Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda slow

dlaczego wy faceci jestescie tacy pojebani!

Polecane posty

Gość szkoda slow

latal za mna jak szalony , pisal smsy dzwonil tysiac razy dziennie ,,zawsze mi powtarzal ze jestem oziebla kobieta nie okazujaca uczuc , ze on mnie tak kocha a ja nie okazuje teego co do niego czuje , bylo mu tak smutno zle i takie pierdolenie Teraz gdy okazuje uczucia dzwonie to mnie olewa nie odpisuje , czy wy nie jestescie porabani?

Gość bo nas ktoś wziął i porąbał

Gość nkjbvv
Zasłużyłaś.

Gość Rzejzi
No muszę przyznać rację, że większość facetów takich własnie jest. Ale nie wszyscy... ja jestem inny:D

Gość taka jest gra
komu bardziej zależy , ten przegrywa

Gość szkoda slow
akurat inny!

Gość szkoda slow
dlaczego tacy jestescie? jednak wam nie mozna okazywac uczuc , WIECZNI ZDOBYWCY!

Gość szkoda slow
i dzis caly dzien raz sie odezwal ,a jutro jak ja zamilkne to bedzie mial zal - to pogatunek uuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh

dzięki że mnie uświadomołaś bo juz myślałem że dośc normalny jestem no ale się myliłem... ehhh życie co dzień zaskakuje.

Gość lexicon
to co okazujesz, wróci do ciebie

Gość faceta trzeba gnoić

Gość Stylowy
mnie sie wydaje ze nie jestem pije bany... mojej dziewczynie tez tak sie wydaje:D przynajmniej pod tym wzgledem... a jak jest okazja to trzeba ja brac a nie rozkminiac co i jak i czy sie oplaca... zwlekalas to masz za swoje... jak jeszcze cos do niego czujesz to musisz rozpalic w nim to co powoli gaslo a Ty dolewalas jeszcze do tego wody swoim zwlekaniem... bedziesz miala szczescie jesli znajdziesz tam jeszcze troche zaru...

Gość szkolda slow
i sie nie podezwal, ja nie bede za nim latac i prosic , jednakjestescie inni!

Gość szkolda slow
to wieczni zdobywcy m namieszaja kobiecie w glowie a pzoniej mysla ze sa gora! bo my kbiety mamy wiecej uczucQ!

to wieczni zdobywcy m namieszaja kobiecie w glowie a pzoniej mysla ze sa gora! bo my kbiety mamy wiecej uczucQ! tak tak, a niektore nawet klase ;-)

Gość gość
bo to zjeby genetyczne

Gość gość
Sama jesteś po/je/ba/na, trzeba było się wcześniej zdecydować a nie teraz płakać jak mu się odechciało :P

Gość gość
Wy nie jesteście z***ami? Facet się stara to królewna leje na niego, jak się zniechęcił i poszukał innej to lament i pretensje, płacz i żale na kafe... To dopier********ie genetyczne :P

Gość gość
Wieczne królewny, facet ma się starać o ich względy całe życie, za/pier/da/lać na nie, a te całe życie chcą na niego szczać i dziwią się jak któremuś to nie pasuje :P Później stare kur/wy są same i chodzą po nocach na spacerki z pieskami szukając chu/ja do du/py :D

Gość gość
Przynajmniej jedna mądrzejsza widzi gdzie rzeczywiście tkwi problem ;-)

Gość Taki_jeden_964
...p******** xxx W ustach kobiety takie słówka.

Gość Tarara
Dnia 22.12.2008 o 02:25, Gość Stylowy napisał:

mnie sie wydaje ze nie jestem pije bany... mojej dziewczynie tez tak sie wydaje:D przynajmniej pod tym wzgledem... a jak jest okazja to trzeba ja brac a nie rozkminiac co i jak i czy sie oplaca... zwlekalas to masz za swoje... jak jeszcze cos do niego czujesz to musisz rozpalic w nim to co powoli gaslo a Ty dolewalas jeszcze do tego wody swoim zwlekaniem... bedziesz miala szczescie jesli znajdziesz tam jeszcze troche zaru...

Kolejny głupi typ. 😂 Chcesz zaru weź z ogniska i wsadz se w dupe bo na takich palantow nie ma co zwracać uwagę. Zresztą tak jak na 95 procent facetów,  samolubne piz.. Którym ciągle mało. Dostaną coś wspaniałego to szukają dalej. Stracą coś co mieli to rospaczaja i blagaja o szansę. Tylko po co se gownen ręce brudzic. Kobiety, jesteśmy wspaniałe i wszystko od nas zależy, nie zasmiecajmy se życia byle czym 

Gość Tarara
4 minuty temu, Gość Tarara napisał:

Kolejny głupi typ. 😂 Chcesz zaru weź z ogniska i wsadz se w dupe bo na takich palantow nie ma co zwracać uwagę. Zresztą tak jak na 95 procent facetów,  samolubne piz.. Którym ciągle mało. Dostaną coś wspaniałego to szukają dalej. Stracą coś co mieli to rospaczaja i blagaja o szansę. Tylko po co se gownen ręce brudzic. Kobiety, jesteśmy wspaniałe i wszystko od nas zależy, nie zasmiecajmy se życia byle czym 

Oczywiscie * rospaczaja, gównem. Dla, tych co nie rozumieją. 

Mimo wszystko wiadomo o co chodzi i wiadomo, że facetami nie ma co se dupy zawracać, może jeden na milion znajdzie się porządny, reszta to ... szukający  uwielbienia a tak serio są ... warci. 

Gość gość

Tez mnie smieszy jak te nieudacznice gryzą się o takich samych nieudaczników, śmiech na sali

Gość no tak

bo powtarzaja schematy po swoim poyebanych ojcach.......

Gość autorka to ...ka

Pewnie zrobiłaś coś żałosnego,tępa ...ko,i teraz on ma cie w nosie.Ale wy jako podgatunek tak macie że zwalacie winę na lepsze istoty od siebie,nie widząc swoich błędów.Zapomniałem dodać,ze wy polki jesteście podpodgatunkiem,już amerykanki mają od was wiecej mózgu i kultury :)