Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ice blue

Niedługo się uda! - w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

czarna kafe strasznie mi przykro, że Ci nie przedłuzyli, ale nie musisz się z nami zegnać, możesz wstrzymać staranka, ale wciąż z nami być i pisac :) Lolunia u mnie bol jajnkia jest na jakieś 3-4dni przed owulką więc tak naprawdę nie wiadomo jak jest u Ciebie, ale widomo, że zawsze jest szansa że zaciążyłaś. Dopisz się do tabelki i witaj wśród starających się

Gość Lolunia
NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.01.09............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......12.01.09.............6................... ...24 karola1988....19-22.12.08..........4.................... .. 20 wera80.........23.12.08..............2.................. .....27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze) __Insomnia__..14.12.08(?)..........2.................... ....21 imbirowa........06.01.09.............1.................. .......30 kobietka a taka 16.12.08............1........................22 Angela24........31.12.2008..........6................... ......26 Lolunia...........26.12.2008.........1...........................20 staralam sie mam nadzieje ze mi sie udalo dobrze to zrobilo hihi :) pozdrowionka teraz tylko czekam a raczej nie czekam na @ :)

Gość czarna kafe
hej lolunia masz tak jak ja ja czekam na @ 27 grudnia a kochałam się od 8 do 15 dnia cyklu tez nie prowadze dokladnych pomiarów bardzo bym chciała juz być w ciąży bo jeśl teraz mi się nie uda to dopiero za 6 mc przez tą prace a mam wrażenie że nie jestem w ciąży bo pewnie owulacja 17 dnia cyklu :( ludzie staraja sie czasem rok i więcej wiec mi napewno nie wyszlo za duże by bylo szczęście żal mi że tak się z tą praca mi poplątało tak bardzo chce dziecko

Gość Lolunia
nie mozesz pisac ze ci sie nie udalo napewno i podchodzic pesymistycznie do tego :) usmiechnij sie ja wiem rozumiem Cie ze bardzo bys chciala ja rowniez :) tio coz obie czekamy na fasolki w brzuszkach hehe a nawet jesli kochalas sie 15 dnia cyklu a 17 mialas owulacje to moglas zajsc w ciaze bo plemniki sa w stanie przezyc okolo 72 godzin a nawet wiecej wiec nie trac nadzieji :) pozdrawiam

Gość czarna kafe
dzieki lolunia wiesz myslałam że mam duzo czasu a teraz sie okazalo ze likwidują całą filie mojej firmy i zaproponowali mi przeniesienie do innego miasta :( albo mam zostać tu ale w innym odziale i tam na 6 mc umowa na zlecenie bo studiuje :( i dlatego jak teraz nie wyszło to ....

Gość czarna kafe
czesć Karola nie przejuj się jak nie teraz to za miesiąc uda się zobaczysz

NICK........... DATA @ .......CYKL STARAŃ.............WIEK...... ________________________________________________________ ice blue....... 08.01.09............. 1.................. jeszcze 27 ewulka24......12.01.09.............6................... ...24 karola1988....19-22.12.08..........4.................... .. 20 wera80.........23.12.08..............2.................. .....27 czarna kafe ...27.12.08.............2..................23(jeszcze) __Insomnia__..14.12.08(?)..........2.................... ....21 imbirowa........06.01.09.............1.................. .......30 kobietka a taka 16.12.08............1........................22 Angela24........31.12.2008..........6................... ......26 Lolunia...........26.12.2008.........1.................. .........20 Karolina M.......18.12.2008........0.......................30

Gość kobietka a taka
ja dzieci nie mam :p ale teraz bym już chciała być w ciąży... pomimo wieku

Cześć Dziewczynki!Witam serdecznie wszystkie nowe kobietki! Nie było mnie cały dzień,podobnie jak Wy strasznie jestem zalatana przed świętami z tymi studiami mam urwanie głowy...eh jeszcze tylko 2 dni,aby do soboty:)Czarna kafe nawet mnie nie załamuj i nie gadaj,że nas zostawisz:( strasznie mi przykro, że masz taką sytuacje,nawet nie wiem co powiedzieć mądrego w tej kwestii;/ a może jednak się udało i będzie dzidzia?trzymam kciuki! U mnie nadal nie widać@ :):):) ale brzuch mnie boli i boje się, że lada moment nadejdzie...jutro chyba testuję bo nie mogę wytrzymać, z drugiej strony boję się rozczarowania...ehhh

Gość misia2377
hej dziewczyny ...a ja mam syna juz nie pisze synka bo sie na mnie obraza juz nie jest dzieckiem ma prawie 11 lat.Zaczelismy staranka miesiac temu po wczesniejszym poronieniu licze na to ze sie szybciutko uda choc ostatniej ciazy nie planowalam to bardzo sie cieszylam i maz tez jednak nic z tego, nie ma dzidzi a byly nawet dwie ....otrzasnelam sie i do dziela chce malenstwa w domu:))))pozdrawiam

Misia, a jak Twoj syn(ek) przyjal informacje, ze przestanie byc jedynakiem??? Duza roznica wieku, ale tez moze byc interesujaco. Bedzie madrym starszym bratem ;-) Zycze Ci szybko dwoch kreseczek. Nasz synek jeszcze 2 latek nie skonczyl, na razie na pytanie, czy chce brata lub siostre, mowi: siostra be, brat be :-D

