Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yreyreyergggsdgsd

on 39 lat ja 19- wpierw bzykałąm sie z nim za kasę.....

Polecane posty

Gość Taki tam nick
O tych rzeczach sie nie mowi, bo i o czym tutaj glosno mowic. Przypominam sobie jedno fajne zdarzenie z czasu studiow, jak grupka moich kumpli, majacych kasiastych rodzicow po jednej imprezce dyskotekowej postanowila wyskoczyc do calkiem ekskluzywnej agencji towarzyskiej. Zdziwienie ich bylo naprawde wielkie, jak w srodku zobaczyli kolezanke z roku :)

Gość yreyreyergggsdgsd
nie nosze szpilek, nigdy mini. Duzo sie ucze. Mam zwiazane wloski, nosze okularki do czytania. Na codzien nie stroje sie... dopiero na sotkanie z facetem robie sie wampem. Duzo studentek tak dorabia. Obecnie wpolpracuje (trójkaty) z 25-latką. Jest na schyłku medycyny. jest piękna, skromna i ... ta medycyna :P ajjć cicha woda brzegi rwie

Gość Sarah.........
zawsze schodził, pomyśl to tylko za twojej młodości! A co będzie u schyłku twojego życia?

Gość gość
JA tylko przypomne, że ta prostytutka dostaje kase od rodziców na akademik i jedzenie, a puszcza sie ze żonatym facetem dla materialnych pierdółek :DGodna podziwu taka pracowitosc :D\'Duzo studentek tak dorabia\'A skąd ty możesz to wiedziec...bo spotkałaś jedną taką i to robi za twoją statystykę?:D. A może masz dostep do takich danych, ile procentowo lasek sie puszcza tak jak ty? No jak ci sie wydaje, ile? 10%? 30%? 50%?:D Ja na studiach nie slyszałam o zadnej dziewczynie, żeby robila to co ty, ale to było dawno...bo aż 4 lata temu :classic_cool:. Pewnie teraz prostytuuje sie co druga studentka, bo biedna nie ma na tipsy i solarium.:D Śmieszne jesteście lalki.

Gość fkiydcjkdcki
A myślisz, że jakaś się do tego przyzna?:P Bo u mnie nie ma szans zeby się ktoś dowiedział. Jest dyskretnie:P

Gość yreyreyergggsdgsd
1. nie mieskzam w akademiku lecz mieszkaniu mojego sponsora (czytac ze zrozumieniem nie umiesz, co potwierdzac swoimi wypocinami od pocztaku) 2. nie mam tipsow, nie lubie 3. wiem bo bedac w branzy intersuje sie. Sa robione statystyki tego typu, ostatnia byla w Wprost i teraz szokujaca informacja... Ok.10%studentek w moim wieku robi to albo regularnie albo chociazby raz w zyciu zrobiły.

Gość gość
Wlasnie! Wiec nie gadajcie, że tyle Was jest, bo tego nie wiecie. Mam szczerą nadzieje, że jesteście w porażającej mniejszości....

Gość yreyreyergggsdgsd
od rodzicow dostaje marne 200zl. Nigdy nie pisalam,ze wiecej dostaje. Moi rodzice nie sa w stanie mnie wspomoc finansowo. robie to nie tylko dladrogich rzeczy, lecz takze odkladam na przyszlosc. chce stworzyc własną firmę. Pozdro jestes prosta/y jak budowa cepa. Ile godzin dziennie spedzasz na kafe? masz swoje zycie osobiste, znajomych? no tak pytanie retoryczne patrzac na ilosc twoich wpisów.

Gość Snap
Ale dlaczego sie tłumaczysz w ogóle?? pytałaś przecież czy ten gościu mogl sie zakochac w tobie

Gość yreyreyergggsdgsd
fkiydcjkdcki - masz rację. Hhahhaha ale pozdro jest zbyt" prosta/y" by to zrozumiec. Trzeba byc wyjatkowym idiotą by myslec, ze dziewczyna z dobrej rodziny, studiujaca na tak znanej uczelni i taki kierunek rozglaszala,ze robi to za kasencję... No żenada.

