Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ice blue

Niedługo się uda! - w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

Gość czarna kafe
Hej mam corza więcej obiawów jak na @ więc pewnie się nie udało :( tak mnie korci żeby zrobić test

Gość czarna kafe
tylko na mnie nie krzyczcie zrobiłam test 24 dzień cyklu wyszedł negatywny jest mi zal czemu się nie udało boli mnie w podbrzuszu tak jak na@ ale mnie zawsze ból dopadał jak dostałam@ w pierwszy dzień i drugi i tak czytalamczytałam wypowiedzi i sie nakręciłam i teraz czuje się rozczarowana a najgorsze że przez najbliższe 6 mc napeno nie moge próbować (umowa) kurcze dni płodne obliczyłam od 7 do 15 dnia cyklu przytulanki i jeszcze 18 poprawiłam a nie wyszło wiem jeszcze 3 dni do terminu@ ale ja to czuje że test się nie pomylił eh żal mi tak bardzo :(

Gość czarna kafe
jest tu ktos :(

czarna cafe moze za wczesnie było jeszcze na test, wiem ze to okropne czekac, ale trzeba pozytywnie myslec to wszystko sie uda :)

z testami ciązowymi nie ma co przesadzać i niepotrzebnie się nakręcać - wiem to z własnego doświadczenia u mnie niestety w starankach problemem są b.długie cykle i w sumie nie wiadamo nawek kiedy sa te dni płodne ostatnio tak mi się cykl wydłuzył, ze myslałam, że się za tym razem udało i niestety nic, bardzo mnie to podłamało w każdym razie zbliża się nowy rok, więc i nowe nadzieje - wierze, że w 2009 nam się powiedzie

Gość czarna kafe
niby tak może za wczesnie wiesz ja mam cykle regularne raczej wachania są 2 3 dni nie więcej wydawało mi się nawet na 100 % że to dni płodne trudno jakoś to będzie widocznie jak powiedział mi wczoraj mąż to nie jest odpowiedni czas na dzidziusia ale jak 27 nie dostane okresu zrobie test jeszcze raz

Rzeczywiście jak ma się cykle regularne to sprawa jest o wiele prostsza :) Ostatnio miałam doła związanego ze staraniami i takie spostrzeżenie mnie naszło, że wokół mnie właściwie mało jest dzieci i ciąż, które przychodzą na świat w normalnych kochających się małżeństwach lub nawet nieformalnych ale udanych i trwałych związkach. Za to sporo wpadek po pijaku na imprezach z przygodnymi kolesiami a jeszcze więcej tzw. wpadek na życzenie – czyli spotykam się z facetem już całe 3 miesiące, koleżanki się do ślubu szykują, narzeczonych mają, to jak je najlepiej wyprzedzić – zaciążyć i faceta do ołtarza zaciągnąć. Smutne to – dziecko jako karta przetargowa w związku lub owoc ostro zakrapianej imprezy.... A potem tyle nieszczęśliwych istotek na świecie, bo związki zbudowane na szantażu często kończą się rozwodami a wtedy o dzieciach już nikt nie myśli.....

Gość czarna kafe
vesteros jest coś w tym co piszesz wiesz ja myślałam że to będzie łatwiej zaplanuje oblicze i już tak na życzenie dzidzia :P he he ale myśle że 24 dzień cyklu powinno pokazać bladą kreske a tu nic

Gość czarna kafe
vesteros myślisz że moge jeszcze zrobić test w dzień@ (oczywiście jak nie przyjdzie)

chyba można by jeszcze kilka dni poczekać - zresztą nie wierzyłabym tym testom na 100% szczególnie w przypadku b.wczesnej ciąży rady oczywiście radami a zrobić teścik bardzo kusi - szczególnie, że jutro gwiazdka :)

Gość czarna kafe
vesteros właśnie był by super prezent ja jakoś nigdy za świętam szczególnie nie przepadałam ale jak by były 2 kreski to by święta stały się moim ulubionym dniem w roku he he

Gość Lolunia
Czesc dziewczyny a ja wlasnie testowalam bo juz nie moglam wytrzymac jestem w 25 dc i robilam pre test pojawila sie druga kreska ale naprawde bardzooooooo bladziutka jak cien cienia pierwszej i nie wiem co myslec jestem 3 dni przed spodziewana @ hmmmm piszcie prosze pozdrowionka czy moge sie ludzic?? tak bardzo bym chciala dzidziusia

