Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toa

Szczupłe 2009 - odchudzamy się w nowym roku!!!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Pewnie niejedna z Was po kolejnej nieudanej próbie zgubienia zbędnych kg powzięła decyzję o odchudzaniu się od nowego roku. Zapraszam wiec tutaj, bo i ja od dziś postanowiłam rozpocząć na nowo walkę z moimi słabościami. Mam nadzieję, że okoliczność jaką jest rozpoczęcie nowego roku zmobilizuje nas do zmiany siebie :-) Pomyślcie tylko - nowy roku, nowe szanse, nowe my :-) Niech ten rok będzie przełomem!!!! Jak w temacie - bądźmy szczupłe w 2009 r :-)

Gość szampańska
Ja zaczyna jutro, praca i dietka, pol godz biegu i pol godz rowerek stacj do tego cwiczenia i dieta taka jak rok temu.Wtedy schudlam 8 kg w 3 tyg dzieki temu.Teraz mam 50 kg i chce schudnac do 47 kg,mam 158 wzrostu.

Gość mynewchance
przyłącze się!Mam 170 cm wzrostu i ważę 58 kg, do zrzutu mam jakieś 6 kg,ponadto chcę wyrzeźbić sylwetkę,szczegolnie mięśnie brzucha i ramion...

jeśli o mnie chodzi to chciałabym w tym roku zrzucić 10 kg. Mam 166 cm wzrostu. Waga dziś pokazała 60.5 kg. Ostatecznie chciałabym ważyć 50-51 kg, ale pierwszym celem, przy którym będę już mogła mówić o jakimś poziomie zadowolenia jest 55 kg. Nie nastawiam się na jakieś szybkie diety, chcę schudnąć zdrowo i na stałe. Oprócz zmian w żywieniu chcę wprowadzić jeszcze do mojego codziennego planu dnia stałą dawkę wysiłku fizycznego, bo tego mi bardzo brakuje, stąd może moje problemy...

przyłączajcie się, przyłączajcie :-)

Gość ech stokrotka
jeszcze nie udalo ci sie schudnac? przeciez jestes "specjalistką" w roznego typu "dietach" typu chałwowa czy dzokejska. :D:D:D:D

Gość fannnn
mam 170 cm , waże 78, jak mam schudnac? nienawidze pomidorów a wszyscy mi mówią że aby schudnac je sie salate, pomidory ;((((

Gość dasdasdas
ja tez zaczynam. do zrxutu mam najwiecej z was, jakies 20 kg (15 bedzie tez OK).

fannnn w odchudzaniu ( moim zdaniem..) ważne jest, czego nie jeść :-) Nie musisz jeść określonych produktów, żeby schudnąć. Nie lubisz pomidorów, to ich nie jedz. nijak ma się to do powodzenia w diecie.

żeby nie być gołosłowną idę popedałować na rowerku :-) dziś w jadłospisie owsianka 4-5 koreczków śledziowych dojem z Sylwestra :-) jajko płatki kukurydziane na mleku piszcie dziewczyny, ja odezwę się później :-)

inne warzywa, owoce w rozsądnych ilościach, nabiał, chude mięso, jajka, ryby..... zrezygnuj ze słodyczy, potraw mącznych typu pyzy, kopytka, białych makaronów, białego pieczywa, napojów gazowanych, słodzonych soków, ziemniaków w dużych ilościach.... pij dużo wody, herbat zielonej i czerwonej. jedz pare niedużych posiłków w ciągu dnia, ogranicz węglowodany, nie jedz na noc. zwiększ dawkę ruchu.

Wlasnie jem 2 krokiety popijając barszczem, za mięsem wogole nie przepadam jem tylko schoabowego.... lubie nabial.

znajdą się kolejne chętne?? ja już jestem po godzinie na rowerku, owsiance, 2 koreczkach ( zdecydowanie lepiej smakują do wódki niż na trzeźwo :-D ) i czerwonej herbacie

hej, ja też się przyłaczam. Mam 172 cm, teraz ważę 58 kg, chcę schudnąć do 50, damy radę dziewczyny.

no pewnie, że damy :-) walczymy tak na prawdę same ze sobą, to w nas jest motywacja i jej brak, w nas jest samozaparcie i drzemiące pokusy!

Gość runnerka
szampańska a jaką dietę stosowałaś do tego? ja mam tyle wzrostu oc ty i wagę też taką samą . chcę schudnąć do 45 czyli 5 kg. 47kg to mój pierwszy cel

Gość kalinkamajak
przylacze sie i ja. Mam 164 cm wzrostu i waze ok 58 kg. Mi glownie chodzi o zrzucenie brzuszka i boczkow i mysle ze zaczynam od dzis :)

Kalinkamajak mamy podobna budowe ciala :) To bedzie nam razniej.(ja mierze 165 cm i waze 57 kg). I tez wlasnie zalezy mi na pozbycia sie brzuszka :D

Ja tez jestem z Wami, zmotywowana i pelna checi :) Mam dosyc ciaglego myslenia o tym jak fajnie byloby schudnac, nie wkurzajac sie, ze wszystkie staniki zrobily sie za male i jak to stercza znad spodni te okropne boczki! Chce schudnac ok 6 kg, a wlasciwie do momentu, az bede zadowolona. Obecnie waze ok 64kg przy 164cm, ale nie mam wagi, wiec opieram sie na wymiarach, a te w stopce. Dieta MZ, bede sie starac jesc mnie, ale nie rezygnujac z ulubionych rzeczy, chce miec tez przyjemnosc z zycia :) Wiecej ruchu, regularne wklepywanie balsamu wyszczuplajacego - wlasnie kupilam My Shilluete, czy jakos tak,Nivea.

Gość kalinkamajak
no to ja zaczynam brzuszki :) 50 na poczatek :)

ja tez 20:) od jutra sobie zaczne,a co! zafunduje sobie to co zawsze sie sprawdza na zachete,potem zobaczymy...a i karnecik na siłownie od poniedziałku

Gość migotka90
Hej dziewczyny ja tez się przyłączam. Mam 156 cm wzrostu i 64 kg. Od jutra zaczynam...Choć przez ostatni rok zrzuciłam 20 kg to nadal chcę więcej... Motywacja: zobaczyć żal w oczach byłego- BEZCENNE!!!

Gość goldfish90
Hej dziewczyny ja tez się przyłączam. Mam 156 cm wzrostu i 64 kg. Od jutra zaczynam...Choć przez ostatni rok zrzuciłam 20 kg to nadal chcę więcej... Motywacja: zobaczyć żal w oczach byłego- BEZCENNE!!!

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
i ja się przyłącze jeśli pozwolicie:) mam 170 cm i warzę68 w porywach 70:(haha tagedia

Hej dziewczyny:* ja w sumie już jestem troszke na diecie ale postanowiłam zrzucić jeszcze tak z 10 kg :) nowy rok to fajny moment na start:) trzymam kciuki za was:)

to dziewczyny może któraś z was podawala by tu przykladowe menu, co jeść na śniadanie obiad i kolacje? błagam uwzględnijcie że nie jem szynki, i nie lubie pomidorów . . . .