Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

heh ja tez probuje przytyć... ale cos mi to nie wychodzi ... :/ w wakacje przytylam od koktaili , hmmm... np dawalam truskawki +smietana=+ cukier... taka bumba kaloryczna i do tego jaka dobra ... :D i powiem ze pomoglo mialam swietna figurke a teraz to same kosteczki ze mnie zostaly ...:/

Gość luxe
A co myslicie o tym,czy ktos to stosował??Dosyc drogie,ale jesli by to mialo pomóc to warto by bylo sprobowac

Gość Jak przytyć KONTYNUACJA
Fajne ale jeżeli ktoś ma szybką przemianę materii to nie polecam, bo przeleci jak przez sito... A po 2... ta emulsja, czyli 2 szklanki kosztuje... UWAGA 73zł (cena z 2009r.) Więc...

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
a.p po nogach chyba powinnam cie calowac heheh:D:D ten koktajl dziala! boze ale sie ciesze przed snem wypijam 0,5 litra w 2 tyg przybralam 2 kg:D:D dziekuje ci jeszcze raz za to ze dalas tutaj przepis tzrymajcie sie dziewczyny..trzymam za was kciuki:D

ewelinkaaaaaaaaaaa a mozesz mi powiedziec na ktorej stronie jest przepis na ten koktajl?

Gość *** MA ***
a ja dalej nic 41kg bleble :P

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
chudziinka Dziewczyny jezeli macie mozliwosci pijcie rano koktajl bananowy Bomba kaloryczna dwa lub trzy banany, 300 ml mleka tlustego, ok 50 ml slodkiej smietanki, najlepiej tej 30 % i sok z cytryny aby banany nie sciemnialy, pyszne i kaloryczne to jest przepisa co podala a.p ja dodaje o,5 litra smietany 30% litr mleka tlustego banany i mleko w proszku 2 lyzki i musze powiedziec ze dziala co prawda nie przybralam 5 kg tak jak chce ale mysle ze to kwestia czasu pije to ok 2 tyg niecale nawet..o,5 litrw awypijam po kolacji tuz przed snem zmuszam sie czasami siedze nad tym godzine ale wpycham jakos:D oprocz tego jem 4 posilki w ciagu dnia w tym codziennie budyn czekoladowy juz sie nie moge doczekac ..az bede miec 5 kg wiecej:D trzymam kciki za was:)

Gość helołłłłłł
a ja od 10 dni pije odżywke Ensure i przytyłam o,5 kg :) ciekawe jak dalej pójdzie ..? dla mnie jest pyszna w smaku tylko troche to drogo wychodzi

Gość bvgthbrstjhsrths
ewelinkaaaaaaaaaa ale to wychodzi ci razem ponad 1,5 litra tego :D Czyli robisz od razu na 3 dni ? :) a ile bananów dajesz ??

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
banany 4 nie wiem pewnie powinno byc wiecej faktycznie jest tego po 1,5 l staram sie wypic to w ciagu 2 dni ale nie jest latwo i czasami zostawiam hehe

Gość ewelina chuda
To od jutra robie koktail , mam nadzieje tylko że jest dobre w smaku...

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
w mikserze:)

A ja robię tak, że ubijam szklankę śmietany 36% z 3 łyżkami cukru:P robię kubek kakao z mlekiem 3,2:% i dodaję tą śmietanę do kakao i tak to piję:) Wychodzą 2 kubki razem... a poźniej zagryzam bananem albo dwoma :) Jakoś ten koktajl nie chciał mi przejść przez gardło :D

Gość agunia 86
ja tez sie dołanczam waże niceł 40 kg przy wzroście 162 cm muszeprzytyc mam na to pół roku musze dojsc przymajmniej do 45 kg jest ciezko probije i nic robilam badanie nie jestem na nic chora poleccie cos co dzila dobre niedobre byleby dzialalo

Ja mam ok. 172 cm wzrostu, i waże nie całe 50 kg ;/ Chciałabym jakoś \"zdrowo\" przytyć, a nie że ktoś mi napisze jedz w mc\'donaldzie.... nie zapomnijmy że chce być zdrowa ^^ :) Z góry dzięki za odpowiedzi :)

juz wczesniej pisalam wiec tylko powtorze sie... hmm przytyc nie mam z tym problemu tak naprawde gorzej jest przytyc niz schudnac ale jest na to skuteczny bezpieczny i zdrowy sposob moj chlopak mial problem z niedowaga i bezsennoscia zaczal kurache tzn dieta + suplementy diety herbalife i po 3 miesiacach przytyl 8 kg czuje sie lepiej wyglada no i co najwazniejsze lepiej sypia po bezsennosci nie ma sladu juz ... całe szczescie ... szczególy kuracji u osoby ktorej sie udalo przytyc gg 3163321 skype herbamed90 lub mail stelmek@o2.pl

