Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzciemiiii

jakie sa objawy jaskry??

Polecane posty

Gość powiedzciemiiii

Gość albo masz nieopłacony
z tego co wiem, to widzenie tylko na wprost. Bardzo mały kąt widzenia na boki. Ale to sprawdzić może tylko okulista specjalnym badaniem

Gość powiedzciemiiii
czytalam co nieco w necie ale chcialam tak zapytac moze ktos ma jakies wlasne doswiadczenia. a czy to ze ktos ma podwyzszone cisnienie krwi jakos bardziej predysponuje te osobe do jaskry?

Gość powiedzciemiiii
a czy w takim zwyklym badaniu okulista moze cos wykryc jakies zmiany w oku?

Gość albo masz nieopłacony
ciśnienie krwi tętniczej nic tu nie ma do rzeczy. Ciśnienie wewnątrzgałkowe - owszem. Ale to też tylko u okulisty można sprawdzić

Gość gość
U mnie dosyć szybko wykryłam, że mam jaskrę ale była już konieczna operacja. Znajoma poleciła mi usługi doktor Agnieszki Mielnik-Mierzwińskiej i nie żałuję wyboru. Operacja została wykonana laserem i po jaskrze nie ma już śladu. Zdecydowanie polecam.

Gość gość
Objawów jest bardzo dużo i u każdego są one indywidualne. Ja miałem mgłę na oku i słabe widzenie. Od czasu do czasu jakiś ból. Dr Michnowski z Białegostoku zdiagnozował u mnie jaskrę i byłem załamany. Na szczęście laserowy zabieg mi pomógł i teraz już dochodzę do siebie.

Gość Jelczyj21
U mnie pojawiała się mgła przed oczami, tak jakbym ciągle miał załzawione oczy przez co zacząłem je ciągle trzeć. Poszedłem do doktora Michnowskiego w Białymstoku i szybko zdiagnozował jaskrę która już kwalifikowała się do operacji. Termin mam za parę dni ale nie mam stresu bo lekarz bardzo fajny.

Gość Żartek
Z jaskrą nie ma żartów tylko trzeba jak najszybciej pójść z tym do lekarza. Ale u nas terminy na operację to tak minimum 2 lata. A to wystarczajaco żeby choroba się już mocno rozwinęła. Ja swoją jaskrę operowałem U Michnowskiego w białymstoku prywatnie. Cena jak na nasze standardy bardzo spoko, termin krótki i co najważniejsze bardzo miły lekarz który zna się na robocie.

Gość Pluszka77
Mój mąż właśnie nie miał żadnych objawów tyle dobrego że go umówiłam do swojego okulisty dr Michnowskiego na wizytę kontrolną to wyszło na jaw że jest chory

Gość kacper001
Jeśli masz jakiekolwiek podejrzenia jaskry to idź na kontrol do okulisty. Trzeba się badać... nie ma co zwlekać. A jeśli chodzi o konretnego to również słyszałem o dr Michnowskim wiele dobrego

Nie bagatelizowałabym żadnych objawów. Najlepiej udaj się do dobrego specjalisty. W internecie możesz znaleźć wiele sprzecznych informacji i nigdy nie otrzymasz jednoznacznej odpowiedzi. Jeśli jesteś z Warszawy mogę polecić Ci przychodnię www.okulistyka-targowa2.pl.

Gość ada65

Jeśli czujesz że coś się dzieje ze wzrokiem to jak najszybciej udaj się do okulisty, we Wrocławiu polecam Spektrum