Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek986

Widzieliscie kiedys ducha?

Polecane posty

Gość olek986

Mieliscie z nimi jakies przygody?Boicie sie ich? opowiadajcie

Gość abrakadabra to czary i magaia
boje sie duchow;p:) serio....

Ja widziałam. Wstałam kiedyś w nocy siku i zobaczyłam siedzącego na fotelu faceta. Obudziłam męża i mu opisałam wygląd tego mężczyzny. Okazało się że to mój nieżyjący teść.Ja go nigdy nie widziałam bo zmarł zanim się poznaliśmy. Za dwa dni zmarła męża mama:((

Gość pitolicie..
przyszedł po nią

widzialam widze i widziec bede, czy sie boje? jak cholera chociaz juz zdazylam sie do tego przyzwyczaic o przygodach nie chce mi sie pisac, pozatym i tak wiekszosc w to nie wierzy :)

Gość DobryDzień
pisz, a uwierzymy!

Gość Emilcia 22
Widziałam, dusił mnie w nocy ale po co o tym mówić skoro i tak cię maja za wariata:o

Gość ale ale...
to z duszeniem to mogło byc porażenie przysenne ja to mam i też dziwne rzeczy widzę i czasem mnie coś poddusza :/

pisalam tu juz o tym kiedys :) od małego widuje duchy nawet z nimi rozmawiam przez mysli, bo gdy przychodza jestem sparalizowana zadko kiedy udaje mi sie uciec.. uceikalam zawsze wzrokiem, badz jak juz wyczuwalam ze cos nadchodzi.. to chowalam głowe pod kołdre i nie wychodzialm z niej. Czułam jakby jakis dziwny zapach pozniej tylko serce zaczynało mi walic jak oszalałe słyszlam kroki czułam jak ktos wchodzi mi na łozko.. tak tyle ze to byly te dobre duchy.. zły był chyba tylko jeden ktore nachodzil mnie baardzo czesto. Wygladem przypominal moja kuzynke oczywiscie ona zyje nie wiem czemu ale twarz mial identyczna.. spalam budzialam sie o ok 3 w nocy juz cała w strachu obracalam sie do sciany a tam siedzilo to cos patrzylo na mnie okropnym wzrokiem kiwalo sie w jedna i w druga strone wydawajac jakies dzwieki.. bylamprzerazona nie moglam krzyczen nie moglam sie ruszyc nic nie moglam zrobic.. raz ucieklam wp[arowałam do drugiego pokoju alt to cos pociaglo mnie za koszulke.. pobieglam do pokoju rodzicow i juz spalam z nimi.. inna historia: siedzialam niedawno z chłopakiem w samochodzie on wie ze takie rzeczy mi sie dzieja pozatym wiele ludzi twierdzi ze cos we mnie siedzi.. no ale mniejsza z tym. Siedzimy w tym samochodzie rozmawiamy nagle ja odwracam głowe instynktownie Łukasz zauwazyl ciemny cien pozniej cos chwyciło za klamke z jego strony szarpneło.. ale nikogo tam nie było.. oby dwoje podskoczylismy ze strachu kilka chwil pozniej ten czarny cien przeszedł czy przebiegł przed naszymi oczami i znikł jeszcze inna historia: chłopak z klumplami zabrali mnie na cmentarz bo mialam ataki.. przed cmentarzem 2 kumpli zostało i czekali az ja moj chlopak i jeszcze jeden znajomy przyjdziemy z tamtad jak wchodzilam z chlopakiem i tym kumplem na cmentarz tamci dwaj widzieli cos na niebie, słyszeli płacz dziecka tam gdzie stalam ja ( mialam atak znowu) ponoc robilo sie białe swiatło.. jak mi przeszlo i wyszlismy z tamtad oni zauwazyli obok nas jeszcze kogos

Gość komiunikator
Taki stan ze nie mozna sie obudzic i otworzyc oczu chocby sie chcialo, to porazenie przysenne? i jeszcze jest sie wtedy z olowiu, nie mozna sie ruszyc, chce sie krzyczec i nic nie mozna zrobic?! to sie tak nazywa? mialam to ostatnio:O

lubię takie opowieści, ale trudno mi w nie uwierzyć, bo sama nigdy czegos takiego nie przezyłam ... Czemu jednym się to przytrafia a innym nie?

Gość komiunikator
godziny nas ranem od 3 do 5 to godziny w ktorych dzieje sie najwiecej zjawisk paranormalnych -- 3 jest to odwrotna do godziny 15 po poludniu -- godziny smierci Jezusa... godziny te Ingmar Bergman w autobiograficznej ksiazce "Laterna Magica" (polecam) okreslil jako "godziny wilków"

W egzorcyzmach Emili Rose było ze godzina 3 to godzina demonów ...

jeszcze inna historia.. sniło mi sie ze ktos mnie uderza w noge rano patrze a tam duuzy siniak na nodze, albo siedze z chlopakiem na karaoke nagle mnie cos piecze w rece patrze a tam czerwone szramy.. nie wiem jak to wytłumaczyc do kosciola nie chodze bo sie boje tam wchodzic, chociaz w Boga wierze to jednak sie boje ktos powie mi za duzo horrorow sie naogladalas.. tak szkoda tylko ze jak bylam mala to nie wiedzialam jeszcze ze cos takiego istnieje ( takie filmy )

Gość Rysio z Klanu jestem
Ja widze ducha codziennie w ciele mego sąsiada gdyz wygląda jak żywy trup

Gość komiunikator
Lady brrrrr jak Ty to wytrzymujesz??

Gość DO KWADRATU
może egzorcyzmy by Ci się przydały ?

Gość komiunikator
Ann_ pewnie znaczenie to samo. Po prostu Bergman tak nazywal te godziny ( tylko zeby nikt nie pomyslal ze to ksiazka o duchach;) - nie, po prostu opisywal jakis dzien z zycia i akurat cos robil nad ranem i tak mi sie wrylo w pamiec, ze okreslil ten czas nad ranem jako "godziny wilkow" ) widac okreslenia moga byc rozne - ale znaczenie to samo.

kwestia przyzwyczajenia.. raz czuje sie bezpieznie raz nie spie cała noc... raz łysze krzyki w głowie i odpływam jak to ktos powiedzial raz funkcjonuje calkiem normalnie jak czuje ze cos sie stanie dzwonie do chlopaka zeby sie za mnie pomodlil bo sama tego nie zrobie.. za bardzo sie boje

kurde ty jesteś chora dziewczyno:o

komiunikator :) to na pewno chodzi o to samo. Nie potrafię sobie wyobrazic sytuacji gdybym to ja byla na miejscu np Lady Love .... brrr

Gość komiunikator
Lady nie jestem zagorzala wierzaca i nie chce Ci robic wykladow, ale moze jakbys czasem weszla do kościola czy sie pomodlila to moze by cos dalo? alb pogadala z jakims ksiedzem? zakonnikiem?

Gość do lady love
moze masz schizofrenie?

jak ona się nie modli, egorcyzmó nie chce bo jest nie gotowa to sorry, coś nie tak z czerepkiem poza tym bajkopisarka jakich mało.

Gość komiunikator
Ann_:) ja bym nie chciala spotkac ducha, chyba bym wykitowala:O a Ty Ann_ z tego co piszesz to bys chciala?

Gość DO KWADRATU
o 3 rano to ja się budzę na siku....