Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka 1983

Stawianie kart tarota

Polecane posty

Skoro nie wróżysz dłuzszej przyszłości mojemu związkowi to proszę napisz jak zapoznam tego innego mężczyznę w jakich okolicznościach, czy może już go znam. kasia 29.05.1982r z góry dziękuję

Karolinka 1983 - dziekuje Ci bardzo, ja go już raz odrzuciłam, ale jednak mi na nim zależy, tylko nie wiem co robić dalej??

Gość Karolinka 1983
Jeśli kogoś pominęłam, przepraszam. No i postaram się odpowiadać bardziej szczegółowo. Jeśli nie odpowiem od razu, to proszę o cierpliwość. Postaram się wpadać na fprum codziennie i odpowiadać na wasze pytania. A Ci,którym się to nie podoba, niech wiedzą że nie wygnają mnie stąd tekstami w stylu że to bzdury, zadałam pytanie i wyszła nieprawda... Nie zwracam uwagi na takie wpisy. Pozdrawiam:)

ja 15.03.71, mąż 21.06.76 czy będziemy mieć drugie dziecko, nieważne kiedy, tylko czy w ogóle będziemy je mieli.

Gość mushi
Proszę powiedz mi, czy dostanę tą pracę? Rozmowa kwalifikacyjna w środę... Kaśka 06.03.1980

dzięki Karolina a mam pytanie ile będziemy mieć dzieci i jaka płeć i trzy będziemy zdrowi 04 12 1987 Katarzyna

Gość awril
Karolinko-dziekuje za wrozbe:) oby sie spełniła:)

Gość Sofa na pustyni
Cześć, Bardzo proszę o wróżbę. Przyda mi się taki drogowskaz na nowy rok. :) Mam na imię Ania i chciałabym wiedzieć czy była miłość myśli o mnie, pamięta mnie w ogóle i czy kiedyś się odezwie? Będziemy razem? Ja urodziłam się 29.09.1884 roku. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość Karolinka 1983
Justa - chłopczyk milkyway33 - tak, znasz już tego mężczyznę, jest to brunet Ania 1986 - właśnie, i dlatego boi się ponownego odrzucenia. Zadzwoń do niego, lub napisz sms-a. Zapytaj, co u niego. Niech zobaczy że się nim interesujesz. Beatko, przepraszam, już odpowiadam. Czeka Cię rozczarowanie, będzie to krótki związek, po którym nastąpi odmiana i spotkasz miłość swojego życia. lady71 - będą problemy z zajściem w ciążę ale będziecie mieć drugie dziecko patyczak - będziesz miała jeszcze jedną dzidzę, będzie to dziewczynka mushi - jeśli dasz z siebie wszystko to otrzymasz tę pracę, choć będzie ciężko, scalii -trójka, dwie córki i syn

Gość Karolinka 1983
Sofa na pustyni - nie napisałaś o którą miłość Ci chodzi, jeśli było więcej niż jedna.

Gość Sofa na pustyni
Teraz spotykam się z kimś, a chodzi mi o miłość która była przed nim. O mężćzyznę o którym stale myślę. W sumie jedyna taka fascynacja.

Gość hmmm to ja też
Ewa, czy to co się teraz dzieje ma szansę przerodzić się w związek, jaki jest Jego stosunek do mnie, co o mnie myśli? 17.03.1987

Gość jaqa
ja 20.06.80.jakiej plci bedzie moj drugi dzidzius i czy wszystko ulozy sie po mojej mysli

Gość Karolinka 1983
Sofa na pustynii- on czasami o Tobie myśli, czasem zastanawia się jakby potoczyło się jego życie, gdyby był z Tobą. Na tym jednak kończy się jego "rola". On nie chce wracać do tego co było. Nie będziecie razem. Nie odezwie się do Ciebie. hmmm to ja też - być może na razie nie daje Ci za bardzo odczuć że bardzo mu zależy na Tobie, ale on bardzo Cię kocha. Macie ogromną szansę na związek, i to bardzo szczęśliwy.

Gość rii9
karolinko chcę wiedzieć czy będe miała w najblizszym czasie dziecko! A co muszę podać? Datę urodzeni?

Gość Karolinka 1983
jaqa - będzie to chłopczyk, i wszystko ułoży się tak jak tozaplanowałaś Ania 1986 - spotkacie się jeszcze nie raz, ale to będzie raczej przypadkowe spotkanie

Gość hmmm to ja też
Dziękuje bardzo:)

Gość Extensa
Ja 01.06.1985 bliźnieta Moj partner 07.01.1983 koziorozec Czy nasze marzenia (ktore wspolnie konkretnie sprecyzowalismy) sie zrealizuja? Bede ogromnie wdzieczna za info:)

Gość Karolinka 1983
rii9 - tak,podaj datę urodzenia i najlepiej datę urodzenia partnera

Gość Sofa na pustyni
Dziękuję bardzo :) , choć napisałaś to w sposób najbardziej brutalny z możliwych. :) A mogę jeszcze zadać ostatnie pytanie? Czy wyjadę za mąż za obecnego partnera? Albo czy w ogole wyjdę za mąż. I czy będę mieć dzieci (ewentualnie płeć)? Proszę. :)

Gość Karolinka 1983
Extensa - muszę wiedzieć o jakie marzenia chodzi, bo może być ich wiele i wtedy tarot nie da jednoznacznej odpowiedzi

Gość rii9
ja-17.09.1978 on-6.12.1977

Gość jaqa
dziękuję za wróżbę,miałam nadzieję ,że dziewczynka ale wazne ,zeby było zdrowe

Gość WRAZENIE DUZE
Czy bedzemy mieli dzieci i ile i jaka plec??? JOAANa 3,1,1984, marcin 28,10,1983 bardzo prosze o odpowidz

Gość Karolinka 1983
Sofa na pustyni - będziecie małżeństwem, z obecnym partnerem, choć dopiero za kilka lat. dzieci niestety nie widzę, co nie znaczy że nie będziesz ich miała rii9 - najbliższe miesiące nie przyniosą upragnionej ciąży. Za około rok zajdziesz w ciążę, może to być 9 miesięcy, może 10. Coś koło tego.Pierwsze wasze dziecko będzie chłopcem.