Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Ja pije rano i wieczorem 300 ml.

Gość zdesperowana chudzina
Hej wszytkie chudzinki!!! Mam do Was pytanie??? Czy któraś z WAS piła siemie lniane??? Czy jest ono dobre w smaku, czy chce się po nim zwymiotować??? Proszę o odp. Pozderki dziewczyny!!! trzymajmy się razem !!!

czy ono naprawdę działa? Muszę powiedzieć, że nie dam rady robić 100 przysiadów dziennie, dlatego uciekam się do prostszych sposobów ;) Odpowiedzcie ;) pozderki ...

Gość Margarynka20
Buu dziewczyny a co ja mam powiedziec;/ mam 20 lat 177cm wzrostu i niecale 50kg wagi;/ i jestem szczupla z natury ehh... doradzcie cos zebym mogla wygladac 'dobrze' do wakacji...

Gość suziQ
Ka__Ty no to rzeczywiście bardzo podobnie wyglądamy bo te nasze wymiary strasznie podobne:) Czyli mogę sobię wyobrazic twoją figurę chudzielcu:) Ze mnie też wkońcu taki chudzielec:) wazka17 a to nie jest tak że od tego siemia lnianego się chudnie? Bo na innych forach polecają to bardzo na schudnięcie... Od jakiego czasu to pijesz i ile w tym czasie przytyłaś?

Gość chuda magda
cześć chudzinki dzisiaj samopoczucie trochę lepsze.Przed chwilą zjadłam jajecznice którą sama usmarzyłam.Wyszła dobra tylko troche pieprzna acha i jeszcze jedno mama powiedziała że jak przez ten tydzień nic nie przytyje to pójdziemy do lekarza.Troche się boje,o i dziewczyny jeszcze jedno pytanko czy dziewczyna może mieć jabłko adama? bo ja chyba mam jestem jakimś wybrykiem natury,chuda i do tego mam jabłko adama wogule jakieś męskie rysy mi się zrobiły,i w krótkim czsie sporo urosłam zrobił mi się nawet męski głos.Niewiem może mam jakieś problemy hormonalne...dobra kończe swoje wywody pewnie później się odezwe.

Gość Margarynka20
;(((

Gość suziQ
Margarynko co my mozemy Ci doradzic... Niczego nowego pewnie się nie dowiesz. Dziewczyny polecają siemie lniane ale jeszcze nie próbowałam więc sama nie wiem. Napewno musisz jeśc, jeśc i jeszcze raz jesc. I może pójdź do lekarza i porób badania. Ja odebrałam wyniki i zaraz idę do mojego rodzinnego lekarza i zobaczymy co i jak. No i wkońcu się zważe bo już od miesiąca tego nie robiłam. Może będzie miłe zaskoczenie:) Albo i nie:(

Gość Margarynka20
No wlasnie wyniki mam dobre... samo jedzenie mi nie pomoze w przytyciu...;/ moze jednak kupie ten Peritol i zaczne go zazywac i w miedzy czacie wizyta u ginekologa... kolezanka brala tabletki antykoncepcyjne po ktorych naprawde duuuzo przytyla, a wczesniej tez byla drobniutka chudzinka... moze to jest wlasnie rozwiazanie... Dziewczyny a nie wiecie co zrobic zeby "przytyc" w lydkach?;/ cos pisaliscie o przysiadach ale boje sie ze mi pojdzie w druga strone...

