Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość Jak przytyć KONTYNUACJA
"A ty jak przytłeś ??? Jakim sposobem ?? " Mając sporą niedowagę, sprawy "to jest tłuste", "to jest niezdrowe", "to ma dużo kalorii" oczywiście schodzą na 2 albo 3 plan. Tak mogą wybierać ludzie mający odpowiednią wagę, a nie niedowagę. Nawet niezdrowe jedzenie jest zdrowsze od wszelkiego rodzaju tabletek, które uszkadzają organizm. Jeżeli chcecie zniszczyć sobie np. paznokcie, czy stracić włosy (albo przerzedzić maksymalnie), to dalej - kupujcie sobie leki. Zacząłem jeść to na co pozwali mi mój organizm oraz jest względnie kaloryczne, tak aby dziennie pochłaniać 2000 kalorii. Do tego robiłem sobie napoje np. banany+mleko sojowe+cukier (zmiksowane). Zrezygnowałem z mleka krowiego (oraz produktów z mlekiem krowim) oraz glutenu w postaci chleba, paluszków, makaronu. Moja dieta trwała kilka miesięcy i przytyłem do zadowalającego poziomu 70kg. UWAGA! Jeżeli bierzecie jakieś środki, co do których nie jesteście pewne i trochę bijecie się z myślami, to nigdy nie przytyjecie. Nerwy i sumienie również pochłaniają kilogramy. Należy unikać sytuacji stresowych - to podstawa. I oczywiście nie ćwiczyłem w ogóle. Moje ciało nabrało automatycznie masy wszędzie i teraz wg.mojego widzi mi się chodzę, lub nie na siłownie. Ale żeby spalić kalorie, a nie nabrać na wadze - to chyba oczywiste. Peritol jest niby na apetyt - więc skoro chcecie przytyć, rozmawiacie o tym, jesteście zdeterminowane, to czy trzeba Wam dopingu w apetycie? Czy to jest normalne? Chyba same wiecie że jedyną drogą do przytycia jest jedzenie w dużych ilościach. JEŚĆ, JEŚĆ, JEŚĆ!!! W razie pytań chętnie odpowiem.

Gość Margarynka20
Tyle ze niektore znas chca jesc, ale nie maja apetytu! Ja np tak mam, albo nie mam apetytu albo zjem troche i juz jestem najedzona, bo mam taki zaladek... Czasami jem malo a czesto, a czasmi to mi sie w ogole nie chce jesc:/ i w tym jest problem, dlatego taki lek jak Peritol wydaje mi sie ze jest wskazany nawet by poprawic apetyt.

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
a.p a ten koktajl to pic miedzy posilkami glownymi czy jak?

Gość wazka17
siemanko :* jak tak was czytam to sie upewniam ze sobie dobrą diete wymysliłam ;P a co do nowego użytkownika to uważam ze masz trochę racji ale nie dokońca - to nie jest tak ze wystarczy jeść ponad 3000 kcal dziennie i juz sie tyje. może tak było w twoim przypadku bo pewnie nie mogąc jeść niektórych produktów w ogóle wcześniej jadłeś mało i dlatego miałeś niską wagę zacząłeś jeść wiecej czyli normalnie i waga ruszyła. problemem wiekszosci z nas jest to że mimo że jemy dużo to nie tyjemy, albo nie mamy apetytu i wtedy uwierz nie jest prosto wmusić w siebie posiłek. wiem coś o tym bo miałam tak jeszcze 2 lata temu ale potem małymi kroczkami "rozepchałam" sobie żołądek i teraz spokojnie(od paru miesięcy) zjadam 3000 kcal dziennie ale to niestety wcale nie oznacza ze osiągnęłam upragnione 60 kg.... :/ także twoje jesc jesc jesc nie zawsze sie sprawdza.....

