Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skarbeńka

GRUPA WSPARCIA - DIETA 2009

Polecane posty

Gość szasz
Witamy wszystkich nowicjuszy!! Życze wam powodzenia w diecie i walce!!! Liczę,że będziecie często wpadać!!:*

na wstepnie witam wszystkie \"nowe\" :) i stałe dziewczynki tez :P ja przez ostatnich pare dni nie mialam czasu... :/ codziennie egzaminy, a w czwartek mialam wolne, ale poszlam do pracy, a pozniej uczylam sie do nocy na piatkowy egzamin, spalam jakies 2 h, a przy \"kumulacji\" niedosypiania przez ostatnie 2 tyg... jak tylko wrocilam w piatek dodomu poszlam spac :P (dzieki temu nic nie zjadlam po 18, hehehe :P ) dzis zjadlam: ś: bułka ciemna wieloziarnista z serkiem cammembert, 2ś: deserek czekoladowy (tata mi przyniusł :/ ) o: 1/2 opakowania farfali z salata i pieczarkami (całkiem niezły), po małej różyczce brokuła i kalafiora ugotowanych na parze... pod: kawa z mlekiem i na tym dzis koniec, aha, poza tym wypiłam 2 l czerwonej herbaty :) tzn pewnie cos jeszcze wypije, bo ide do pracy na 21 do 1 a pozniej dochodze do znajomych ktorzy beda sie bawic gdzies w jakims innym klubie :) mam nadzieje ze sporo wytancze :) i ze praca mnie nastroi imprezowo :) poza tym jak juz skoncza mi sie egzaminy i natlok nauki, to zabieram sie ostro za cwiczenia :) zastanawiam sie tez nad kupieniem orbitreka, urzywanego... znalazlam na allegro b. taniego, za 80 zł, z sopotu, czli bym mogla go sobie odebrac osobiscie, wyglada bardzo prosto, ale ja nie potrzebuje bajerow, tylko ruchu.... ale problem w tym, ze nie mam pomysłu gdzie go postawic :/ jakie to ma mniejwiecej wymiary? u mnie w pokoju juz stoi stepper i masa innych dziwnych rzeczy, (torby, sterty butów ktore sie nie mieszcza w szafie i takie tam inne :P ) milego wieczoru !

czesc kochane ja dzisiaj zjadlam 3 jogurty jogobelli, 1 activie i talerz zupy:) takze zmiescilam sie w 1100:) do tego 4h opracowywalam zagadnienia na egzamin, jestem taka wyczerpana tym ze hej..:( zjem chyba dzisiaj jeszcze jakies jablko, bo przeciez jeszcze musze miec sily na cwiczenia:P a co tam u was, jak mija sobota?:) czarownica widze ze masz tak jak ja z nauka.. bleee:P ale juz mi tylko 2 egzaminy zostaly musze sie spiac i od tego tygodnia miec wolne:) orbi nie zajmuje duzo miejsca, a bardz latwo sie do niego przywiazac:) ja zachecam cie do kupna tego cuda:)

Gość szasz
Przede mną jeszcze jeden egzamin...;/ A jakie kierunki moje kochane?? Ja dzisiaj: kisiel bez cukru pomarańcza jabłko

witajcie wszystkie:) ja dzisiaj cały dzień się uczę masakra:P na sniadanko 3 eski ryżowe ( 3 x 13 kcal ) i każda z plasterkiem szyneczki i buraczki z chrzanem wiec z 250 uzbieram na sniadanko:) hehe:D a jak tam u was minal wczorajszy sobotni dzien? bez grzeszków?:) szasz- ja studiuje na AWF-ie a od przyszłego roku chce zaczac drugi kierunek na Akademi Medycznej:) a y co studiujesz?

Gość szasz
No u mnie wczoraj z grzeszkami bo poza kisielem zjadlam....no jabłko i pomarańcz....no ale to chyba jeszcze nie tak kryzysowo.Dzisiaj już sam kisiel.:) Ja Chemię środków bioaktywnych i kosmetyków.

