Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenka24...

czy ktoras ma tez ochote poplakac?

Polecane posty

Cześć dziewczęta :) Po prawie trzech tygodniach znowu tu zajrzałam. Fakt, znalazłam kogoś, wydawało mi się, że zaczynam nowe życie. Okazałao się, że tak fantastyczny na początku facet jest poprostu... alkoholikiem? Odchodzę od niego :( Może uda się innym razem?

Gość ulenka24...
hej gadzinka 🖐️ akurat zobaczylam ze podnioslas temat:) szkoda...a juz myslalam ze lepiej u Ciebie nawet dzis myslalam w dzien o topiku ze zajrze:) u mnie bez zmian szukam pracy zaliczam sesje faceta nie znalazlam jeden plus ze odstawilam leki juz nie biore i mam apetyt czasami zdarzaja sie kryzysy ostatnio mialam chyba jeen dzien ze myslalam o NIM ....zblizaja sie walentynki i dlatego mnie jakos naszloco robi pewnie jest z nia moze juz sie zareczyl ..ale to byl jeden dzien ...w ciagu dnia znajduje sobie zajecia i odganiam mysli ciesze sie ze odstawilam leki i ze zdrowiem jest ok gadzinka znajdziesz lepszego:)

Gość studentka2008...
gadzinka - dobrze zrobilaś. widzisz mozna kogos nowego zapoznac. fakt, trafilac zle ale przeciez to nie koniec swiata. razem z nowym rokiem nowe znajomosci moze milosci ?!?!?! bedzie dobrze. ulenka - mozna zyc bez lekow? mozna. ja ich nie biore od dawna ale walcze z tikami nerwowymi. wit.B6 i B1 nie pomagaja. wlosy wypadaja chociaz mniej. endokrynilog nic nie znalazl co dotyczylo by hormonow. ja wiem ze to od stresu ale co mam mu powiedziec, ze to przez faceta? a wlaściwie przez dwoch. jeden się wycofal dyskretnie gdy dowiedzial się ze odezwala się stara milosc. a stara m. kocham ponad wszystko ale jest zonaty. tamtego mi zal. i jak tu nie miec stresa. od przybytku glowa lysieje.

hej :) wiem, może i dobrze zrobiłam... boje się tylko, że to znowu wróci, będę siedziec wieczorami i użalać się nad swoim losem....... znowu będę sama, znowu to samo.... no i te cholerne walentynki, myslałam, że pierwszy raz od niepamietnych czasów spędzę je z kimś bliskim. znowu nie wyszło, wkurza mnie to. widocznie nie jest mi to pisane. chociaż czym są walentynki? ? wyznacznikiem czegoś? wyznacznikiem miłości? gdzie są Ci normalni faceci? ja nie szukam księcia z bajki, mi potrzebny jest facet najnormalniejszy na świecie! chcę, żeby mnie kochał, czy to za dużo??? z jednej strony jest mi szkoda tego chłopaka, on poprostu nie widzi sensu życia, nie chciał zobaczyć go w mojej osobie, trudno.... ale jest sam sobie winien, nie potrafi się zmienić, bo poprostu tego nie chce. może inna kobieta będzie miała na tyle siły, żeby walczyć z jego nałogiem. ja się na starcie poddaję. nie mam siły. może gdybym..., ale on się nie pozwolił pokochać :( za dzień, za noc, doczekam się, wstanie świt.... :)

Gość ulenka24...
gadzinka bedzie dobrze:) zreszta sama sobie to powtarzam i musze pow ze mnie to wkurwia :) bo bedzie bedzie a nigdy nie jest:( zaczyna mnie to dolowac:(

Gość studentka2008...
hej ulenka - co z tobą się dzieje? uczysz sie jeszcze czy juz jesteś po .....

Gość ulenka24...
widze ze topik ozyl:) ucze sie jestem na studiach II stopnia akurat mam sesje teraz:( studentka co u Ciebie? jakies zmiany?:D

Gość studentka2008
hej dziewczyny - czy jeszcze placzecie? a co z sesja? wszystko zaliczone?

Gość ulenka24....
ja juz nie placze heheh ale nadal jestem sama sesja poprawkowa w niedziele:( a co u was? widze ze topik ozyl ciesze sei:)

Gość studentka2008
jakto cieszysz sie ze topik ozyl. czyli gdzies sie szwendasz po kafe a sama nie dbasz o swoje dziecko?!?! :-)

Gość ulenka24....
wyrodna matka ze mnie heheh a co u ciebie? jakies zmiany?

Gość studentka2008
ja wczoraj plakalam. przymierzalam peruki i zadna mi sie nie podobala a przede wszystkim bylo mi w nich goraco. moze z samego wrazenia. moj facet powiedzial mi ze jestem rozkapryszona i cos sobie uroilam. chodzi o nadmierne wypadanie wlosow. a ja wlasnie dla niego ratuje swoje resztki na glowie. gdyby pomoglo to nawet bym na glowe sobie nasra....la. ale czy faceci sa w stanie to docenic?

Gość jak tam psiapsiuleczki
i co z tego, ze mnie sie chce poplakac ? i tak nie ma nikogo kto by przytulil i pocieszyl😭 co najwyzej zdoluja

Gość ulenka24...
ja ryczalam dzis na dziecko mam dola i to juz od dluzszego zcasu nie moge znalezc pracy i nie mam kasy na czesne wlasnie zadzwonilma na uczelnie z pyt co zrobic aby zrezygnowac ze studoiw juz mi na niczym nie zalezy 😭

Gość nawet mnie nie wku...
jesli zrezygnujesz ze studiow, to cie tak trzepne, ze od razu dyplom zobaczysz

Gość ulenka24...
mam lic z ekonomii aod 6 mc nie moge znalezc pracy nikt mnie nie chce zatrudnic bo widza ze mam zjazdy i od razu dziekuja ale na szkle mi idzie mc 600zl z dojazdami a ja nie mam juz za co palcic bo nie mam kasy..a jesc tez musze chyba:O

Gość studentka2008
ulanka - co u ciebie? jak zyjesz? kiedy chce mi sie plakac zaraz mysle o tobie tak jak teraz. wolalabym ciebie wspominac z innego powodu ale coz...takie zycie.ciagle mam hustawke emocjonalna.czekam na znak od mojego faceta aby tanczyc jak mi zagra.wstydze sie tego.jestem slaba psychicznie.

Gość ulenka24...
ja dzisiaj tez myslalam o tym topiku u mnie hmmm bez zmian zrezygnowalam ze studiow ...mam tylko licencjat nietstey ale mnie nie stac na czesne a reszta tak samo nadal nie mam pracy a co u ciebie? o co chodzi z tym facetem?

Gość ulenka24...
jestes?

Gość studentka2008
witam - licencjat to lepsze niz nic. mozna otworzyc firme. teraz w marcu przyjmowane sa podania o doplate z unii na zarejstrowanie firmy. w kwietniu beda rozpatrywane wnioski. kolezanka chce zalozyc sklep internetowy. moj facet ma zone i dwa tygodnie temu wrocili ze sanatorium. obiecywal spotkanie bo ma dla mnie jakies prezenty z okazji walentynek. mnie nie zalezy na prezentach. przez niego tzn. przez uwiazanie sie z nim nie moge nikogo wolnego zapoznac. wszyscy moi znajomi wiedza o nas i nikt nie chce wchodzic miedzy nas. trwa to bardzo dlugo. nie jestem w stanie sama odciac tej pempowiny.