Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik w drodze

Do kobiet, które miały bezbolesne miesiączki przed porodem

Polecane posty

Gość pytajnik w drodze

Jak to było u Was z porodem?? Czy ból bardzo Was zaskoczył?? Czy przez to, że nie miałyście porównania bólu przed porodem i przy samym porodzie gorzej się przez to czułyście?? Jak rozpoznałyście właściwe skurcze?? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Pozdrawiam

Gość pytajnik w drodze
nie ma takich kobietek?? :(

Gość pytajnik w drodze
????????????????????????????????

ja mialam w wiekszosci bezbolesne miesiaczki. Natomiast bol porodowy jest inny. przy miesiaczce czulam jednostajny bol brzucha, takie upierdliwe cmienie.... a porod to skurcze. czujez, jak ci sciska w dole brzucha, z zupelnie bezbolesnymi przerwami

Gość alexdublin
Witam. Ja przed porodem mialam praktycznie bezbolesne miesiaczki ale mysle ze to nie ma wplywu na znoszenie bolu porodu. Moze nie ma porownania bo nie znalam takiego bolu wczesniej ale mysle ze tego i tak sie nie da porownac nawet z najbardziej bolesna miesiaczka. Ostatnie dni przed porodem rowniez myslalam ze kazdy bol brzucha jak miesiaczkowy to juz sie skurcze zaczynaja ale to sa calkiem inne bole. Duuzo sielniejsze i napewno bedziesz wiedziala ze to juz one. Chociaz chyba u kazdej kobiety jest inaczej. I chyba to czy wczesniej mialas boloesne miesiaczki nie ma znaczenia.

hej! ale bolesnosc miesiaczki raczej nie ma nic do bolesnosci podczas porodu ja miesiaczki mialam bardzo bolesne i koszmarnie dlugie, pierwsze 2 dni byly koszmarem a 1 porod dopoki nie siadla mi akcja porodowa na 5 cm bylo ok drugi porod to juz wogole prawie bezbolesny i bardzo szybki :) naprawde bardziej bolalo mnie podczas wizyty u dentysty wiec u mnie nie sprawdza sie to ze ciezkie miesiaczki=ciezkie porody

Gość pytajnik w drodze
ciesze sie, ze sie odezwalyscie drogie mamusie :) ja mam jeszcze 3 miesiace, ale juz teraz sie zastanawiam jak to bedzie. w kazdym razie czekam rowniez na inne wypowiedzi :)

a ja slyszalam, ze ciezkie miesiaczki = lekkie porody :-P ale ja mialam bezbolesne raczej i porod tez lekki.

Gość ewrdahhhh
Zaraz, zaraz, a od kiedy to przed porodem występują miesiączki. Co za anomalia. Przecież przez cała ciąże nie wystęouje miesiączka. U was to jak u mojej znajomej ciąża trwała 13 miesięcy po to aby złapac faceta na ciążę.

ja miałam bardzo bolesne miesiączki i jak rodziłam miałam wrazenie ze wezme dwa ibupromy i ból minie:) bolało podobnie:)

Gość pytajnik w drodze
przepraszam, może źle się wyraziłam. ale jak widać kobiety wiedzą o co chodzi. dziękuję za wszystkie odpowiedzi