Hej.. a mi się wydaję, że nabrałam troszkę tłuszczyku na tyłku i biodrach no ale może tylko mi się wydaję...w każdym razie zawsze jak widze jakąś zmianę to pisze to na forum mimo, że z dziewczynami które aktualnie udzielają się na forum nie rozmawiam raczej ;) ale czytać to czytam forum codziennie :) widze, że nadal peritol i kreon góruje... Trochę się dziwie, że tak trochę macie pretensje do JAK PRZYTYĆ KONTYNUACJA , moim zdaniem jego wypowiedzi są mądre :) co do tego jeść jeść i jeść to ja już nie raz tak miałam, że jadłam na siłe, potrafiłam wpychać, aż mi się wymiotować chciało, potrafiłam nawet płakać nad talerzem, że więcej nie dam rady... a teraz pytanie do JAK PRZYTYĆ KONTYNUACJA to w takim razie jest wskazane jeść niezdrowe rzeczy byle by miały dużo kalorii? bo ja ostatnio unikam takich rzeczy niezdrowych np.chipsów żeby nie pogarszać stanu moje cery bo i tak jest w nie najlepszym stanie ;/ pije za to o wiele więcej gęstych soków z marchwi.. aha i dlaczego zrezygnowałeś z krowiego mleka itd.? i teraz trochę głupie pytanie.jeśli pisze na produkcie np.dla 100g 373 kcal / 1585 kJ . to 100g tego produktu ma 373 kalorii tak? wiem, głupie pytanie ale to tylko dla mojej pewności.

Gość Margarynka20
Chudziinka A co robilas, badz jadlas takiego ze masz tluszczyku wiecej? :P Napewno Ci sie nie wydaje, bo jezeli tak odczuwasz, to napewno tak jest:)

Gość hhfhhgghg
Ja biorę Kreon, i wyraźnie nabrałam apetytu. Zaczęłam już drugie opakowanie (bez recepty). Normalnie wychodziłam z domu bez śniadania, teraz muszę rano coś zjeść. W szkole zjadam kanapkę (którą sobie rano robię) - wcześniej się nie fatygowałam. I jakiegoś batona albo pączka. W domu obiadek, w między czasie jabłko, kisiel. Potem kolacja :) Bardzo się cieszę, ale... waga się nie rusza. :(

Gość Ka___Ty
Na efekty najczęściej niestety trzeba trochę poczekać, węc nie martw się i co najważniejsze to się nie poddawaj ! :)

Gość Margarynka20
Dziewczyny a co myslicie o Kreatynie? Ciekawe czy jak bym to brala i cwiczylam w tym samym czasie to bym przybrala na wadze? Czytalam ze w ciagu jednego cyklu mozna przybrac na wadze do 6 kg.. ale cwiczac przy tym... tak sobie mysle nad zakupem Kreatyny, zawsze mozna sprobowac...

Gość chuda magda
Hej dziewuszki wstałam dzisiaj w wysminitym humorze zjadłam sobie jajecznice z 4 jajek i zaraz chyba sobie zjem budyń.Dzisiaj mam apetyt jak nie wiem co hehe ooo i dzisiaj się ważyłam,waga niestety stoi w miejscu ale jakoś się tym nie przejmuje i wiecie co chudziny normalnie kocham was,życie jest pięknie i wogule peace,love i pozdrówka hehehe ;)

Gość chuda magda
ooo i przed chwilą zrobiłam 70 brzuszków i 30 pompek heheh ;) jajecznica mojej mamy daje takiego kopa że hej ;) o a jak tam u was z pogodą? u nie jak tylko się polepszy to wsiadam na rower i jade przed siebie bo to siedzenie w domu już mnie męczy, i zaczne znowu biegać no dobra lece coś wszamać bo znowu głodna jestem,jeszcze się pewnie dzisiaj odezwe.

Gość chuda magda
dziewczyny chyba przeliczyłam swoje możliwości zjadłam jeszcze budyn i wymiękam...zaraz się zrzygam.

