Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pszczoła5

być kobietą na cafe...

Polecane posty

Jestem tu już dośc długo i widzę, ze mamy nową świecka tradycje na cafe. Niech tylko stworzy się fajna atmosfera na jakims topiku, zaraz przypałeta się jakaś pomarańcza, która podszywami, oczernianiem, pretensjami i złośliwościa roznosi topik w pył. Co najgorsze, te pomarańcze najczęściej to bywalczynie topiku, którym brak odwagi, by szczerze napisać, ze cos je boli, ze czują się lekceważone, pominięte itp. W konsekswencji dziewczyny przenoszą się na prywatne fora, zakładają hasła, blokują sie loginami.... JA też nie raz czułam się jakoś pominięta na którymś z \"moich\" topików-czy to jest powód rozpętywania III wojny św??? Takie to moje refleksje bez sensu, bo nic nie zmienią, ale zastanawiam się, czy to domena kobiet, taka zimna wojna, usczzypliwości, zawiść itp_ Nie lubię stereotypów płciowych, ale jestem skłonna swojej płci przypisać te paskudne cechy...

Gość Absolutnie...
sie zgadzam. To jest aż chore jaka tu potrafi być, zawiść , podłosć, wyzwiska. Jedzie się po dziewczynach jak po łysych kobyłach za to że w ogóle są. Obraża się je, ubliza się im złośliwościami i niejednokrotnie już tak ajk autorko zauważyłaś fajny temat znika... Nigdy nie sądziłam ze najwrednijeszą częścią populacji są własnie ciężarne i matki....

Dodam od siebie-zakładanie głupich tematów zupełnie nie związanych z ciażą,macierzyństwem a tym bardziej z wychowywaniem dzieci.zakładane są tematy-np nienawidzę dzieci.To po diabła akurat tutaj a nie na ogólnym.To jest tylko jeden przykład a same wiecie ,że podobnych jest pełno. Plucie,wyzwiska......po co?Czy aż tak wieje nudą w ich domach,tak smutne maja życie,że muszą właśnie tutaj się wyżyć?

Wiecie co by było najlepsze? By mogły pisać tu tylko osoby zalogowane. Niech przed nickiem wyskakują kody(nie koniecznie Ip,o to chodzi by każdy wiedział że ta osoba ma akurat 2 konta).Może wtedy by nie były takie ,,mądre" i by spasowały?

Moje małe spostrzeżenie jest mianowicie takie że np: jest temat ktoś jest na czarno i słodzi ale za chwile daje sobie pomarańczowe odzienie i wyzywa.W końcu musi na czarno pokazać jak liże dupe i jest fer do koleżanki a na pomarańczowo trzeba przecież zgnoić bo w innym kolorze by nie miała odwagi.

To prawda -niektórzy mają dwa oblicza -czarne i pomarańczowe. Szkoda ze moderatorzy widząc to niestety nic nie robią -tylko dają tym dwulicowcom kolejne szanse żeby wciąż bajerować na czarno.

Ja tez nie wchodzilam w zadna dyskusje,jedyne co to raz wyrazilam swoje zdanie ,poczym zostalam zwyzwana okrutnie,doslownie za byle co

Gość bluecityyyy
jedna z wypowiadaczek tez potrafi życie umilić, na czarno również.....

Być kobietą na cafe... Tak samo być mężczyzną.... Nie widzę wielkiej róznicy. Po prostu BYĆ NA CAFE trzeb umieć! Kafeteria to witualna dżungla. I panuja tu prawa dżungli.... silniejszy zjada słabszego i tyle. Dlatego by tu funkcjonować trzeba poznać tę dżunglę i niebezpieczaeństwa jakie mozna tu napotkać. I być silnym - co nie znaczy koniecznie zjadać słabszych. Ja jestem (blędnym) rycerzem kafeterii i walczę od ponad 1.5 roku o ucywilizowanie tego forum.

Simba Bremen----Znam ten ból.Kiedyś byłam na topiku przez rok,przyszła jedna z drugą zaczęła bluzgać na prawo i lewo.Było bardzo nie przyjemnie.Rozwalił się całkowicie temat.Doszło do tego że musiałam porzucić stary nick i wymyślać nowy :)

Gość Czarno pomarańczowa
Ja się przyznaje bez bicia do posiadania nicku czarnego i pomarańczowego. Ten drugi jest własnie po to bym mogła się normalnie spokojnie wypowiedzieć i nie została zbluzgana i sponiewierana za to, że jestem matką (workiem rozpłodowym) czy mam inną ułomnosć, która się komuś nie podoba. Kiedy zaszłam w ciaże cieszyło mnie spędzanie tu czasu...ale tych chwil jest coraz mniej

Gość do princepolo czy innego wafla
i teraz sama zaczełaś gnębić. Pod swoim nikiem. Jedyny plus dla ciebie za to.

