Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna kotka

DR SIREK -BIELSKO-CO SADZICIE?

Polecane posty

Gość darcia111
Witam. Czy ktos robił mastektomie profilaktyczną dr.Sirek??? Stoje przed taka decyzja gdyż jestem nosicielka zmutowanego genu BRCA 1 ..po mojej zmarłej Mamie:/ Czy wkonuje on takie operacje na NFZ ???

Gość gość
Dziewczyny proszę pomóżcie, Chcę zoperować nos, nie wiem czy dr. Sirek jest na pewno dobrym wyborem. Chcę go jedynie zmniejszyć. Boję się, że ta decyzja zaważy na całym moim życiu. Bo jest mnóstwo operacji nosów które zniszczyły dziewczynom chłopakom też, życie. Czy robił ktoś z Was lub Waszych znajomuch nosek u Dr. Sirek?

Gość gość
czy poza piersiami w tej klinice coś jeszcze się robi?Szukam informacji o korekcie nosa?Ktoś coś?

Gość gość
Witam Robiłam nosek i piersi u dr Sirka 2 tygodnie temu, a dokładnie wyszczuplenie nosa i zmniejszenie

Gość gość
Hej dziewczyny. Miałam powiększane piersi u doktora 2 tygodnie temu, chciałam zapytać, jak to jest, kiedy zaczynamy już smarować tą maścią na blizny, którą można u nich kupić - tylko smarujecie, czy zaklejacie jeszcze blizny jakimś opatrunkiem? Z góry dzięki za odpowiedź :)

Gość Jula_84
Witajcie dziewczyny. Ja miałam zabieg piersi na początku stycznia (implanty Polytech 380). Efekt jest mega! Rozmiar w sam raz, kształt piękny. Blizny są już prawie niewidoczne. Tym kremem (Scar Repair) smarowałam już po zdjęciu opatrunku w klinice, czyli jakoś 1,5 tyg. po zabiegu. Przyznam, że smarowałam zgodnie z informacją na ulotce, czyli nawet do 4 x/dzień, ale opłaciło się, bo blizn prawie nie widać.

Gość brunetka517
Cześć Dziewczyny ;) W lipcu mam planowaną korektę nosa u dr.Sirka ,czy któraś byłaby chętna odpowiedzieć mi na kilka pytań (dotyczących operacji nosa)? Pozdrawiam ;)

Gość AksamitkaAga
Ja mam planowany zabieg na koniec maja. Mam pytanie do kolezanek po zabiegu. Jak dostalyscie L4, to na poeczatce jest prywatna klinika itd? Obawiam sie, ze w pracy moga nie zaakcetowac dluzszego skierowania po operacji plastycznej.

Gość Sarenka86
Tak na pieczatce jest niestety wszystko napisane, chirurgia plastyczna dr Sirek Medcosmetic. Tez mi się to nie podobało bo laski w kadrach od razu puściły plote i juz wszyscy wiedzą. Jestem 5.miesięcy po zabiegu

Gość AksamitkaAga
Sarenka86 bardzo dziekuje za odpowiedz! Ja juz sie doczekac nie moge!

Gość gość
Czy w trakcie i po zabiegu powiększenia piersi miałyście ubrane pończochy uciskowe...w niektórych szpitalach stosują jako profilaktykę przeciwzakrzepową...zastanawiam się czy nie kupić, za trzy tygodnie mam zabieg.

Nic takiego tam nie praktykują ☺ nie trzeba kupować pończoch ☺ w ogóle pierwszy raz słyszę o czymś takim ☺

Gość gość
Od kwietnia klinika wprowadziła profilaktykę przeciwzakrzepową i można kupić u nich przed zabiegiem takie pończochy lub samemu zamówić...zabieg mam w środę...mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Trzymajcie kciuki !!!

Gość gość
Witam czy któraś miała robiony biust za pomocą własnej tkanki tłuszczowej

Gość gość
Witam czy któraś z was powiększyła piersi a chorowała na niedoczynność tarczycy i zabieg jest możliwy pozdrawiam

Gość Agata__27
gość wczoraj Witam czy któraś miała robiony biust za pomocą własnej tkanki tłuszczowej Ja miałam poprawiany za pomocą własnego tłuszczyku, miałam podniesienie i powiększenie piersi ale w wyniku powikłania jedna pierś była troszkę inna i aby to wyrównać lekarz wypełnił to miejsce tłuszczykiem. Teraz jest wszystko równiutkie.

