Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość direct

POMOCY!!! Bo nie wytrzymam z moja zona!!!

Polecane posty

przeczytalam i nie oge uwierzyc co za babsko sobie wychowales w domu!!sama wychowuje corke i maz po pracy ma podane pod nos bo ciezko pracuje a ja mam caly dzien na zakupy itp.Ktos sugerowal romantyczny wyjazd dla zony???niech idzie do pracy

Gość nic dodac
witaj, w prawdziwym swiecie ;)....niestety...takei sa kobiety dlatego na nicdodac.pl maja wstep tylko faceci. moze sie odprez, robiac wlasny komiks i nie mysl o problemach przez chwile ;)

Gość dudeczkkaa
Nie takie są kobiety tylko "ludzie" Nie ma znaczenia jaka to płeć- mam podobnie, wszystko załatwiam, sprzątam, gotuje, płace rachunki, zarabiam 3 razy wiecej niż mąż- zaciagam go do łóżka, i co dostaje hmy? w sumie to ... A mimo to nie wyobrażam sobie 10 minut bez niego echhhh

Gość abakus
faktycznie... nicdodac.pl - to powinien byc serwis ... tylko dla mężczyzn :-) macie rację :-).... nie chciałbym aby moją żona... miała za dużo styczności z wódeczką :-).... facet, to co innego :-)

Gość i jak tam direct
upierdliwa jestem:-D

Gość i jak tam direct

Gość i jak tam direct

Gość kornik mały
za lekko ją ścisnąłeś za tą morde, trzeba było pierdolnac o ściane aż krew pojdzie hehe :P a tak serio to chyba wczesniej trzeba było sobie żonke wychowac, bo teraz to masz nie żone a nieudolną kaleke którą przyzwyczaiłeś do wygody...

ehhh pewnie już się pogodzili ale myślę że baba stanowczo przesadziła od siedzenia w domu w głowie jej sie poprzewracało, dziecko zabiera trochę czasu ale bez przesady nie cały dzień!!!Boze jak by tak było, to jak nasze babki dawały sobie radę z 4- 5 dziećmi a do tego jeszcze pewnie robiły obiad i inne domowe czynności ....

Gość i jak tam direct

No niezły temat. Ciekawa jestem jak był finał tej historii. Ale ta laska to histeryczka jakaś.

Gość to po cholere
o kurcze... tej ksiezniczce sie po prostu nudzi w domu i dlatego chce Cie miec od razu po pracy w domu! kurde do roboty zagon! a jesli juz ma siedziec w domu to gotowanie,zakupy, sprzatanie i dziecko ma byc na jej glowie...kurde co za pustak Ci sie trafil :(

Gość hitler.
Babę za łeb i do garów. Ustal nowe pożądki albo niech sama zarabia a Ty siedz w domu z dzieckiem.

No babeczka ma coś nierówno pod kopułą! To nie podlega dyskujsi. Ale jak się zakłada topic, to chociaż by się napisało jak się wszystko rozwiązało...

Gość aurora_21
oj sama bym chciała takiego męża...żeby umiał gotować o boże....twoja żona sama nie wie czego chce..strasznie ci współczuję...ale nie wiem co z takim babskiem zrobić..

Gość gość
Stary ja mam to samo leże na kanapie szczeŝliwy że wyszła z synkiem na spacer. To nasza winna bo są rozpieszczone przez nas,moja tež nie pracuje i na nic nie ma czasu. A to że wróciła to tylko formalność gdzie znajdzie takiego innego hehe Inny facet ją sam wyj***e z domu przy takich fochach a nie rzadko podbije oczy. Bo gdzie sens logika robimy ,pomagamy,zarabiamy pieniądze a ciągle jest mało są jakieść granice.