Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusiunio

Wszyscy się mnie pytają w pracy

Polecane posty

Gość brzusiunio

Czy jestem w ciąży?

Gość wandoosia
a jestes?

Gość brzusiunio
tak i to właśnie problem myślałam że sie nie wyda. miałam krótki romans z szefem i teraz mam mały problem :(

Gość heheheheheheheheheheeeeeeeeee
Było się suczyć? hahahahahahahaha dobrze Ci tak :P

Gość wandoosia
no to jestes czy nie?

wydaje mi się że nie chodziaż zawsze byłam szczupła a w którkim okresie czasu zaczynam się zaokrąglać zwłaszcza brzuszek stąd te podejrzenia. Nawet szef się dziś pytał

Gość wandoosia
No to zrób test, a prawdopodobnie po prostu mało sie ruszałas, duzo jadłaś i stąd ten przyrost masy. Jakos nie rozumiem problemu

Gość ooooooooooook
nabierasz sadła przed zimą :O ot mi filozofia.

wiem chyba właśnie muszę zrobić test albo lepiej z tym testem zaczekać do dnia spodziewanej miesiączki

wiecie nie byłoby w tym nic dziwnego gdybym miała skłonności do tycia ale ja do tej pory baaardzo szczupła.

akurat z tym rosnącym brzuchem nie wymyślam. Mam koleżankę która jest w ciąży w 5 tygodniu a brzuch ma jakby była conajmniej w 4 m-cu

Gość ooooooooooooooook
i co myslisz ze to pierwszy miesiac a juz Ci brzuch rosnie ? he he he mnie zaczoł rosnąc w piątym .

wiecie ja myśle że to nie ciąża ale zaczyna mnie denerwować to podpytywanie się przez wszystkich zwłaszcza przez starsze wścibskie babki z pracy

Gość ooooooooooooook
he he w 5 tyg nie rosnie , moze jej urósł bo duzo żre , a nie dlatego ze w ciąży . he he he

nie dużo żre tylko je. Nie mówię że urósł jej dlatego że już dziecko takie duże bo to abstrakcja. Tylko dlatego że zaczęła już na początku ciąży bardzo dużo jeść

Gość wandoosia
Mam jakies takie wrazenie, że nie masz żadnego problemu, nudzisz sie i cos wymyslasz. Zrób sobie test, a jak nie jestesw ciaży, to albo weź się za siebie, pocwicz, poruszaj sie, albo po prostu to zlej i chodx z grubym brzuchem

dla mnie to jest problem bo kto jak to ale ja nigdy nie miałam problemów z wagą a teraz coś się dzieje i ja nie potrafie tego opanować

Gość wandoosia
to idx na diety albo zdrowie i urodę

nawet dziś z koleżanką zrobiłyśmy eksperyment w sklepie. Była duża kolejka. Ja byłam w rozpiętej kurtce stanęłyśmy na końcu. Nagle pan przed nami proszę proszę do mnie niech pani stanie przede mną a zaraz za nim to samo kobietka z przodu.

Gość wandoosia
To jest po prostu niespójne, co piszesz. Jakbyś chciała sie spytac, czy jesteś w ciaży, to bys opisała, kiedy miesiaczki, kiedy mozliwe zapłodnienie itp. Jakbys chciała sieposkarżyc na wscibskie babki w pracy, to bys pytała, co masz im odpowiadac, zeby ci przestały zawracac dupę. Jakbyś chciała sie dowiedziec, dlaczego zaczęłaś tyc, to byś podała jakieś parametry. A ty wyskakujesz z jakims stwierdzeniem, ze w pracy pytaja czy jesteś w ciaży i nie wiadomo, czego własciwie od nas chcesz