Gość chuda magda
margarynka20 jak chcesz pogrubić nogi jeździj na rowerku z dużym obciązeniem rozrosną ci się łydki jak nie wiem co.

dziewczyny, czy któraś z Was brała diabencozide magnum? czy ono naprawdę mi pomoże??? ODPOWIEDZCIE

Gość Margarynka20
chuda magda i chyba tak zrobie, jak narazie bede robic przysiady okolo 50 rano i wieczorem bo wiecej nie dam rady jak narazie heh;P

Gość chuda magda
Margarynka20 życze powodzenia ;)

Gość suziQ
No i byłam u lekarza. Wyniki mam ok ale Przytyłam troszkę:) 1 kg w miesiąc. Może nie tak dużo ale jak dla mnie to sukces. Pytałam też lekarza o siemie lniane to powiedział że nic nie da. Co do tego dibencozide Magnum to też miałam zamiar to kupic bo to jest na apetyt. 100 kapsułek około 25 zł. 2 razy ziennie czyli starcza na 50 dni. Może się wypowie ktos kto stosował? Waże już 44 kg 200 gr- ale fajnie:) Oby tak dalej:)

Gość wazka17
to super ze udało ci sie przytyć 1kg to zawsze cos. :) i jak już ci waga ruszyła to będzie dobrze..... a co siemienia to niemożliwe żeby po nim sie chudło - poczytajcie sobie co zawiera ja go tak polecam bo jest super odżywcze wpływa na paznokcie cere włosy no i na przytycie oczywiście składa sie na to masę innych rzeczy częste i regularne posiłki a do tego inne wypróbowane rzeczy jak np orzechy, zarodki pszenne, miód i w ogóle można by długo pisać w każdym razie znalazłam swój sposób ułożyłam sobie dietę i do dzieła..... teraz tylko trzeba konsekwencji a to trudna sprawa..... a i co do koktajlu bananowego to też polecam ;) tylko że ja banana dodaje do mojego siemienia nie poddawajcie sie tycie musi potrwać ja sie juz o tym przekonałam. jakby ktos chciał sie jeszcze cos dowiedzieć to piszcie przez ten cały czas zebrałam troche info ;)

Gość suziQ
To może jednak spróbuje tego siemia lnianego. wazka17 napisz mi jeszcze jak możesz ile kosztuje, gdzie można kupic i jak to brac? To sie z wodą gotuje, tak? A bierzesz coś jeszcze oprócz siemia? I czy już po tym przytyłaś? Bo się nie doczytałam...

Gość wazka17
suziQ no ja nie gotuje tylko robie koktajl czyli miksuje z wodą (albo z mlekiem) 2 łyżki na szklankę i dodaje do tego różne rzeczy np banana, kokos, mandarynke, cynamon, płatki owsiane albo zarodki pszenne cukier (żeby było lepsze) a siemie można kupić w aptece albo w zwykłym sklepie też jest czasem, ja kupje w zielarskim ceny nie pamiętam ale nie jest drogie coś koło 4 zł za 200gr ale wiesz to jest tylko dodatek do mojej diety którą sobie ułożyłam ;)

Gość Margarynka20
Hmmm ja wiem ze pilam siemie lniane ale na tradzik;p a jezeli ma pomoc w uzyskaniu kilku dodatkowych kilogramow to ja chetnie i tez tego sprobuje, mysle ze nie zaszkodzi;) Ale super macie dziewczyny ze powoli "tyjecie";) jak ja cos prztyje to tez sie z wami podziele receptura;D

Gość ewelina chuda
waszka17 a podałabyś przykład tej diety śniadanie obiad i kolacja. Bo wydaje mi się , że jakby miała konkretnie napisane co powinnam jeść na śniadanie, obiad i kolacje to by to więcej dało niż zjadanie przypadkowych rzeczy.

