciwieństwie do ciebie czytam uważnie czyjeś wypowiedzi). Nawracać cię? Już raz wykluczyłam kwestie moralności (sprawdź definicję tego słowa), nie obchodzi mnie czy to co robisz jest złe. To jest głupie. I mam prawo do swojego zdania, mogę je wypowiadać na każdej stronie i powtarzać się do woli. Od tego jest forum. "Myslalam,ze jestem twarda psychiczmnie. pomylilam sie." No właśnie, sprawdziłam raz jeszcze pierwszy post i co tu widzę. Zamiast bezczelnej pogromczyni moralistek jakieś niezdarnie piszące dziecko, które myli zawód kurwy z filmem i daje się wykorzystywać staremu facetowi za bezcen. To widzę. Skończ już lepiej i ty mnie nie pouczaj, ponieważ swoją "uczciwą" pracą nie zdobędziesz nigdy jednej rzeczy - szacunku. I zamiast się rzucać jak przysłowiowa wsza na kołnierzu, udawać obrażoną itp. zastanów się nie nad moralnością tylko własną naiwnością. Mam głęboko w czterech literach twoje płytkie sumienie, nie każdy rodzi się z określoną wrażliwością. Szkoda tylko, że uczyć się na cudzych błędach też nie chcesz i najpierw oddasz się całemu wojsku zanim zrozumiesz jak płytkie jest twoje pojmowanie świata. Jeśli zrozumiesz... Nie chcesz, nie czytaj, ale od moralności się już do cholery odczep. Nawet nie zaczęłam o niej pisać, ponieważ to nie jest temat dla kogoś, kto chodzi do łóżka z żonatym facetem za pieniądze. Po prostu.

Gość yreyreyergggsdgsd
ojoj coz za bulwers:) az sie zasmialam pod nosem. Przezywac tak cos co ktos obcy napisal zza monitora? ale problem:)

Gość yreyreyergggsdgsd
ale ja nie jestem bezczelna, nikogo nie wyzywam i na silę nie pouczam zagapolowalas sie. Juz wypieki na twarzy masz? smieszne trochę.