Gość gość
Czy dr Sirek stosuje dreny? i szwy zakłada rozpuszczalne czy nie?

Gość gość
Witam a czy jak byś miała określić to o ile można powiększyć biust swoim tłuszczem jest możliwość o kilka rozmiarów jak to u Ciebie wyszło pozdrawiam

Gość gość
Witam ,przeszłam niedawno plastykę nosa u pana Sirka i szczerze nie polecam -efekt nos nierówny a podobno do trudnych nie należał

Gość Brunetka517
Co poszło nie tak?

Gość gość
Kość z prawej strony jest lekko zapadniéta ,prawa dziurka troszkè wiéksza nos nie jest symetryczny

Gość brunetka517
Może jest jeszcze za wcześniej na opinie,piszesz,że operacje przeszłaś niedawno :) Ja mam operacje na początku lipca,i trochę mnie przestraszyłaś.... Co dr.Sirek na to?

Gość gość
Nie sàdze żeby siè zmieniło na korzyść ,kość jest lekko zapadnièta ,nos krótszy zgrabniejszy ,ale podobno goi siè 6 miesiécy ,przepraszam nie chcialam ciè przestraszyć ,a co u ciebie bèdzie robione?

Gość gość
Dok.Sirek nie ściàgał opatrunku nie było go ,była pani pielègniarka

Gość Brunetka517
Jeśli możesz podaj maila ,to porozmawiamy,nie chce tutaj zaśmiecać wątku:)

Gość gość
klaudia_buk@o2.pl

Gość KlaudiaRetti
Witam :) Ja również zdecydowałam sie na powiększanie piersi u Sirka. Jestem obecnie zapisana na konsultacje dopiero na wrzesień, terminy długie bo podobno 1 dzień w tyg robią same konsultacje a reszta dni to operacje wiec czas oczekiwania na zabieg po konsultacji to 2tyg do 2 miesięcy - chyba, ze ktoś chce Np za pół roku to tez tak można. Jak na razie sie nie stresuje i jestem dobrej myśli. Bardziej niż operacji obawiam sie swojego wyboru na konsultacji hehe. Juz teraz wiem ze chciałabym mieć implanty okrągłe ale jeżeli chodzi o rozmiar to ciężka sprawa, mam nadzieje ze dr Sirek dobrze mi doradzi :) nie mogę sie doczekać :) Ze strony kliniki starałam sie o raty w mediraty ale nic z tego nie wyszło jak ktoś jest zainteresowany to rozwinę ten temat. Pozdrawiam ;)

Gość onanana2
Jak ktoś powiększał piersi własny tłuszczem u doktora Sirka to bardzo proszę o opinię, czy warto :)

Gość gość
cześć dziewczyny, podnosiłam i powiększałam piersi u dr Sirka 2,5 tyg temu. Jestem z tych osób co zazwyczaj wszystko boli (nawet pobieranie krwi ;) ) a operacje zniosłam super. Naprawdę nic mnie nie bolało, być może dlatego że również robiłam podniesienie, a nie tylko powiększenie. Klinika ok, choć muszę przyznać, że jeśli nie pytasz - to nic się nie dowiesz. I jak na taką operację to wydaje mi się że zlecają małą ilość badan... tylko morfologia krwi i krzepliwość. Co do piersi to jeszcze nie mogę sie wypowiedziec czy jestem zadowolona, bo jednak przy podniesieniu i powiększeniu piersi są trochę bardziej ''zmasakrowane" :)) niż przy samym powiększeniu. Pewnie za kilka tyg jak już mi się wszystko ładnie ukształtuje to piersi zrobią się piękne :)

Gość gość
czesc dziewczyny, powiększałam i podnosiłam piersi u dr Sirka 2 tyg temu. Jestem z osób, które wszystko boli (nawet pobieranie krwi ;) ) a operacje zniosłam super, nic mnie nie bolało. Być może dlatego że również podnosiłam, a nie tylko powiększałam. Klinika ok, choć jesli nie pytasz- oni za dużo informacji nie udzielają. I troche mało badań zlecili wg mnie jak na taką operacje - morfologia krwii i krzepliwość (tylko). Co do zadowolenia z piersi to jeszcze nie mogę sie wypowiedzieć, bo piersi po zabiegu podnoszenia i powiększenia są trochę bardziej "zmasakrowane" niż tylko po powiększeniu, ale pewnie za kilka tyg piersi będą cudne :)