Margarynka20 nic szczególnego nie jadłam, może tylko troche więcej... zabierałam się za siemię lniane ale coś mi nie idzie bo jestem za mało zawzięta..ale chyba porawił mi sie stan włosów po tym bo mialam strasznie matowe i ciężkie..wiesz tego tak nie widać ale jak się tam dotykam to czuję jakby było bardziej miękko ;d ale mi się marzy wyraźne przytycie w nogach i rękach..może zabiorę się za te przysiady.. :)

Gość Ka___Ty
Takkk ! xD Przytyłam już przy wzroście 161 waże 45,5 kg ;) Ale się ciesze . A waga dalej idzie w góre :) 43-->44-->I45I-->46-->47-->48-->49-->50-->51-->52-->53-->54 ! xD

Gość Margarynka20
Chudziinka Wiesz, polecam te przysiady oraz stawanie na palcach, ja zauwazylam delikatny przyrost miesni nad kolanem i mysle ze lydki tez beda troszke umiesnione:)

Gość ewelina chuda
Ja jestem załamana od 4 dni nie mam wogóle apetytu dziś do tej godziny zjadałam tylko porcje frytek dwie kanapki i dwa ciastka...I tak od kilku dni i jak ja mam przytyć...Znowu kryzys...:(

Gość she.
Ja biorę peritol,apetyt mam nie powiem:) ale mysle za na kg musze jeszcze poczekać,nie wszystko od razu. Do tego bede jadła codziennie kasze manną ;D a Ka_Ty ty bierzesz peritol ;> razem z Toba sie ciesze :* a ewelina chuda nie poddawaj się! musisz być cierpliwa i silna,jesteśmy z Tobą!

Gość Ka___Ty
she : nie biore peritolu. po prostu staram sie jeść jak najwięcej, wieczorami robie po 100 przysiadów oraz pije siemie lniane. Tak już od 2 tygodni

Gość Jabłuszko Zielone
To może się włączę... Bardzo dawno wypowiadałam się na wcześniejszym jeszcze forum co do przytycia i powiem, że próbowałam prawie wszystkiego. I nic:P Próbowałam peritolu. Po około 14 dniach przytyłam 2 kg potem żadnych zmian.Po miesiącu waga tylko spadła bardziej niż była:/ Poza tym źle się po nim czułam. Witaminy i ziółka żadnych rezultatów. Odżywka dla sportowców za 150zł również mi nie posłużyła. Więc zostało mi spróbować megace... :]

na wzmocnienie apetytu dobry jest BOBREK TRÓJLISTKOWY!!! Zaleca sie go w braku apetytu , zaparciach oraz aby pobudzic laknienie. Zalecany osobom ktore powinny przytyc!!

Gość *** MA ***
Czesc Dziewczynki!!! ja tez robie przysiady juz 6ty dzien i kreon co drugi dzien po 1tabl i oczywiscie siemie lniane!!! i 80dkg mi sie przytylo hehhe :) ;) Tez dzisiaj malo co zjadlam, ale jutro nadrobie straty:) zaraz ide zjesc ciasto a potem barszczyk:))) A wczoraj to zjadlam 3talerze zupy pomidorowej z makaronem!!na raz!!!a zawsze to po jednym wymiekalam:) mam nadzieje ze jak lato bedzie to kazda z nas ubierze mini i bedzie chodzic z podniesionym czolkiem :)

Gość Ka___Ty
*** MA *** też mam taką nadzieję ;) trzymam kciuki za nas wszystkie ; **

Gość Margarynka20
Oj marze o tym... :(

Gość Margarynka20
Bralyscie moze Kreatyne?

hej dziewczyny ;] mam pytanie co do tego koktajlu z bananów Ile razy dziennie go pijecie i w jakiej ilości? szklanka?

Gość bccsaa
ja chciałabym przytyć, ale boję się tego że przytyje tylko na brzuchu i rękach bo mi nic w biodra nie idzie :( jak to jest z wami dziewczyny jak tyjecie ?