Gość sialalalalaaaa
->yreyreyergggsdgsd Pozdro600 nie potrafi czyta ze zroumieniem, już to zauważyłam wcześniej. Żadna z nas nie mieszka w akdemiku... ale Ty o tipsach akurat pisałaś co innego... 22:04 [zgłoś do usunięcia] yreyreyergggsdgsd a ja fryzjer co dwa miesiace 150zl solarium ok.50zl miesiecznie tipsy 50zl bielizna ok.400zl.(ponczochy nie sa drogie ok 20zl ale na gora 2 razy starczaja) szpilki typu hig hills (jakos tak sie pisze)tez ok. 300zl no.. kurfa Poza tym tak szczerze to od początku kręcisz. Najpierw był tylko sponsor, potem chłopak, a potem jeszcze morze klijentów i współpraca z inną;) To już nie sponsoring;)

Gość gość
No spoko....czyli że co...skoro 10% tak robi, to zaden to wstyd i hańba, w związku z tym czujesz sie rozgrzeszona? Wiecie....tak generalnie mam wasze ciipy w czeluściach mojego anusa tak naprawde, tylko potem czytając tematy/artykuły w stylu: Polki to puszczalskie scierwa, to mi sie robi niedobrze, bo jednak jestem kobietą-Polką i najchetniej wtedy zmieniłabym płeć, żeby nie być pakowaną do jednego wora z osobniczkami nie potrafiącymi uszanować siebie, swojej godności...kobiecości.....przeceniacie wartość pieniadza moje drogie. To nie dom, samochód i modne ciuchy stanowią o jakości życia.

Gość yreyreyergggsdgsd
Snap --> bo tlumacze glupiutkiej pozdro,ze gada pierdoły. Wymysla sobie jakies rzeczy. Wystarczy spojrzec na 1. str. co jest napisane...

Gość yreyreyergggsdgsd
tipsy podalam przykladowo. Jak atrybut chetnie widziany przez mojego sposora i czesto spotykany u dziewczyn jak ja. Moze zle sie wyrazilam. "...Poza tym tak szczerze to od początku kręcisz. Najpierw był tylko sponsor, potem chłopak, a potem jeszcze morze klijentów i współpraca z inną To już nie sponsoring ..."----> sponsor i chlopak to dwie rozne osoby. Nie ta sama. Duzo prostytutek ma faceta. Ja tez czuje potrzebę kochania. Wspolpraca z inna dziewczyna to tez sponsoring- w trojkacie. To jest jeszcze bardziej oplacalne zakladajac wieksza liczbe stalych klientow.

Gość gość
Pisałaś wyraznie, że dostajesz od rodziców kase na mieszkanie i utrzymanie. Nie jestem jasnowidzem, żeby przewidzieć, czy to akademik, stancja czy mieszkanie sponsora 😴.Naprawde mam sie powtarzać? Zmuszasz mnie:o Pisałam, że nie wnikam dokladnie w dziffkarskie wypociny. Liczy sie dla mnie meritum sprawy - czyli, że możesz normalnie funkcjonować materialnie na skromnych zasadach, tak jak 90% twoich koleżanek z uczelni. Ty jednak wolisz być materacem dla jakiegoś żonatego faceta za marną w dodatku kase.Nie rozumiesz, że to jest ŻAL.RU!?

Gość gość
Nie uważasz, że powinnaś sie podzielić z chłopakiem twoim wspaniałym pomysłem na zapewnienie wam dobrego startu w przyszłości?:classic_cool:.Na pewno bedzie dumny, że ma taka przedsiebiorczą dziewczyne.

