Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_amarelka

...........nigdy już nie będę mieć chłopaka, bo............

Polecane posty

Gość Artur N
dlaczego jesteś taka zimna? może nam być dobrze, zadzwoń ja naprawdę nie wymagam, żebyś udostępniała swój odbyt możemy wstępnie jedynie pettingować to jak?

Gość oj kiepsko dziewczyno
Słuchaj to jak Ci tak ciotka wyjedzie to odpowiedz jej np. że teraz to Ty się skupisz na nauce żeby dużo kasy w przyszłości zarabiać a na chłopaków to masz dużo czasu albo jak będzie gadać o zaręczynach to powiedz np że Ty to wolisz się wyszaleć a wychodzić za mąż to będziesz po 30tce.

Gość ja_amarelka
Arturze N , tak jak pisalam - mam siusiaka wiec moge Cie potraktowac odbytniczo ... CO ty na to ?

Gość ja_amarelka
pocięłam się z nerwów :(

Gość ja_amarelka
no właśnie jets dokładnie tak, jak pisze podszywaczek :P idę, trochę się popłakałam, trochę pośmiałam.... mam nadzieję, że jutro żadna ciotka nie przyleci na miotle :P

Gość ja_amarelka
myślę że mój problem polega na tym że mama mnie nie kochała, za to tata kochał mnie regularnie co sobotę

Gość oj kiepsko dziewczyno
Pamiętaj jak już jakaś ciotka przyleci i będzie tak gadać to powtarzaj "jestem młoda przecież" to je zawsze wkurza :].

Gość podszywaczek
O czym ty w ogole piszesz ! Zastanow sie dziewczyno bardzo gleboko nad Soba i Swoim postepowanie. Sex jest nierozerwalnie polaczony z egzystencja kazdego czlowieka. Laczymy sie w pary , kopulujemy , rodzimy dzieci , umieramy. To naturalna kolej rzeczy , nie wygrasz z natura. A czlowiek bez czlowieka tak naprawde nic nie znaczy. Pokochaj siebie i zaakceptuj siebie taka jaka jestes. Baw sie , zadbaj o Swoje zycie towarzyskie , reszta przyjdzie sama , z czasem....

Gość podszywaczek
hehe ... jak zmienisz nick to sie dowiesz... sam doswiadczysz ...

"hehe ... jak zmienisz nick to sie dowiesz... sam doswiadczysz ..." jesli twoja teza opiera sie tylko na sexie. to sie nigdy nie strawdzi :classic_cool:

Gość podszywaczek
nic o tym powiedziec nie mozesz skoro nie wiesz co to jest sex... Nie masz porownania kochasiu ;)

nic o tym powiedziec nie mozesz skoro nie wiesz co to jest sex... jesli czlowieka mierzysz miara czy to robil czy nie to tak nie mam i jest mi z tym dobrze :)

Gość x x x x x x x x x x x x x

Gość
Faktycznie są lepsze modele. Tylko cycki masz o.k.

Gość Storąbka
Amarelko, jaka Ty jesteś głupia...Słuchaj, ja wiem, że może na kafeterii to wygląda trochę inaczej, ale w związku nie chodzi tylko i wyłącznie o seks i o to, jak się to robi. Seks służy do wyrażania uczuć (i prokreacji ;) ), jak będziesz miałą chłopaka, którego będziesz kochała z wzajemnością, to rozebranie się nie będzie żadnym problemem, wręcz przyjemnością, a na "zrobienie loda" będziesz miała sama ochotę, w ramach spróbowania i zrobienia mu przyjemności.

Gość ja_amarelka
Nie lubię jak ktoś taki psze "są lepsze modele", kobiety to nie samochody idioto. Nie chodzi już nawet o rozbieranie, bo już się rozbierałam przed chłopakiem, ale o całą resztę... jak słyszę takich idiotów jak ten kot, to mi się słabo robi, takich właśnie nie lubię.

Gość
Słuchaj żałosna namiastko kobiety! Ludzie właśnie są jak samochody! Dobiera się sobie partnerów pod względem tego co mogą zaoferować? Marzysz o szczerbatym, garbatym bezrobotnym z małym fiutem? Wątpię. A jeśli marzy ci się przystojniak z kasą jenetligencja, szarmancją etc, to jakim prawem skreślasz tych nieudacznych? Przecież to nie modele, nie samochody, nie produkty. Są takie, które mogą dać facetowi więcej niż ty i tyle. W dodatku jesteś jeszcze zołzą z pretensjami do świata. Żegnam ozięble.

Gość ja_amarelka
A ty oryginale mężczyzny, co robisz w świąteczny wieczór na forum internetowym? Czyżbyś byl aż tak oryginalny, że nie masz z kim spędzić wieczora? goń się

Gość
ja_amarelka => chyba Cię jednak jeszcze powqrwiam. Poszedłem przyszłej teściowej na rękę i wysłałem jej córeczkę. Niech chociaż jeden dzień świąteczny w domu spędzi. Wieczór owszem i mam z kim spędzić, ale póki co swojej lubej nie zdradzam. Jeszcze mi się nie opatrzyła. Wychędoż się sama :) Jak rozumiem tylko to ci zostaje :P

Gość Mirek23
A ja ci powiem autorko tematu że bardzo dobrze myślisz, nie zmieniaj swoich zasad choć ja dodałbym jeszcze jedna, nie uprawiaj sexu przed ślubem, mówię ci to jako facet. Jeżeli ktos cie kocha to nie bedzie potrzebował tzw dowodu, jeśli będzie kochał to nie swoim instynktem i nie twoje ciało nie tylko je. Wiesz byłem takim facetem który właśnie chcaił robic wszystko w łóżku i robiłem co chciałem, choć dziewczyna nie zawsze była zadowolona ale po tym wszystkim żałuję tego, bo byłem egoista. NIe chce juz tak i nie zamierzam. 3 maj sie swoich zasad i ten który się narodził właśnie niech cię prowadzi...

Gość
Mirek23 => skierowano cie chociaż po wypadku na hormonalną terapie zastępczą? Z czytaniem ze zrozumieniem też, widzę, masz problem...

Gość Mirek23
kocie idź się mleka napij

Gość
Mirek23 => pozwolisz, że, w przeciwieństwie do ciebie, nie tego od wściekłej krowy...

Gość ja_amarelka
ktoś kto piszę, że na razie nie zdradza żony czy tam narzeczonej, bo jeszcze mu się nie znudziła do tego stopnia, swoje rady może sobie wsadzić tam, gdzie zazwyczaj wsadza penisa. Do dupy.

Gość Mirek23
Jak kochać to na zawsze, może nie znam aż tak dobrze tematu jak wy ale wartości i zasady które ta dziewczyna reprezentuje są wg najlepsze. Trwaj w tym a spotkasz mężczyznę wartego ciebie.

Gość ja_amarelka
Ale ja już dziewicą nie jestem, więc nie wiem czy spotkam takiego 🖐️