Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredziolku...

Miłość to naiwność, zawierzenie, oddanie...powiesz mi te dwa słowa???

Polecane posty

Unieś swą twarz I obetrzyj już łzy Dużo jest gwiazd Więc je opisz mi Wiem jak jest ich wiele Wiem, że mienią się Gdy jesteś tak blisko mnie Wszędzie jest niebo Bo śmiejesz się znów Serce mi bije Na dźwięk twoich słów I nagle z radością na świat patrzeć chcę Gdy jesteś tak blisko mnie Przy tobie noc Ma słońca blask Serce naszych rytm Połączył dziś nas I tobie i mnie Zdarzyło się to pierwszy raz To miłość tak sprawiła, że Jesteś blisko mnie Ta noc by mogła trwać już chyba wiecznie Pod jej sklepieniem tak nam jest bezpiecznie Te krótkie chwile warto zapamiętać Aż po drogi kres Przy tobie noc Ma słońca blask Serce naszych rytm Połączył dziś nas I tobie i mnie Zdarzyło się to pierwszy raz To miłość tak sprawiła, że Jesteś blisko mnie Cudo.......

Gość Wredziolku...
naprawdę.. a dla Ciebie za caloksztalt ;) 🌻

Gość KARP...
dziękuje.. :) .Dobranoc,miłych snów :)

Gość Wredziolku...
Bliscy i oddaleni Bo widzisz tu są tacy, którzy się kochaj i muszą się spotkać, aby się ominąć. Bliscy i oddaleni jakby stali w lustrze, piszą do siebie listy gorące i zimne. Rozchodzą się jak w śmiechu porzucone kwiaty, by nie wiedzieć do końca czemu tak się stało. Są inni co się nawet po ciemku odnajdą, lecz przejdą obok siebie, bo nie śmią się spotkać. Tak czyści i spokojni jakby śnieg się zaczął, byliby doskonali lecz wad im zabrakło. Bliscy boją się być blisko, żeby nie być dalej. Niektórzy umierają-to znaczy już wiedzą, miłości się nie szuka, jest albo jej nie ma. Nikt z nas nie jest samotny tylko przez przypadek. Są i tacy co się na zawsze kochają i dopiero dlatego nie mogą być razem, jak bażanty co nigdy nie chodzą parami. Można nawet zabłądzić lecz po drugiej stronie nasze drogi pocięte schodzą się z powrotem...... ks. JAN TWARDOWSKI

Gość Wredziolku...
naprawdę... dobranoc :) pieknych snow Ci zycze 🌻

Gość pewnie że wiem...
Wypijmy za błędy..!!!

Gość wiesz co zdecydowalam ze
napisze Ci to wreszcie raz tak....od serca... Wiecej sie tutaj na kafe nie pojawie, wiec jesli Ty bedziesz i ktos bedzie Ci odpisywac w podobnym stylu co ja, to wiedz ze to nie bede JA...masz moj adres e-mailowy, wiem, wiem ze masz;) ; nie jestem glupsza niz myslisz... jak zechcesz rzeczywiscie to napiszesz... ja juz koncze ta zabawe, cholernie juz zreszta nudna... jesli dla Ciebie jest to gierka albo sposob na zemste to rozumiem... akceptuje..ale- ja wysiadam:) zycze duzo szczescia i mniej "chorych akcji" jeszcze raz dla pelnego zrozumienia- od teraz juz nigdy nic Ci nie napisze tutaj , nic, nic i jeszcze raz NIC! jesli bedziesz chciec kontaktu naprawde i nie beda to z Twojej strony gierki, masz namiary! buźka! 👄 ❤️ JA

Gość pewnie że wiem...
ktoś tu nieżle podpuszcza!..a ja do mojego Promyczka..dwa słowka...nie kochasz mnie wiem.. http://pl.youtube.com/watch?v=qL5rstqa0sM wystarczy Ci że wiem..badz spokojna..jestem "mądrym" facetem

Gość Wredziolku...
http://www.youtube.com/watch?v=fd3nbwNclVU&feature=channel Sen, zabiera dzień. Zamknij oczy swe, będę bliżej Twoich miejsc. Noc, wtulona w mrok. A na włosach jej rozsypane gwiazdy śnią. Zabierzcie dzień, zostawcie noc i sen. Zabierzcie dzień, zostawcie noc, zostawcie mnie! Czy wiesz, że ja ciągle jeszcze sama chodzę spać. Może w śnie, znajdę Cię I w ramionach Twoich zbudzę się. Nic nie widzę gdy otwieram oczy. Dalej nie ma Cię. Może kiedy zamknę je z powrotem, będziesz bliżej mnie. Zabierzcie dzień, zostawcie noc i sen. Zabierzcie dzień, zostawcie noc, zostawcie mnie! Czy wiesz, że ja ciągle jeszcze sama chodzę spać. Może w śnie, znajdę Cię I w ramionach Twoich zbudzę się. Czy wiesz, że ja ciągle jeszcze sama chodzę spać. Może w śnie, znajdę Cię I w ramionach Twoich zbudzę się.

Gość Wredziolku...
dzien dobry :)

Zobacz Wredziolku, jak Karpie "obrodziły" w tym roku. Smutne, to trochę... :(( Ludzie wolą nabiera wody w usta, zamiast rozmawiac.... :(( Ehhh....