Gość fkiydcjkdcki
pozdro600 ale czy Ty nie potrafisz skumac, że wypowiadają się dwie różne dziewczny?:P to jest dopiero żal:D

Gość yreyreyergggsdgsd
23:00 [zgłoś do usunięcia] yreyreyergggsdgsd ja np.malo cichow kupuje... prawie wogole. Mam z 3 zakiety, z 3 swetry na wyjscie i z 4 pary dzinsow. 2 pary kozakow i tyle.Nie potrzeba mi wiecej. Nie czuje tajkiej potrzeby. Lubie only bielizne kupowac. Ale boje sie,ze wyrzuci mnie. Kurcze mam za male poczucie wlasnej wartosci ---> to dotyczy ciuuchow co pisalas,ze pracuje za ciuchy

Gość yreyreyergggsdgsd
21:24 [zgłoś do usunięcia] yreyreyergggsdgsd fkiydcjkdcki---> a on Ci miesiecznie placi jak to wyglada? on mi zalatwil mieszkanie i placi rachunki. Kurcze nie wiem co o tym myslec ----> on placi mi rachunki. Nie rodzice. fkiydcjkdcki ---> masz racje hahah co za debil...

Gość yreyreyergggsdgsd
21:39 [zgłoś do usunięcia] yreyreyergggsdgsd nazeczony to co innego. nie przeszkadza mi jego doswiadczenie, nie przeszkadza mi to,ze lubimy trojkaty czy cos dla kogos to dewiacja mnie z nim dobrze. Mamy wspole pasje, lubimy te same filmy i planujemy razem przyszlosc tofajny facet. Tylko jest problem... boze jakie ja mam popie**olone zycie na wlasne zyczenie... on poznal mnie wpierw w ten sposob rok temu ale wybuchla w nas chemia. -> hahha moj facet wie. Pozdro do podstawówki! czytac sie uczyc! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość fkiydcjkdcki
ok yreyreyergggsdgsd jak chcesz to sobie mieszkaj za bzykanie, pozwalaj się wykorzystywac i bzykaj się jeszcze z 20 jak Ci to pasuje... ja tam nie winikam, Twoje zycie, rob co chcesz, jesli w ogole sama wiesz czego chcesz....

Gość yreyreyergggsdgsd
ja zdecydowalam,ze bede owszem sie z nim bzykac ale np.raz na tydzien i zarzadam placenia rachunkow plus w tyg. z sponsorem drugim(juz mam) bede kase zdobywac

Gość gość
Toż wiem, że dwie różne sie wypowiadają, ale tak se dobrałyście niki, że sie pierdzieli:o...

Gość yreyreyergggsdgsd
to jak opuscisz ten topik nie beda Ci sie pierdzielic. Won.

Gość gość
hahha moj facet wie. Pozdro do podstawówki! czytac sie uczyc! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDobra....znaczy to, że jednak coś mnie omineło. W takim razie sobie z ciekawości doczytam, bo widze ze jesteście bardziej posrani, niż sie mnie zdawało.:D

Gość gość
Wstęp na ten topik jest tak samo wolny, jak wstęp do twojej piczy maleńka :classic_cool:

Gość fkiydcjkdcki
haha ojj nie krec juz;) a co ze wspolpraca?:P

Gość gość
yreyreyergggsdgsd-- ok doczytałam teraz dokladnie. Widze, że masz 19 lat a umysł 10 latki. W morde jeża:D Ty sie laska puszczasz za darmo!Policz sobie lepiej ile cie kosztuja te stroje, przebiweranki i inne miesiecznie i czy nie przypadkiem drożej niz czynsz w tym mieszkaniu.Buahahahaha....jak ty zdałas mature z matematyki, skoro liczyc nie umiesz:DDziewczyny sie puszczają ze sponsorami za pare tysiecy miesiecznie, a nie dosłownie za pare zł. Przegrałaś z kretesem po stokroć.

Gość yreyreyergggsdgsd
fkiydcjkdcki--> mysle by rozpoczac z kolezanka wspolprace jako trojkat. jestesmy ladne, mlode, ona kiedys yslala o modellingu ja wyrozniam sie aparycja na ulicy.Obecnie (rozeznalam sie po rynku) wiem,ze duatu w moim miescie nie ma. Nie wiedze ogloszen np.na roksa.pl czy odloty.pl a faceci tego chce. Duzo jest ladnych dziewczyn mlodych ale samych a my bedziemy dwie, dwie bisexualne piekne dziewczyny.