Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toa

Szczupłe 2009 - odchudzamy się w nowym roku!!!!

Polecane posty

Czesc dziewczyny! Ja w koncu mam troche czasu i moglam tu zajrzec. Widze, ze zapal nie opuszcza i chudniemy :) U mnie w miare w porzadku, nie jem moze super dietetycznych rzeczy, ale mniej i udaje mi sie nie jesc kolacji weglowodanowej, a czasem nawet w ogole jej nie jem. Dzisiejsze menu: s: bulka z serem z warzywami 2s: tost cienko posmarowany dzemem i kawa z mlekiem o: zapiekanka z makaronu i miesa mielonego z pieczarkami, salatka z kapusty pekinskiej i papryki k: pomarancze, lampka wina ( a co! ) No coz, moze wyglada to malo dietetycznie, ale to byly male porcje, od jakiegos czasu powoli chudne, wiec chyba bedzie oki. Najwyzej z czasem zweryfikuje wszystko. Ruch: 25 min marszu do pracy.

Alexi, ja tak czytam Twoje menu i mysle, ze spokojnie moglabys jesc dodatkowo jakies owoce, garsc orzeszkow, serek wiejski..ja na takie przegryzki lub kolacje uwielbiam to: przekroic na pol papryke czerwona i nalozyc do niej fete z czerwona cebulka lub drobno posiekanym ogorkiem, pychotka!

Gość fannn
Bardzo mało zjadłaś :))

Gość boso po rosie
Czesc Dziewczyny , moge sie przylaczyc? ja zaczynam od jutra mam 175cm wzrostu i waze 65 wiec conajmniej 8 musze sie pozbyc

Gość fannn
boso po rosie- masz idealną wagę do twojego wzrostu. Dziewczyny ja muszę ale chcę schudnąć 15 kg. jak myslicie ile mi to zajmie? właśnie jem crakersy śmietankowo cebulowe. Czy myślicie że jestem skończona ?:((((

Gość boso po rosie
dzieki ale przynajmniej 5kilo bo teraz czuje sie zle i chce ubic ten swoj brzuszek bo narazie to taki flaczek.... A te Twoje 15 kilo? mysle ze realne tylko trzeba cierpliwosci i silnej woli mi wlasnie twgo brakuje

Gość boso po rosie
ide troche pocwiczyc. A powiedzcie mi co robicie zeby schudnac? Co jecie ? Czy stosojecie jakas glpdowke ? cwiczycie?

ja musze się pozbyć jakiś 10kg ale min. 6kg waże teraz 66kg wzrost 170cm 2 late byłam na kopenhaskiej. Zastanawiam się nad powtórzeniem, ale boje się jednej rzeczy mianowicie nie chce aby mi biust oklapł.

A TO DLACZEGO fann oj nie ładnie!! ale to nic napewno nie jesteś skączona tylko nie możesz się poddać!!!! makintosz a ty nie przesadziłaś troszkę z tymkrutkim czaem i takim dużym ubytkiem kg????

Gość boso po rosie
a na czym ta dieta polega? jesli chodzi o biust to trzeba cwiczyc i polecam krem na biust uzywam i efekt rewelacja

Gość stoki narciarskie
aleksandrowa----przecież Twoja waga jest prawidłowa. Dlaczego chcesz schudnąć?

Gość boso po rosie
cwiczenia bardzo proste ale w polaczeniu z kremem daja super efekt. Cwiczenie to pomki ale robione na stojaca , klade rece na scianie i robie ttlko 20do 25 pompek dziennie do tego 2 razy dziennie kremoje piersi bardzo tanim ale skutecznym kremem firmy Eveline opakowanie rozowe. Polecam!!! Wiele drogich kremow probowalam ale ten... Mam dwojke dzieci i moj biust nie byl piekny ale po kremie i cwiczeniach bomba....

TEŻ CHCIAŁAM TO ZAPROPONOWAĆ:) A WIĘC WPISUJCIE SIĘ:) NICK-----WZROST---WAGA START.----.WAGA OBECNA----W.DOCELOWA ALEXI---170----68KG-----66KG------------54KG

NICK-----WZROST---WAGA START.----.WAGA OBECNA----W.DOCELOWA ALEXI---170----68KG-----66KG------------54KG aleksandrowa---165---57 kg---56 kg---50-48 kg :)

DZIĘKUJĘ BARDZO BOSO PO ROSIE NAPWNO WYPRÓBÓJE MIAŁM NAWET TAKI KREM TYLKO ZIELONY I WŁAŚNIE MI SIĘ SKĄCZYŁ:) ZAWSZE PO ODCHUDZANIU MIAŁAM TAKIE MALUTKIE I OBWISŁE PIERSI A TERAZ MAM NADZIEJĘ BĘDZIE INACZEJ:)

Alexi - krótkim czasem czego? wiesz schudłam, dobrze sie czułam i waga przez dwa lata nie wróciła.. teraz też by nie wróciła, ale wiadomo jak sie zjada duzo za dużo to każdy przytyje

ja tak naprawde nigdy nie obserwowałam efektu jojo - uważam że go nie ma:) schudłam ile schudłam widocznie nic w tym złego, skoro nic mi nie było czułam się świetnie:D

zresztą, ja albo schudne dużo szybko, albo nie schudne nic. Wiem, ze takie diety jak 1000kcal mi nie pomoga bo mi starczy cierpliwości.. a schudnąć przy dziennym bilansie energi ok500kcal, to nie trudno:) kwestia jojo u mnie nie znana, dla mnie same plus.. no biust mi zmalał i taki obwiśnięty był, teraz jak przytyłam to jest ok., al eboje sie ze znowu bedzie obwisły, co zrobić? ja schudłam przez 4-5 miesiace 12kg i nieuważam żeby to było jakieś szybkie chudnięcie.

Gość boso po rosie
Alexi ale polecam ten rozowy!!!! NICK-----WZROST---WAGA START---WAGA OBECNA----W.DOCELOWA ALEXI---170----68KG----66KG-----------54KG alexandrowa---165---57 kg---56 kg---50-48kg BOSO PO ROSIE---175----65KG-----65KG-------57-55KG

MAKINTOSZ CHODZIŁO MI O TO CZY TO NIE ZA DUŻO 6-10 KG W CIĄGU 2 TYGODNI??? ALE JELI MÓWISZ ŻE NIE MASZ EFEKTU JOJO TO GRATULUJĘ:)

DOBRZE KUPIĘ SOBIE RÓŻOWY I BĘDE ĆWICZYŁA TAK JAK MÓWISZ ZOBACZYMY CZY MI TO POMOŻĘ:)

Gość boso po rosie
ja probowalam bielendy, fermona , dior, vichy, eris, lirene , clarins..... ale rozowy Eveline kladzie wszystkie... tylko trzeba byc systematycznym