Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ulenka24...

czy ktoras ma tez ochote poplakac?

Polecane posty

Znale偶膰 sobie faceta na jedn膮 noc, to nie jest jaka艣 wielka sztuka, tylko, ze nie kr臋c膮 mnie takie historie. Chcia艂abym miec kogos przy sobie na sta艂臋, miec do kogo zadzwoni膰, 偶eby odebra艂 telefon. Miec do kogo napisa膰, 偶eby odpisa艂 jak znajdzie chwil臋 czasu. A m贸j telefon milczy jak zakl臋ty dzi艣 calutki dzie艅 :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ulenka24...
ja tez tak mam jak widze te dziewczny to az zal mi tych facetow za ich gust ta dziewczyna mojego brata tez zadna pieknosc:O ale wydaje sie sympatyczna zobaczymy wiesz i ta dziewczyna tego mojego faceta:O za nawet opisywac i nie mowie tego przez zlosc serio mala wlosy w pionie i styl ubioru dziecka co on w niej widzi? wiem ze liczy sie tez wnetrze ale bez przesady wizualnie tez tzreba jakos wygladac ja sie spodziewalam jakiejs super laski bo za nimkazda latala a tu takie cos a zreszta co mnie to obchodzi...nie zmienia to wcale faktu ze jestem sama...moze ja brzydka jestem? moze glupia moze za wysoka moze za malo sie usmiecham cholera wie:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
nie mam pracy nie mam faceta niedlugo z uczelni tez wylece zajebiscie od razu mi lepiej z usmiechem w nowy Rok 馃槶

Udost臋pnij ten post

Ja mo偶e nie wygl膮dam jak miss 艣wiata, ale my艣l臋, 偶e wszystko ze mn膮 ok. Mo偶e troche zdj臋艂abym troch臋 tu i tam, ale og贸lnie jest dobrze. Par臋 tygodni temu kolega um贸wi艂 mnie ze swoim koleg膮. On sam, ja sama, pomy艣la艂, 偶e to dobry pomys艂. Posz艂am. Po co, to nie wiem do dzi艣. Jak go zobaczy艂am, to nie wiedzia艂am, gdzie mam spierdala膰 i stan臋艂am jak wryta. Okropny by艂. Wiem, 偶e liczy sie wn臋trze, ale nikt mi nie wm贸wi, 偶e wygl膮d si臋 nie liczy. Ale podobno w tym wszystkim chodzi o "to co艣". Tylko gdzie ja to mam, do jasnej cholery...

Udost臋pnij ten post

no to ulenka :) ja te偶 nie mam pracy ja te偶 nie mam faceta m贸j samoch贸d nadaje sie do blacharza i lakiernika nie mam do kogo g臋by otworzy膰 nie mam zadnych nowych postanowie艅 na ten nowy rok, pewnie wcale nie lepszy nowy rok :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
ja juz nie weim gdzie sie dopatrywac przyczyny kiedys nawet wyslalam 3 osobom z caffe swoja fotke aby stw czy ze mna wizualnie any ok:D sil mi juz na to brakuje z checia przespalabym cale zycie rano nawet nie chce mi sie wstac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
moj bedzie tez pewnie beznadziejny a co niby sie zmieni? nagle bedzie cudownie zakocham sie dostane super prace uda mi sie zamienic mieszkaniejzu w to watpie zwyczajnie nie mam sily juz na nadzieje i wiare w lepsze jutro nawet dobrze ze bede sama w sylwestra schleje sie jakswinai i pojde spac:(....

Udost臋pnij ten post

mi si臋 nie chce wsta膰, bo tak naprawd臋 to nie mam po co... ciesz臋 si臋, 偶e kolejny dzie艅 si臋 sko艅czy艂, ale boj臋 si臋 tego nast臋pnego, bo wiem, 偶e wcale nie b臋dzie lepszy. Gorzej. Jeste przekonana, 偶e niczym si臋 nie b臋dzie r贸偶ni艂 od dzisiejszego. Nawet czasem nie wiem jaki jest dzie艅 tygodnia, bo wszystkie dni s膮 takie same...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
zreszta moje serce nie jest jzuz dolne aby kogos znowu pokochac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
u mnie tez tak jest i wiesz co? moje zycie to nie zycie to WEGETACJA zastanawiam sie po co ja zyje? zabieram tylko powietrze niepotrzebie nic mi sie nie uklada kiedys nawet zaczelam pozytywnie mysleci zaczelo sie wszystko awalic wiec stw ze to nie masensu i lepiej sie nie ludzic zludzenia i zawiedzione nadzieje bola najbardziej

Udost臋pnij ten post

A moje chyba wci膮偶 jest spragnione mi艂o艣ci, dlatego jest tak naiwne i tak 艂atwo je zrani膰. Tak bardzo chce, 偶eby kto艣 je pokocha艂, 偶e wszedzie szuka okazji, 偶eby znale藕膰 drugie serce dla siebie. Dlatego teraz jest mi tak 藕le. Twoje te偶 jest do tego zdolne, w膮pi臋 偶ebys mia艂a serce z kamienia. Nie mia艂abys ochoty p艂aka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
z jednej strony mam tak jak Ty a z d rugiej unikam boje sie i chyba nie zaufam juz nikomu baje sie tylko tego ze nie jestem juzz dolna kogos tak mocno pokochac dla mnie to niemozliwe

