Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek986

Widzieliscie kiedys ducha?

Polecane posty

Gość Nadzieja Z.
Dziekuje Wrozko:*

Śmierć w snach ogólnie oznacza kres pewnego okresu w życiu i zapowiedź zbliżających się istotnych zmian; podjęcie radykalnej decyzji lub długie i szczęśliwe życie, jeżeli natomiast śni nam się śmierć osoby bliskiej to może to oznaczać jego długie życie, pojawienie się nowego życia, albo zawarcie związku małżeńskiego, ale każdy sen należałoby interpretować inaczej, ponieważ na znaczenie snu składa się wiele czynników.

Gość mam pyytanko
Nadziejo a ten paraliż to jest wtedy jak się coś śni np że jestes w lesie czy gdzies tam i nie mozesz sie obudzic ale wiesz ze to sen, czy jak juz sie obudzilas ale masz zamkniete oczy i nie mozesz ich otworzyc i sie ruszyc???

Gość ijfhfi
Dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi:) A czy takie sny oznaczaja, ze jest sie podatnym na kontakt z osobami zmarlymi? Czy kazdy je ma? I czy to moze oznacza, ze w przyszlosci moge nie tylko miec sny ze zmarlymi, ale takze zaczac widziec zmarlych?

Gość Nadzieja Z.
Szczerze mowiac, to dokladnie nie wiem, ale wydaje mi sie, ze tak tez.

Gość Ale co Kaska miała
Ja nie chce nikogo straszyc ale ja tez mialam pewien powtarzający sie sen sniło mi się że śpie a w pokoju obok lezy moja mama. Ona nie żyje a ja leże w swoim łóżku przerażona i czekam aż przyjdzie po nia ktos z domu pogrzebowego. Potem się budzę. Sniło mi się tak dwa razy i to zawsze w piatek. Za pierwszym razem zaraz po przebudzeniu poszłam do sklepu. Przede mną robiła zakupy taka starsza babka. Ja kichnęłam a ona na to za miast na zdrowie czy coś to powiedziała mi :"piątek... wiadomość o śmierci" W poniedziałek po drugim snie moja mama zemdlała i trafila do szpitala. Okazało się że ma chorobe niedokrwienną serca ale żyje i wszystko z nią ok. Myśle sobie że to ja bojąc sie o swoją mamę i często myśląc o tym jak by to było gdyby coś jej się stało a były byśmy same w domu ściągnełam na nią myślami to omdlenie. Tyle że kiedy to się stało w domu była moja siostra a nie ja.

Gość poczytalska
a czy myślicie, że duchy są generalnie wokół nas, są "częścią życia na ziemi", również naszego, a my (lub niektórzy z nas) je poprostu czasem widzimy czasem nie CZY duchy NIE są częścią tego życia na ziemi a tylko czasem przychodzą skądś i ukazują się niektórym osobom w konkretnym celu ale nie zostaja na dłużej, nie "błąkaja się" między nami ot tak

Gość sny nic nie znaczą
ludzie przestańcie pitolić :D

Gość ijfhfi
Jasmino, ale mnie pocieszylas:) To dobrze, ze sny nie oznaczaja, ze jestem jakas podatna na kontakt z duchami. Naleze do osob, ktore strasznie sie tego boja i nigdy w zyciu nie chcialabym zobaczyc ducha, ani w snach miec z nim kontaktu. Wspolczuje tym osobom, ktore je widza i czuja na zywo.

Gość poczytalska
wróżko, napisałam do Ciebie na Twoim topiku, ale wolałabym na maila - jest szansa?? mogę podać mojego a Ty się odezwij, jeśli wolisz nie podawać maila każdemu... napisz proszę a co do dyskusji - też myślę, że moja pierwsza myśl :-) powiedz, długo się zamujesz tym? (nie tylko wróżeniem) napisz nam troche więcej, co jeszcze wiesz o duchach (poważnie pytam) - dlaczego są między nami? bo ja myslę, że nie tylko dlatego, że potrzebuja pomocy, czasem myślą chyba, że tu jest ich miejsce...albo zwyczajnie nie chcą odejść a nie widziałam nigdy, jak pisałam wcześniej, ale tyle jest na świecei rzeczy, że trzeba być chyba ślepym i głupim ;-), żeby wierzyć, że tylko to co da się "namacać" jest rzeczywiste...

ooo karola :) starania? narazie zaprzestalismy.. mielismy swoje powody.. musze najpierw poradzic sobie z paroma rzeczami a pozniej myslec o dziecku, mam nadzieje ze juz nie długo wszystko sie ulozy :)

Myślę, że duchy są między nami z różnych powodów, m.in. dlatego, że nie są świadomi tego, iż opuścili już ten ziemski padół..., czasami też dusza ludzka nie może dostąpić zbawienia, ponieważ człowiek, ten zanim zmarł poważnie nagrzeszył w swoim życiu i teraz nie może dostąpić zbawienia dopóki nie odpokutuje swoich grzechów, ludzkie dusze są też na ziemi, ponieważ zostawiły na ziemi cały swój dobytek i nie chcą go oddać w inne ręce przez co nie mogą dostąpić zbawienia, dużo jest powodów, dla których na ziemi błąkają się dusze...

karola według mnie to owulacje mialas miedzy 12 a 14 dc, w 15 jest skok, patrze na ten twoj wykres i wyraznie widac juz spadek temperatury :( czyli chyba nic z tego jezeli chcialabys zaciazyc w tym cyklu :( na dniach powinnas dostac okres.. :(

Gość tyłem do przodka
Nie wierzę w duchy.

Gość tyłem do przodka
super temat na owulację, wykresy i ciąże :D

Lady Love, mam przeczucie ze mozesz byc opętana, w sensie, ze cos/ktos w Tobie siedzi ( \"wstręt \"na kociół, nie mozesz nosic poswieconych rzeczy etc.) Dbaj o siebie! To cos nie da Ci spokoju poki go nie wypędzisz! pzdr.

Gość upauppa
moze Ktos ma jeszcze ciekawa opowiesc ?

Siostra mamy przewidziała stan wojenny. Miała wtedy ze trzy lata. W nocy, w której go ogłoszono, stanęła na łóżku i powiedziała "Jaruzelski powiedział, że będzie wojna.". I padła na materac. Niemożliwe, żeby usłyszała to gdzieś w radiu. Byli na odludziu kompletnie odcięci od świata.