Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NIEMOWLAK SPI CALY DZIEN A W NOCY NIE

Polecane posty

Gość MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jak mozna przestawic niemowlaka ? Moja corka ma 2 tygodnie i potrafi przesypiac cale dnie, nawet trzeba ja specjalnie wybudzac na jedzienie bo nie budzi sie sama a w nocy budzi sie co 2 godziny .....

Gość *******BECZKA*******
wlasnie wybudza ja w dzie co 3 godziny....tak ja przestawisz po paru dniach

Gość palcem po mapie
Moja młoda też ma 2 tygodnie i jej porą spania jest właśnie dzień, dlatego wybudzam tak co 4 godziny, myślę że z czasem się przestawi.

Gość olacork
Ja bym radzila poczekac jeszcze ze 2 tygodnie i dac spac w dzien. @ tygodnie to jeszcze malenstwo. Potem juz rozbudzac maluszka w dzien ile sie da. Bawic sie, zajmowac czyms, po prostu nie dawac spac. Jak juz bedzie naprawde padnieta to dac jej zasnac. Nie dawac spac juz po 19stej godzinie. Szybko sie wtedy przestawi. Moj synek tym sposobem przesypial cale noce juz od okolo 2 miesiaca zycia.

Gość mloda.mamusia1984
na razie daj maluszkowi spac w dzien-dopiero przyzwyczaja sie do nowych warunkow. takie male dziecko nie rozroznia dnia i nocy. trzeba na razie dac mu czas, a potem, jak slusznie pisza moje poprzedniczki, stopniowo wybudzac dziacko w dzien i nie pozwalac spac. moja coreczka dopiero w 3 miesiacu zycia sie przestawila i teraz juz spi cale noce .

Gość jak karmisz
piersia to takie malenstwo bedzie cie budzic w nocy nawet co 2h., ale dziewczyny wyzej maja racje zastosuj ich sposoby.