Ja pije koktajl wa razy dziennie rano po sniadaniu 400ml i po obiedzie 400ml:)

"a teraz pytanie do JAK PRZYTYĆ KONTYNUACJA to w takim razie jest wskazane jeść niezdrowe rzeczy byle by miały dużo kalorii? bo ja ostatnio unikam takich rzeczy niezdrowych np.chipsów żeby nie pogarszać stanu moje cery bo i tak jest w nie najlepszym stanie ;/ pije za to o wiele więcej gęstych soków z marchwi.. aha i dlaczego zrezygnowałeś z krowiego mleka itd.? i teraz trochę głupie pytanie.jeśli pisze na produkcie np.dla 100g 373 kcal / 1585 kJ . to 100g tego produktu ma 373 kalorii tak? wiem, głupie pytanie ale to tylko dla mojej pewności." Zrezygnowałem z mleka krowiego ponieważ wbrew obiegowej opinii nie było nie jest i nigdy nie będzie zdrowym pożywieniem, a jego zastosowanie... może służyć jako środek przeczyszczający... Sojowe mleko zresztą też - jeżeli ktoś tego nie toleruje, to nie ma katastrofy. Uważam, że nerwy, stres, liczenie wagi i kondycja psychiczna jest ważniejsza od nawet jedzenia niezdrowych rzeczy . Jeżeli bierzecie chemie (tabletki, proszki...) to czy to jest zdrowe? NIE! Naprawdę nie widzę problemu w apetycie. A kogo to interesuje? Młody człowiek idzie do wojska i czy ktoś się go pyta czy on chce stać 48 godzin na warcie? Czy chce robić pompki? No nie! Apetyt w przypadku przytycia jest jak oko w przypadku malowania obrazu!!! Nie ma innej sensownej drogi. LICZCIE KALORIE! Co z tego że koleżanka jedna czy druga pisze: zjadłam budyń, banana, jogurt, jajecznicę jak to może mieć max. 500 kalorii, a Wam potrzeba co najmniej 2 TYSIĄCE!!! Dla mnie może napisać: Zjadłam 22 kanapki z salcesonem i popiłam cienkim budyniem - Ooo!!! To jest śniadanie. A jak będziecie się ze sobą pieścić, to nie ma sensu. Tutaj apetyt na prawdę nie powinien odgrywać żadnej znaczącej roli (a że odgrywa...) czym prędzej zaczniecie jeść, tym prędzej przytyjecie. np. hamburger z Mcdonalda jest dość mały - 3 kęsy a ma 300 kalorii. 2 na śniadanie w zupełności wystarczą. Można dodawać do ziemniaków łyżkę masła... ZRESZTĄ WSZYSTKO NA ODWRÓT CO ROBIĄ OTYLI o! ps A teraz ważna informacja. Od kilku dni na tym forum jedna i ta sama osoba pod różnymi nickami reklamuje środek Megace sprzedawany na allegro. Serwis Allegro zajmuje się tą sprawą i prawdopodobnie skieruje sprawę do sądu, za sprzedawanie i handel trucizną. Więc słuchajcie się własnego sumienia, a nie... z forum.

"jeśli pisze na produkcie np.dla 100g 373 kcal / 1585 kJ . to 100g tego produktu ma 373 kalorii tak? wiem, głupie pytanie ale to tylko dla mojej pewności." tak, a 200g produktu 2 razy tyle, 300 ma 3 razy tyle itp... Ale z reguły producent wylicza z boku ilość kalorii na masę danego produktu. W każdym bądź razie jest tak jak mówisz :)

Gość vccvxcxvvxcvxc
No, ja dzisiaj mało zjadłam i mnie to martwi, bo ostatnio apetyt mały. Na śniadanie kajzerka z szynką i serem żółtym, pomidor. Potem Snickers i pomarańcza. Na obiad zupa pomidorowa z makaronem, drugie danie pierogi ruskie + cebula (takie małe, zjadłam chyba z 5 :/) Teraz zjadłam kawałek pizzy I to wszystko. Jak na moje ambicje aby przytyć 10 kg stanowczo za mało, ale co poradzić....