Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

redrose76

samotny tata

Polecane posty

No bo mało jest samotnych ojców w Polsce samotne są przeważnie matki...w Sądach prawo do opieki nad dziećmi przeważnie dostają kobiety...a Ty Margaret jesteś samotną mamą??:) ja byłam samotną mamą przez 20 lat, ....bycie samotnym rodzicem to jest bardzo duże wyzwanie, jest to już za mną, no ale 20 lat, to 'szmat' życia, jako prawie 17 tka urodziłam:(

Tak jestem samotną mamą . Moja pociecha niedługo będzie pełnoletnia. Tak szybko zleciało... A co do samotności to był mężczyzna dla mnie ważny ale cóż- do tanga trzeba dwojga- a on okazał się oszustem.

a to nie przejmuj się margaret95, jak jakaś aktorka powiedziała, chyba Liz Taylor: "mężczyźni przychodzą i odchodzą":)

To prawda tylko mało tego że oszukiwał to jeszcze po rozstanie robił takie rzeczy że ja znałam tylko z filmów. Horror :(

no nie wiem Kogo ty margaret znałaś, zależy co robił po rozstaniu:)

Okropne rzeczy - ale o tym to nie na forum. Ale cóż było minęło , tyle że zaufanie już nie to

No na pewno jak coś się takiego przeszło, to nie ufa się już tak mężczyznom:) ale nie ma sensu rozpamiętywać przeszłości....tak myslę...

No widzisz margaret polubiłyśmy się i zrozumiałyśmy hi hi :)

no dość miła jesteś margaret a z jakiej części Polski jesteś?:)

no fajnie margaret a chcesz mnie poznać na żywo?? ha ha :) na pewno jesteś kobietą, a może samotnym tatą?? ha ha

Gość samodzielny tata
Żeby spróbować zmienić coś na lepsze założyłem konto na jednym z portali randkowych. dziwne jest to że odzywa się dość dużo kobiet z odległych części kraju i przestrzega przed nie robieniem sobie zbyt dużej nadziei po znajomościach zawartych na owym portalu. Ciekawe czemu?

samodzielny tato no raczej na portalu randkowym nie poznasz nikogo na jakiś poważniejszy związek:) to nie jest twoja wina tylko osób, które sprowadziły portale do poziomu "parteru" :)

Gość co u ciebie?
Zrozpaczony tata???

Gość samodzielny tata
jakoś to przeżyje, najwyżej za jakiś czas powiem: "byłem, widziałem, dziękuję" :)

tak, Margaret na portalach randkowych nie ma szansy spotkać kogoś fajnego :( tam większość ludzi jest "odbita przez kalkę" :(

Samodzielny tato a ja na takim portalu znalazłam szczęście, choć związek się rozpadł to jednak wiem że można tam spotkać kogoś "normalnego" i próbować coś stworzyć :-)

Gość samodzielny tata
w maju tego roku byłem na ślubie kumpla który poznał swoją obecną żonę na takim portalu, to już druga para jaką znam która wzięła swój ślub i poznała się dzięki randkowemu portalowi