Gość wazka17
do ewelina oto moja dieta cud hehe: ;P nie no bez przesady ale moze ci sie przyda codziennie rano zaraz jak wstane wypijam pół szkl wody z łyżeczką miodu(zalewam wieczorem) potem śniadanie to różnie w sumie bo czasami mama robi ;) ale często płatki owsiane, kakao i bułeczki z miodem albo dżemem, pasta jajeczna albo jakieś kanapki ok 4 w szkole drugie śniadanie: 2 kanapki + owoc albo coś słodkiego po szkole czyli koło 4 obiad: niezależny ode mnie robi mama i potem staram sie jeść co godzine takie rzeczy jak budyń albo kisiel serek owocowy albo jogurt z płatkami, coś słodkiego, bułke ze śmietaną i cukrem (pycha) kolacja koło 7: polecam ryż z warzywami, sałatka makaronowa, różne omlety, frytki, i takie tam i potem jeszcze jem druga kolacje zazwyczaj przed samym spaniem kaszke manną błyskawiczną z dżemem albo miodem aha i jeszcze w między czasie oczywiście pije koktajl z siemienia i cały czas pogryzam sobie sobie w trakcie nauki orzechy, rodzynki, płatki takie do mleka albo co tam mam pod ręką (to bardzo ważne ) nie wiem czy zapamiętałam wszystko w każdym razie ważne są te produkty które zawierają zdrowe węglowedany czyli kasze, ryże makarony, miód, orzechy..... hehe nie wiem czy ci pomoże mi w każdym razie pomaga powoli ale skutecznie ;) w sumie staram sie przytyć od zawsze ale teraz dopiero widze jakies efekty myśle ze to dla tego że wreszcie sie przekonałam ze tak ważna jest systematyczność - bez tego nici z tycia powodzenia trzymam kciuki :*:*:*

Ehhh nie mogę sie przyzwyczaić do nowego forum;d Jest tu ktoś jeszcze ze starych Forumowiczek ??? Jak tam u Was??? Ja jak nie zaglądam tu to nawet nie myśle o jedzeniu zapomniałam że coś takiego istnieje;d oczywiście poza słodyczami;d bo siedze z wielką torebką cukierków i Żrem;d

co do koktajli to też jakiś kiedyś robiłam z bananów mleka orzechów chyba i lodów nie wiem czy jeszcze czegoś nie było;/ nie smakowało tak cudnie ale coś tam dawało;d

Gość chuda magda
cześć wszystkim znowu nie mam apetytu,mama będzie mi robić naleśniki...niewiem czy to przeżyje,póżniej się odezwe.

Gość ewelina chuda
wazka17 to ja naprawdę teraz widzę , że ja mało jem. Po tym co napisałaś...to ja chyba nawet połowy tego nie zjadam w ciągu dnia. Chyba będzie ciężko temu sprostać:(Ale dziękuje bardzo

Wazka podziwiam Cie, ja bym pekla:)

Gość chuda magda
znowu mam załamke,jak wracałam ze szkoły przechodziłam koło jakiś chłopaków a oni popatrzyli na mnie zaśmiali się i powiedzieli ''oooo jaka anoreksja'' myślałam że ich zabije.

Gość chuda magda
zjadłam 6 naleśników umiaram łaaaaaaaaa!!!!

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
6 nalesnikow? ale z duzej czy z malej patelni podziwiam ja zjem 2 duze:D a.p a po jakim czasie picia koktajlu z bananow widzialas efekty?

Gość Ka___Ty
chuda magda : nie przejmuj się tymi chłopakami ! Olej to. Ja prawie codziennie słyszę "anoreksja " " kilka razy nawet nauczycielka powiedziala przy calej klasie "czy ty coś wogóle jjesz??" Zrobilo mi sie strasznie głupio i przykro ;/ Ale ja teraz ich wszystkich olewam, bo gdybym miala przejmować się każdą taką akcją to chyba nigdy bym się nie usmiechała Tak więc Madziu trzymaj się !

Ja przytylam prawie 2 kg w ciagu 10 dni, dla mnie to bardzo duzo!!!!! Udaje mi sie przybierac na wadze , ale bylo to zawsze ok.1kg w miesiacu:)... nie zawiele ale zawsze do przodu. Od kiedy zaczelam pic koktajl w ciagu 10 dni prawie 2 kg wiec widac roznice:):):) Zmagam sie z moja niedowaga juz troszke , ale jestem dobrej mysli, bo kilogramy przybywaja;) Jestem dumna , ze tyje juz bez peritolu i innych \"super dopalaczy\":) Cierpliwosc sie poplaca dziewczyny:) Na was tez przyjdzie \"kolej\":):):):):):) Pozdrawiam