Udost臋pnij ten post

ja kiedy艣 wzi臋艂am g艂臋boki oddech i powiedzia艂am sobie: "no to teraz od nowa!" Stwierdzi艂am, 偶e 偶aden facet mnie nie zrani, jak b臋dzie chcia艂 odej艣c ode mnie to niech idze w choler臋. Na par臋 dni podzia艂a艂o. Potem znowu szlag trafi艂 to moje szcz臋艣liwe 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
mnie kazdy facet zranil oszukal albo kopnal w dupe aha albo zakochal sie ten ktorego uczuc nie odwzajemnialam nic innego dobrego szczesliwego mnie niespotkalo:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
nie chce aby moje zycie tak wygladalo a z drugiej strony te zludzenia ze bedzie lepiej sa najgorsze czlowiek czeka a tu gowno nic nie wychodzi i w dodatku wali sie to co jest ok

Udost臋pnij ten post

Nie wiem, czy kto艣 mam to nasze szcz臋艣cie podprowadzi艂 czy musimy podw贸jnie na nie zapracowa膰? Podobno nie mo偶na mie膰 wszystkiego, a co z tymi co nie maj膮 nic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
alez ja nic nie mam:(widac jestem tak beznadziejna ze na nic nie zasluzylam:( moja samoocena jest ponizej zero i na dodatek zblizaja sie swieta i znowu beda te rozmowy...czemu ja sama ze powinnam szukac itd a mnie kazda taka rozmowa strasznie boli i przynosi przykrosc bo dosyc ze sama to wszyscy wokolo wytykaja:(

Udost臋pnij ten post

Sama napisa艂a艣, 偶e zakochuja si臋 w Tobie ci, kt贸rych uczu膰 nie odwzajemnia艂a艣. Moze poprostu trzeba czeka膰, czeka膰... Niech zakochuje si臋 w Tobie kto chce, mo偶e w ko艅cu sie trafi kto艣, kogo b臋dziesz Ty chcia艂a. Zabrzmia艂o super, 偶ebym tylko ja sama w to uwierzy艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
jak mawial moj dziadek pies czekal i zdechl ile mozna czekac? ja juz nie mam sily nie chce byc sama zaczne calowac poduszke w nocy z tej rozpaczy!:O ci ktorych ja cche sie nie zakochuja we mnie:(

Udost臋pnij ten post

By艂am dzi艣 z mam膮 rano na zakupach. Spotka艂am koleg臋. Pyta艂 dlaczego ja w domu a nie w pracy. P艂akac mi si臋 chcia艂o, bo ja od paru tygodni bezrobotna, a zostawi艂am tam fajnych ludzi, za kt贸rymi t臋skni臋 :( zrobi艂o mi sie cholernie 藕le na samym srodku miasta. Kolejn膮 szpile wbi艂a moja mama, pytaj膮c, czy ten kolega jest sam, bo on taki przystojny to mog艂abym si臋 zakr臋ci膰... Szlag mnie trafi艂. Jak rozbi艂am auto i z laweta przyjecha艂 R., to tez ise pyta艂a czy ma 偶on臋. Ka偶dy mnie swata na wszystkie strony, a nikt nie wie, 偶e cholernie boli. Te ci膮g艂e pytania dlaczego ja sama. I znowu na siw臋ta (kt贸re to ju偶 z kolei) b臋d臋 s艂ucha膰 偶ycze艅, zeby sobie w ko艅cu kogos znalaz艂a. A dziadek pewnie znowu wypali, 偶e on by chcia艂 sie jeszcze na weselu pobawi膰... Niedoczekanie jego... :(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
a myslalam ze to tylko u mnie ja bede sluchac ze brat mlodszy i sobie w 3 mc znalazl i prace i dziewczyne a ja? znow te zyczenia ( mam tak samo) znow pytania taty ze on juz w moim wieku mial 2 dzieci a ja? boze a te slowa mnie tak bola bo ja bym tak chciala a nic z tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
noo ja tez czuje sie jakbym miala 100lat i to co najlepsze juz za mna i nic dobrego mniee nie spotka kiedys nawet ktosmi powiedzial ze kupi mi wibrator w prezencie bo ja sama 馃槶 zajebiscie dobijcie lezacego

Udost臋pnij ten post

przecie偶 nie jeste艣my same, bo tak chcemy, tylko tak to 偶ycie za nas wybra艂o... kto艣 na g贸rze dziwnie te karty rozdaje, moje s膮 ci膮gle tak przera偶aj膮co bia艂e :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
niesprawiedliwe to wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
za co ja tak cierpie?

Udost臋pnij ten post

Bior臋 swojego misia spod szafy i id臋 si臋 po艂o偶y膰. Mo偶e wyobra藕nia podzia艂a ;) Pole偶臋 sobie obok "kogo艣" :) Zajrz臋 jutro napewno, zobaczy膰 czy Tobie mo偶e jest lepiej. Mo偶e reszta kole偶anek te偶 jutro sie poka偶e :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
no ja tez juz ide jutro tez zajrze DOBRANOC 馃尲 ja bede macac i calowac koldre:O misia nie mam ale mam biedronke jako poduszke heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulenka24...
witam ponownie ja dzis nie czuje sie lepiej znow mi zle zreszt to nic nowego poza tym amm dola i caly dziern chodze i pizamie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentka2008
znam fajnych facetow ktorzy nie wyjezdzaja z akademika bo nie maja dokad. pracuja do ostatniego dnia 艣wiat i potem w sylwka. beda witac nowy rok sami w pokoju. pewnie cos wymysla ala poki co nie maja z kim sie bawic. czemu ludzie tak sie mijaja. gdyby takie dziewczyny jak wy stanely im na drodze pewnie cos by z tego bylo na dluzej. a tak to klapa na calej dlugosci.

Udost臋pnij ten post