Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 172 cm

faceci wola niskie kobiety takie sa fakt ja jestem wysoka i mam kompleksy

Polecane posty

właśnie...:)przy takim wzroście nawet jak przytyjesz to nie widać:) ja tam lubię swoje nogi i swoje szpilki:)

Gość verbener
Pszczólka, to Ty nie tylko masz ładne oczy, ale też wysoka jesteś?:D:D Masz jeszcze jakieś zalety?

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooo
a ja mam 153 cm i jestem szczesliwa:)

Gość verbener
Każdy ma wady:) Mówi się często o ideałach, ale ideały dla każdego oznaczają coś innego, każdy widzi je inaczej i coś co dla jednej osoby będzie piękne dla innego może okazać się brzydkie. Tak jak się mówi:"Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził":D

Gość prawiczy prawiczek 28
172 to wzrost średni. Co prawda sama góra średniego ale średni.

Gość verbener
Wysłałem Ci coś na pocztę:) Ja mam 183-184 w zależności od miary;D

Gość a ja mam 159cm
a mój przystojniak 185 i jest super :) Nie wiem o co te spory, mam dużo koleżanek wyższych od siebie, właściwie to sporo takich ponad 170 cm i nigdy się nie spieramy o wzrost, akceptujemy siebie takie jakie jesteśmy. Jeszcze żadna nie powiedziała mi, że jestem karłem lub tego typu epitety. Jeśli chodzi o facetów to miałam takich 173cm, ponad 175 i 190. Może niech ktoś znów założy podobny denny temat, proponuję: "Które ładniejsze blondynki brunetki czy rude a może szatynki lub siwe ?????"

Gość verbener
Podobno o gustach się nie dyskutuje i tej zasady w niektórych przypadkach lepiej się trzymać. Każdemu spodoba się co innego i masz rację, że najważniejsza jest akceptacja:)

Gość 172 cm
i masz kompleksy? moim zdaniem to bardzo właściwy wzrost jeszcze 2 by nie zaszkodziły. niskie kobiety nie mają prezencji i choćby miały ładną twarz i figurę na ulicy będą niewidoczne! kochana szpilki zakładaj i w miasto gwarantuję sukces