Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palcóweczka

Czy któraś stosowała TRIDERM w ciąży ???

Polecane posty

Gość palcóweczka

Zrobiło mi się jakieś dziadostwo na dłoni, dziś byłam u lekarza i przepisała mi włąsnie triderm, podejrzewam ze moge byc w ciazy, ale jeszcze za wczesnie na test. Mowiłąm o tym lekarce ona stwierdziła ze nie ma przeciwskazan, a na ulotce pisze ze raczej nie powinno sie stosowac. stąd moje pytanie.

Producent woli napisać że nie wolno stosować w ciąży niż później mieć procesy.Ta maść jest na sterydach więc myślę że raczej ostrożnie nie można jej stosować dłużej jak parę dni

Gość palcóweczka
dziekuje, mam ja stosowac włąsnie kilka dni, pozniej mam uzywac robionej masci skłądu dokładnie nie pamietam, wiem ze ma tam byc wit a

Na pewno Vit A 1000 Moja córcia też ma zapisane te maści do tego jeszcze maść urynową :O wieczne wychodzi jej jakieś paskudztwo

Gość maygirl83
..no a zapalenie ucha zewnętrznego w czasie wczesnej ciąży?? czy można leczyć kremem TRIDERM i DISCORTINEFFem w kroplach? bo na ulotce napisane , że można zastosować, gdy zdrowie pacjentki przewyższa zagrożenie dla dziecka. Pytałam się laryngologów - to można je stosować. No ALE JA MAM OBAWY. Najchętniej bym nic nie brała i nie stosowała, ale jest taki niesamowicie ostry ból , że można zwariować. No i trzeba zapalenie wyleczyć przecież. Co kurcze robić? ja jestem obecnie w 11 tyg ciąży ?(czyli to już 3 miesiac) proszę o odpowiedzi. Miał ktoś podobnie?