Dziewczyny ta cała freya to przedstawiciel handlowy herbalife Niesłuchajcie jej to co ona proponuje jest drogie i słyszałam od duzo dziewdczyn że mało skuteczne . Im zależy tylko na naszej kasie a nan tym o czym my marzymy żeby przytyć buzka

HEJ DZIEWCZYNY,JA TEZ MAM PROBLEM Z PRZYTYCIEM.ZAWSZE BYLAM CHUDZIELCEM I PRZESZKADZA MI TO,TERAZ TROCHE MNIEJ ALE MIALAM TAKI OKRES ZE KTOS POWIEDZIAL ,,ALE TY CHUDA JESTES,,A BYLAM GOTOWA SIE ROZPLAKAC.LUDZIE NIE ZDAJA SOBIE SPRAWY ZE SPRAWIAJA KOMUS PRZYKROSC?MAM 170CM I WAZE 55KG,CHCIALABYM 7 KG WIECEJ.ZACZELAM PIC ,,CUD BANANOWY KOKTAJL,,:) ZOBACZYMY. PARE LAT TEMU PROBOWALAM HERBA LIFE.OWSZEM APETYT MIALAM STRASZNY,JADLAM JAK OSZALALA .ALE ZADNYCH EFEKTOW WAGOWYCH NIE ZAUWAZYLAM.MOZE ZA KROTKA KURACJA BO TYLKO MIESIAC?TROCHE ZA DROGI INTERES JAK NA MOJA KIESZEN. U LEKARZA TEZ BYLAM PO PORADE,ZROBILI MI TESTY NA TARCZYCE I NA TYM SIE SKONCZYLO,DLA NICH TO MALO WAZNY PROBLEM. POZDRAWIAM

Gość Margarynka20
Witam Was Dziewczyny, Dawno tu nie zagladalam;) ale musze Wam powiedziec ze ponad miesiac cwicze, a mianowice robie przysiady i to juz w duzywch ilosciach, biorac przytym kreatyne ktora kupilam na allegro i musze powiedziec ze cwicze ostro i jestem zadowolona bo przytylam niecale 3 kg;):):) a moje nogi sa ,,bardziej,, umiesnione z czego bardzo sie ciesze:) Pozdrawiam Was:*

Gość Viola0404
heh ja tez zaczelam brac kreatyne :p ale nei wiem czy to cos pomoze :p zawsze mozna sprobowac^^

Gość chuda magda
cześć dziewczyny długo się nie odzywałam no ale cóż u mnie bez zmian no zmiana jednak jest schudłam jeszcze bardziej już nie wiem co robić,musze przytyć bo jak nie to mnie wezmą do szpitala a tego bardzo nie chce.Wyniki badań ma w normie żre jak świnia wogule się nie ruszam ale to nic nie daje powoli mam wszystkiego dosyć,kiedy patrze w lustro widze tylko zapadnięte policzki i wystające żebra chyba się poddam może w końcu umre i będe miała spokój? dobra kończe te moje smęty papa.

Gość ***MA***
A ja lykam sobie kreon 2 tabl na tydzien i jest ok juz ma 41.5kg a miesiac temu mialam 39,4kg

Gość Margarynka20
Mnie lekarz nie chcial przepisac peritolu;/ ale za to przepisal syrop o nazwie Bioaron C, biore 3 dzien i ciagle czuje glod:) wczesniej moglam zjesc sniadanie i to mi wystarczalo na dzien, nawet nie czulam ze jestem glodna, a teraz.. jem jak szalona:)

Gość Margarynka20
*** MA *** a ile kosztuje ten Kreon? Kurcze mysle ze mi nie zaszkodza te leki biorac je wszystki naraz:P

Gość eravgberghre
ma -- tylko kreon łykasz i nic wiecej ?? :)

Gość ewelina chuda
A ja się musze pochwalić 1,5 kg na plus w 10 dni bez żadnych tabletek:) I wszytko zasługa jogurtów!!! Polecam 2-3 dziennie jogurty wtedty kiedy chce się pić . Pobudzają apetyt!!!!!

Gość Viola0404
kochane a gdzie kupujecie ta smietane 36%???? ja jej nigdzie nei moge dostac;/

Gość Viola0404
kochane a gdzie kupujecie ta smietane 36%???? ja jej nigdzie nei moge dostac;/