Gość Lolunia
Ja tez nie mam jeszcze staram sie o pierwsze :) hehe i mam nadzieje ze szybko mi sie uda chociaz mam troche problemow ze zdrowiem hmmm czarna kafe rozumiem twoja sytuacje i mam nadzieje ze jednak ci sie udalo i bedzie dzidzia :) 3mam kciuki wielkie za kazda z was :) ja nie wiem ile wytrzymam bez zrobienia testu moze z dzien przed miesiaczka :) heh juz sie nie moge doczekac ale boje sie rozczarowania :(

Gość misia2377
23.12 powinnam dostac@ i mimo ze juz jestem nawet wiekowa to nie wiem jak sie czuje przy ostatniej ciazy czulam sie jak na @ teraz mam podobnie wiec nawet nie mysle o symptomach

Gość misia2377
oj moje dziecko wrecz pragnie i tu uwaga SIOSTRY.....:))

Gość Lolunia
nio dobranoc insomnia :) ja tez za niedlugo mykam bo rano do szkoly :]]] a dziewczeta jeszcze na jakis temacik by sie pogawedzilo :) wymyslcie jutro jakis :)

ps. mi się juz 3 dni spóźnia...ale czyję się jak przed,więc też nie patrze na symptom, poza tym , że jakieś dziwne zimne poty mnie oblewają(?)

Gość Lolunia
a nie robilas jeszcez testu?? ja slyszalam i od mojej mamy wiem ze jak jest ciaza to moze byc bol jak na @ i klucie jajnikow a nawet plamienia przy zagniezdzaniu zarodka :) wiec moze ci sie udalo mam taka nadzieje :) testuj jutro i napisz wynik:]

Dobry wieczor kochaniutkie:) Ja tez jeszcze nie mam dzieci. Czekam i czekam na ta moja fasolinke:):):) Trzeba byc dobrej mysli dziewczynki!! JA jutro do Polski jade,wiec nie bedzie mnie za czesto na forum:(:(nie mam kompa:(Ale czasami zajde do kafejki i mam nadzieje,ze beda nowe fasolki:)Lece sie pakowac.Buziaki:* Jutro jeszcze sie odezwe.CMOK

ja przy testowaniu wykazalam sie wielka niecierpliwoscia, bo zrobilam test na kilka dni przed @. wyszla druga krecha ale bladziusienka.... a jakies 3 dni pozniej juz bardzo wyrazna byla.... a ja sie trzeslam jak osika... bo chociaz dzidzia byla planowana, to balam sie ciazy, dziecka, wszystkiego!!! A teraz nie moge sie doczekac staranek i pozytywnego testu. Dobrej nocki zycze!!!

widze dziewczyny, ze cisza u Was, pewnie zajete jestescie przed swietami ;-) A ja dzis wlasnie dostalam @ jeszcze jeden cykl i zaczynamy starania :-D

hej Dziewczyny! nie odzywam się, bo zarobiona jestem :) ale już widzę metę - zaczyna to wszystko trzymać się kupy - sprzątać zamierzam skończyć dziś. Wiadomo, że jeszcze będzie trzeba sprzątnąć przed świętami, ale na pewno nie zajmie to już tyyyyyyyyyle czasu. Jutro cały dzień przeznaczyłam na prezenty. W weekend mnie nie będzie - szkoły (kto wymyślił zjazd tuż przed świętami????) czarna ---- głowa do góry - zobaczysz, że wszystko się ułoży! I nie ma mowy, żebyś się stąd zwijała :) Karola --- też nie trać nadziei - będzie co ma być, jak nie teraz to w następnym cyklu :) misia2377 ---- widzę, że mamy podobne przeżycie (oby nigdy więcej). Mogę zapytać czy nie boisz się następnej ciąży? Patrzę prze pryzmat moich obaw - ja panicznie się boję, ale jednocześnie bardzo tego pragnę. Boję się, że sytuacja może się powtórzyć.... Chyba za dużo czytam na ten temat w necie. Mój mąż mówi, żebym nie czytała \"tych bzdur\", bo się zadręczę... ewulka ---- jesteś już w Polsce Karolina M---- synkowi się pewne odmieni :) Insomnia----testowałaś???? A tak w ogóle to witam nowe staraczki!!!! :*

Gość kobietka a taka
Witam :) Mój mąż też mówi zebym sie nie nakręcała tym forum :) Cały czas coś czytam, przeglądam :) o ciąży o objawach :) Ale mi to pomaga.. chyba :) Mi @ spóźnia się 2 dni.. lekki bol w jajnikach, raczej kłócie, biały, gęsty śluz (ma to jakies wogóle znaczenie??) jutro rano zamierzam testować :) wtedy bedzie 3 dzień spóźnienia.. Insomnia Daj znać co i jak !! Ps. ciesze się że nas tu przybywa, również pozdrawiam nowe dziewczyny :)

kobietka a taka ---- ale ci zazdroszczę :) też bym chciała, żeby mi się spóźniał okres: P