Gość szasz
Fajny,ale jaki zapieprz.... Weszłąm na wagę....i..... 56.2:)

Gość szasz
Dokładnie nie wiem bo nie znam na 100%swojej wagi początkowej.Co ważenie to na innej wadze....Ale na pewno w tym tygodniu zgubiłam 2,5kg. To dużo moim zdaniem....Kocham kisiel!!!!!!!!!!!!

no brawo:) ładny wynik:) ja mam nadzieje ze za 12 dni jak ja sie zwaze bede miec upragnione 75 na wadze.. oj.. czekaj na ten karnet, oby udalo sie go zalatwic, to bede ciagle basen i silownia i same aeroby zeby spalic tluszczyk:) a brzuch bede cwiczyc tez poprzez abs 8 minut.. narazie nie cwicze brzucha- jezdze tylko na orbitreku:) hehe:D szasz jeszcze raz serdecznie Ci gratuluje:)

Gość szasz
Dzięki.Jestem zadowolona.Jeszcze tydzień na pyyyyysznym kisielu i wtedy chyba zrobię dietę 5 dniową i znowu kisiel.:) Do15lutego.To już niewiele....3tygodnie.Zleci:* A Tobie wierzę,że się uda:) Spalisz wszystko co zbędne.Trzymam kciuki!!!

pewnie, ze dasz rade, jestes bardzo dzielna:) nie no mi sie nie spieszy, jem zeby potem nie bylo jo-jo ale cwicze:) 6 z przodu chce miec najpozniej na swje urodziny 19 czerwca:) a do walentynek 74.. baaardzo bym chciala:) zmykam:) buzkaa😘

Gość szasz
Właśnie,co z wami??

czesc dziewczyny mam pytanko co to za dieta kisielowa raz ugotowalam przypadkiem kisiel bez cukru fuj okropnosc ja wlasnie skonczylam diete norweska schudlam 5 kg i teraz mysle co dalej mam planach 1000 kcal i jedzenie rozdzielne do tego mam nadzieje ze powoli sobie schudne ale ten kisiel mnie kusi :) pozdrawiam

hej dziewczyny, ja dzis mialam dzien pizamowca :P troche sie pouczylam angielskiego, ale nie za wiele... ehhh :/ ja jestem na zarzadzaniu przedsebiorstwem turystycznym... od przyszelgo roku cos jeszcze bym chciala pociagnac, ale zobaczymy jak to bedzie :) ogolie dzis łączie zjadlam, 2 bułki (z serkim), jajko gotowane, activie i pomarancze teraz ide spac , dobranoc :)

ja właśnie wcinam jogurt na śniadanie, potem sie szykuję i spadam do reserved moze jakies 2 bluzki znaleźć bo takie promocje są:D

Gość szasz
Diewczyny....możecie mnie zabi ć... wczoraj jabłko pizza mału popcorn pierniczki 2 cole....super....zabije się normalnie chyba.... Ale od dziś znowu kisiel!!!!!!!!!

Gość szasz
Co do diety kisielll............. Jem raz dziennie z paczki taki normnlny(nie słodka chwila) nie słodzę....pierwszy raz też mi nie smakował ale to ,ze w tydzień chudnę ponad 2 kg zwycięża i uważam,że to super dieta!!!Nie jestem głodna a kisiel ma mało kalorii Ale nie jem nic poza tym.\Wiem,że niezdrowe.

szasz... raz niezawsze, zdazyc sie moglo :P ja dzis: 2 kanapki z białego pieczywa z serem, jakis litr herbaty czerwonej i 1/2 litra soku pomidorowego... ide sie wykapac, ale najpierw pocwicze troche :)

Gość szasz
A ja dzisiaj kisiel i 2 kawy.:) Myślicie,że mogłam przez to wczorajsze coś przytyć???No więcej niż 2000kcal nie było.Ale mnie to martwi....po co ja to zjadłam??Ale błam w kinie i same rozumiecie...znajomi,itd.

boze jaka ja jestem glupia.. mam jutro bardzo wazny egzamin, strasznie sie stresuje, przez to duzo zjadlam, pierozki, lazanki, jogurty itd ale najgorsze jest to ze poszlam do kibla i wymuszalam wymioty.. no glupia torba ze mnie.. juz mialam bulimie i taka glupota mnie naszła, az jestem wsciekla na siebie.. sesja minie to sie zabiore spokojnie za wszystko bede cholernie duzo cwiczyc i na pewno zobacze w czerwcu 6 z przodu.. kopnijcie mnie w tyłek..:(

Gość szasz
kochana,nigdy więcej tak nie rób!!!! To Ci nie pomoże.....Trzymaj się!!!

Gość MalaCzarna86
hej :D jestem :) co prawda internet kulawo dziala ale zyje i sie melduje :D czytam jak wam idzie :) trzymacie sie i ja gtez :) 69,7 kg :D

WITAM :-) Jakos mam mało czasu ostatnio zagladac ;-( Najpierw byłam 6 dni u rodziców by im troche pomóc a teraz jest u mnie siostrzeniec na feriach. Wiec rozumicie.

WITM TEZ NOWE DZIEWCZYNY ;-) CIESZE SIE ZE WAM W MIARE IDZIE. Ja narazie zero cwiczen i troszeczke rowerka tylko bo kolano i biodro mnie bolą ale już dzisiaj do lekarza ide.