Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhhhhh ohhhhhhh

Kto z was jest jeszcze dziewicą analną?

Polecane posty

Gość upupupupupuppppppppppppppppppp

Gość cleotris
ja jestem i analną i każdą inną dziewicą:D dodam że mam 19 lat i nie jestem pasztetem, którego nikt nie chce:) mój wybór i jestem z tego dumna wy tanie dziewczynki:D

Gość mozart analny
ja nie jestem dziewicem analnym od 25 roku życia :classic_cool: w tej chwili umiem wyierdziec odbytem analna arie i symfonie jak juz nadmienilem na innym topiku wczoraj wypierdzialem calą ode do radosci :)

Gość mozart analny
na dowód tego wypierdze wam melodyjkę z komórki o tytule "nokia 3210" uwaga raz dwa czy prrrrrr prrrrrrrrrrr pryyyyy pryk pryk pryk preuuuuuuuuuuut rut pryk prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ta da !!! :classic_cool: i jak? :)

Gość mozart analny
no halo halo nikt mnie nie podziwia? :( a tyle ćwiczyłem do tego po swiatecznego wystepu na kafe...

Gość nevermind_whatever
chwalisz sie czy żalisz?

Gość Agusia 21
Prawiczek nie zawracaj dupy na forum . . . jakimis swoimi pierdolami bo i tak Ci nic nie zostalo jak trzepanie . . .hahaha. Ja sie bzykam w pupke juz poltorej roku i jest zajebiscie, 19 cm mojgo chlopaka wchodzi calutenkie(kwestia pieszczot) i mam MEGA ORGAZMY.Dodam ze jestem szczuplutka sexy brunetka :) P O L E C A M. ps.pozdrawiam wszystkich "analusinskich" :)

ja do wczoraj byłem.żona od dawna \"goniła\"mnie z palcem. no bylozajebiście.polecam!! panowie nie bać się oddac żonie(dziewczynie) swego cennego rowu!! lodzik z paluszkiem=cacy seksik =

Gość gość
:)

Gość gość
Ale geje :D

Gość gość
Ja mialam swój pierwszy analek po pół roku seksu dopochwowego.On był moim pierwszym i ja dla niego pierwszą.Bardzo telikatnie podszedł do seksu rozdziewiczenia mnie nie czułam bólu tylko przyjemność.To samo przy aanalku delikatnie wchodził z mokrym k*****m po wytrysku dopochwowym obciągałam mu by go postawić do boju.Gdy stana wchodził analnie na kilka razy nie do końca dopiero gdy byłam wyluzowana wszedł do końca.Gdy miał wytrysk tez z nim razem szczytowałam było wspaniale.

Gość gość
Uprawiam z mężem anal regularnie i nie widzę w tym nic złego

Gość gość
Anal jest super :)

Gość gość
Pewnie dużo kobiet jest dziewicami analnymi. Wiele kobiet boi się anala, bo niestety faceci są często zbyt brutalni, a przy tym rodzaju seksu trzeba być bardzo czułym i ostrożnym.Moja była przede mną miała 4 facetów i z dwoma pieprzyła się analnie. Ze mną bzykała się w ten sposób jeden raz, ale często pozwalała mi robić sobie analną palcówę