Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka 1983

Stawianie kart tarota

Polecane posty

Ela, ja Panna 1964, on Lew 1962, czy coś z tego będzie?

Gość Karolinka 1983
Seelenzorn - tak, jest kobieta w jego życiu. Jest ona blądynką.

Gość agnieszka0000
ja 15.08.1979 on 26.09.1979 jesteśmy małżeństwem ,jaka przyszłość przed nami?? bardzo dziękuje za odpowiedź

Gość Karolinka 1983
Dorotkaaaaaa -czujesz lęk przed tym co będzie, ale możesz być spokojna, bo będzie dobrze. Wszystko pójdzie po Twojej myśli

ja też poproszę jeśli znajdziesz czas:D Ewa 07.10.1981 czy bedziemy(moja rodzina) mieli swoje cztery katy, najmniesze ale własne? dziękuję🖐️

Gość Karolinka 1983
lady71 - w najbliższym czasie nie widzę u was dziecka.

Gość ALLLLLE BZDURY
!!! :-0 Dalam ci dwa pytania i za kazdym razem wyszla bzdura nie majaca nic wspolnego z moim zyciem :-0 Poza tym dajesz STRASZNIE TENDENCYJNE ODPOWIEDZI, ktora moznaby dopasowac do wszystkiego! Co to k... znaczy np. czekaj na bieg wypadkow??? :-0 jakich wypadkow??? W zwiazku z czym??? Co to za durne, ogolnikowe odpowiedzi??? Jak bede chciala ogolnikowa odpowiedz, poradze sie przyjaciolki!!! :-0 BULLLLLLL SHIT!!!!!!! Musisz sie jeszcze spoooooooooooro uczyc!! :-p

Gość Ania zapytam
Witaj, czy zamieszkam z moim partnerem i czy będziemy mieli dzidziusia- jeśli tak to chłopiec, czy dziewczynka:-)? Ania 34 lat. Pozdrawiam:-)

Gość Karolinka 1983
karilka - raczej nic nie zapowiada tego,że będziecie razem.w sferze uczuc na razie bez zmian, w sferze finansowej-problemy.

Gość Karolinka 1983
kaffe78-Twój związek jest poważny a Twój facet szczery

Gość TOETE ALLES
on: 3.09.73 ja 1.09.70 jak sie potoczy ta znajomosc? jaki bedzie ciag dalszy??

Gość Karolinka 1983
ewelinkaaaaaaaaaaaaa - darzy Cie uczuciem szczerym.nie zmienisz mieszkania

Gość mruczka prawdziwa
25.09.82 - czy moja firma odniesie sukces? a z innej beczki: wrócić do Niego? dziękuję :)

kasia 29.05.1982r tomek 29.03.1972r czy będziemy na zawsze razem czy poznam innego mężczyznę z którym będę

Czy zmienię pracę w najbliższym czasie? Czy w tym roku będzie dziecko? Justyna,ur.27.08.1980r.

Gość Karolinka 1983
wyciszonaaa - raczej nie Justa - nie zmienisz pracy, najprawdopodobniej tak, w tym roku będziesz miała dziecko Beatka - być może nie będzie to satysfakcjonująca Cię ocena ale będzie dobrze Akl - to zależy tylko od Ciebie pppatka - dziewczynka, mogą byc drobne problemy ale w końcowym etapie wszystko będzie ok tuptuptuuu - w najbliższym czasie nie znajdziesz pracy, na miłośc musisz pooczekać, pojawi się w najbliższych miesiącach Pandaaa-będziesz miała rodzinę i dzieci, to ktoś kogo znasz ely - być może, coś z tego będzie, to zależy od tego czego oczekujesz od niego

Gość Dorotkaaaaaa
1.09.70. przepraszam, ale co niby bedzie po mojej mysli? odpowiedzialas mi dosc ogolnikowo.. :-( czy znajde zatrudnienie w moim zawodzie tu, za granica?? jesli nie, czy znajde prace ktora bdzie mnie satysfakcjonowac? czy bede samodzielna finansowo??

Katarzyna 04 12 1987 on mikołaj 24 06 1988 czy będziemy razem i mieli dzieci i będziemy szczęśliwy i mieć dobrą pracę

Gość Seelenzorn
dzieki! a czy ta blondynka w jego 3.09.70 zyciu, o ktorej mysli serio zyje blisko czy daleko od niego???

Gość Ania zapytam
Ania zapytam Witaj, czy zamieszkam z moim partnerem i czy będziemy mieli dzidziusia- jeśli tak to chłopiec, czy dziewczynka ? Ania 34 lat. Pozdrawiam

Gość kotka zagubiona
czy uda mi sie wyjechac za granice i zdobyc tam dobra prace? 1980 dziekuje

Gość Karolinka 1983
agnieszka0000 - przed wami dobra przyszłość, czeka was wiele miłych wspólnych chwil lilka_ - czeka was jeszcze długa droga do tego, ale doczekacie się oleksja - najbliższy czas nie jest dobry na zmianę przez niego pracy ALLLLLE BZDURY - jeśli odpowiedź Cię nie satysfakcjonuje, trudno, poproś o wróżbę inną wróżkę, mogę podać Ci adres forum, jeśli chcesz Ania zapytam - tak, zamieszkacie razem i doczekacie się potomstwa, bedzie to chłopczyk TOETE ALLES - to będzie niespełniona miłość, nie będzie ciągu dalszego mruczka prawdziwa - mogą pojawić się problemu, dobrze zastanów się, czy wybrałaś odpowiednią dziedzinę firmy. Jeśli wrócisz do niego, czeka was nowy, lepszy etap, ale to zależy tylko od Ciebie. milkyway33 - nie będzie razem, poznasz kogoś ale musi upłynąć trochę czasu Ania 1986 - według moich kart-tak Dorotkaaa - będzie po twojej myśli czyli chcesz znależć pracę w swoim zawodzie i ją znajdziesz

dzieuje Ci bardzo, za powiedz mi czy mam czekać na niego ? czy robić jakieś kroki?

Gość nIkulka
MAM TAKIE PYTANIE KIEDY POPZNA M TEGO JEDYNEGO I GDZIE ?28.09.1979

Gość Karolinka 1983
scalii- będziecie razem, stworzycie rodzinę, będziecie mieć dzieci ale z pracą będzie różnie, ale super pracy mieć nie będziecie Seelenzorn - mieszka daleko, być może przebywa teraz a granicą, jest od niego młodsza kotka zagubiona - uda Ci się wyjechać , pracę znajdziesz za granicą.

Gość Karolinka 1983
Ania 1986 - on obawia się odrzucenia, więc dobrze by było zrobić jakiś krok. Pojawiła się tu karta małżeństwa i macieżyństwa. nlkulka - trudno jest w tarocie o czas ale myślę że to będzie za około rok, a miejsce?????? Najprawdopodobniej w podróży.