Gość jestemkobiet ą
i aby przetrwac na kaffe trzeba pisac na pomaranczowo. Wtedy cie szanują. Jak cos napiszesz na czarno od razu cie zglebią. No bo w koncu cie znają, zaraz sie ktos znajdzie kto ci powie co ty nie wypisywalas na innych tematach.....

Nie, na cafe można przetrwać też na czarno. Trzeba tylko pamiętać, że acja powinna sięrozgrywać na ekranie monitora i ne dać się ponieśc emocjom. I ni epozwołic by swiat wirtualny zblizył sie za brdzo do realnego.

Gość jestemkobiet ą
bywalcze...... a powiedz ile zbłoceń, zgnojeń i drwin jestes w stanie zniesc na czarno..........

Gość Czarno pomarańczowa
Otoż to...ileż można dawac bluzgać na siebie, poniżać i obrażać?

Gość jestemkobiet ą
a ile jest takich co wrecz pałają szczęściem jak widzą ze innej dzieje się krzywda....

oj tak, ja tez musialam nie raz swiecic oczami przez oczerniajace mnie (powszechnie tu znaną) pomarancze. Nienawidze jak ktos szachruje moim nickiem, czepia sie wszystkiego co napisze, rzecz jasna na pomaranczowo - inaczej brak odwagi. Tez orange psuly mi tematy.

Gość jestemkobiet ą
brudne ciała suk madona - nie masz szacunku ani do ludzi, ani do samej siebie - co widać na wyżej zamieszczonym obrazku. Jesteś bardzo ograniczonym człowiekiem, szczerze powiedziawszy pierwszy raz z takim ewenementem się spotkałam. 14:50 [zgłoś do usunięcia] takkktaaakkkkkkkk :) \"Kobieta lepiej rozumie dziecko niż mężczyzna, ale psychicznie mężczyzna jest bardziej podobny do dziecka.\" Fryderyk Nietzsche 16:59 [zgłoś do usunięcia] madooonna to pustak Ty taka jesteś p-o-j-e-b-a-n-a ? czy taką udajesZ?! Naucz się czytać ze zrozumieniem!

Gość jestemkobiet ą
pomijam ze temat głupi jak stodoła, ale tyle wyzwisk co tam sie polało........... no i piszą o kimś że jest jebnięta, że nie ma szacunku do siebie, a taka pod spodem wstawia rozesmiany ryj, bo ucieszyło ją ze sie krzywda innej dziej.

tak..znam ten topic, zaczelo sie od tego ze moj nick byl temacie..potem juz poleciało równo ;/

Gość jestem kobiet ą
tak, bo stała sie straszna zbrodnia, dziewczyna pochwaliła twoje dziecko, jak by napisała ze jest paskudne to by jej przyklasneli. Tylu wyzwisk pod adresem jednej osoby jeszcze nie widziałam. A jak by napisała na pomaranczowo, to napewno by tak nie było. A tu zaraz sie posypało, ze ona pedofilka, ze nie ma dzieci a sie wypowiada.......

Gość Czarno pomarańczowa
A jak się traktuje dziewczyny które śmią mieć więcej niż jedno dziecko, że popi....one, że dziecioroby na utrzymaniu męża... To samo tyczy się na przykład dziewczyn otyłych i z nadwagą, tez się po nich jeździ że aż mi normalnie czasami wstyd jak czytam te zjadliwe komentarze

w tamtym temacie nieszczesnym dominowały prince polo i taakk. Prince polo nie wiem po co, natomiast panna taaak ma zarówno na bakier ze mną jak i z kurde no. Kilka razy została poprostu zignorowana i przyłapana na kłamstwie. Wydaje mi sie ze większość pomaranczowych wpisów była jej. Tak to jest jak sie ma zbyt wiele kompleksów, mówie tu o pannie taaakk. A jak stiwredziła ze coś udowodniła to już wogóle żal. Ona często sie ze mną sprzeczała na różnych tematach. Zazwyczaj jak ja stawałam w czyjejs obronie. Pamiętam jak raz nie pozwalałam wyzywac jakiegoś brzdąca, ona sie tak zdziwiła dlaczego.... no kosmos to był dla niej. Ja przyznaje ze tez czesto gram nie tak jak trzeba. Kiedys zbluzgałam jedną matke o to ze powiedziala ze jej dziecko chodziło w 7 miesiącu. Przeprosiłam, nie uważam żebym zrobiła dobrze. Panna taaakk miewa obsesje. Uczepia sie poszczególnych osób. Najlepiej działa na nią ignorancja.

jej metody działania to kłamstwo, podszywy i oczernianie. Żal mi jej bo wydaje sie miec problemy poważne w życiu w realu.