Gość czarna kafe
hej to super jeśli wyszła to ci się udało GRATULUJE :P

Gość czarna kafe
a jaki test kupiłaś płytkowy czy paskowy ja miałam tak samo jak ty cykl i dni płodne i przytulanki ale test negatywny :( i wiesz popłakałam się po tym wszystkim

Gość Lolunia
ja robilam plytkowy pre test heh no mam nadzieje ze to wlasnie ciaza :) heh zobaczymy termin @ mam na 26 wiec poczekam jeszcze ze zrobieniem 2 testu pozdrowionka :)

Gość czarna kafe
hej widze że przygotowania do świąt u was dziewczyny ogromne strasznie tu cicho nawet karola się nie pochwaliła że ma 2 kreski na tescie (ale o tym cicho ) :) Mnie bardzo boli brzuch takjak na@ więc penie niedługo dostane buźka

hej dziewczyny :) chciałam wam życzyć nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! a przede wsszystkim żeby się pojawiły wielike dwie krechy na teście!

A ja Wam życze mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery, wypełnionej melodią staropolskich kolęd oraz spełnienia marzeń i oby nam sie udało w Nowym Roku :)

Gość czarna kafe
Wesołych świąt !!!!! ja dziś w pracy ale tylko do 13 :)

Gość mycha8111
Hej Witam dziewczyny i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT !! Do Czarnej Kafe nie przejmuj się na razie ja miałam podobnie. Nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test w 27dc wynik negatywny, następny zrobiłam w 30dc(termin spodziewanej) wynik także negatywny. I dzisiaj 2 dni po spodziewanej @ ponownie robiłam test i wyszła 2 kreska:) ale bardzo słabiutka

Gość czarna kafe
mycha8111 dzięki może coś w tym jest co mówisz chyba zrezygnuje z winka w świętą

Gość kobietka a taka
Hej Dziewczyny! Życze Zdrowych Wesołych Świąt!! :):) Ja wczoraj robiłam test... 1 krecha :( a dziś przyszła @... Niestety ;( Ale trzeba być dobrej myśli :) Nowy rok 2009 bedzie należał do nas!! Zaciążymy :) Lolunia-- pocichu trzymam kciuki ;) Życze Wam aby to były wasze ostatnie Święta we dwoje!! ;-) Moje również, obyśmy za rok już wszystkie spędzały je w trójke :) Pozdrawiam i do usłyszenia po świętach

mycha! gratulacje! :))))))) Jak u Was mijają święta? Ja nie mogę patrzeć już na jedzenie :)))

Gość kobietka a taka
hej dziewczyny! ja pękam :) gratulajce dla tych którym się udało!! zazdroszcze Wam!! :):) ahh

cześć dziewczyny też do was dołączam.staramy się od czerwca i nic-niestety :( biorę castagnus i luteinę i nic nic nic!

hej dziewczyny :) mycha super! gratulacje! kobietka a taka, nie martw się nastepnym razem bedą dwie krechy! :) a Ja czekam i zobaczymy czy z tego coś wyjdzie! może życzenie w wigilię się spełni? :) pozdrawiam

Gość Lolunia
hej Dziewczyny ja sie chyba troche pospieszylam :( 24 dostalam @ buuuuuuuuu nie udalo sie a teraz nie bedzie narzeczonego w moje dni plodne wiec niestety :( chyba trzeba bedzie poczekac az wyjdzie z wojska tak mi przykro :( pozdrawiam i gratuluje myszce :)

lolunia baaardzo mi przykro :( Angela24 :) obyś miała racje z tymi życzeniami wigilijnymi :) No cóż Wam powiem moje kobitki... kolejny pracowity (ale jaka miła ta praca ;-) ) miesiąc przed nami :) pozdrawiam

hej dziewczyny :) Lolunia, naprawdę dostalaś @? masakra! a myslałam że u Ciebie chcoaiż dwie krechy! :/ przykro mi...ale glowa do góry. Kobietka a taka - no własnie, przecież te staranka są takie przyjemne :) hehe....