Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna kotka

DR SIREK -BIELSKO-CO SADZICIE?

Polecane posty

Gość Sarenka86
Po dwóch miesiącach można nosić staniki jakie chcesz pod warunkiem że będą dobrze dobrane a do tego czasu ten specjalny od nich. Ja właśnie wybieram się do sklepu z bielizną

Gość gość
Dziewczyny, a ile wy macie przy tych 330 ml, pod biustem...zastanawia mnie szerokość podstawy tego implantu (nie chciałbym, żeby mi wchodziły pod pachę)...??? Zabieg mam w kwietniu...chyba oszaleje do tego czasu.

Gość gość
Przed zabiegiem miałam 70 po również Doktor tak dobiera żeby było ok

Gość gość
Jakiej firmy proponował ci implanty ? I czy miał do pokazania anatomiczne i okrągłe ?

Gość gość
Polytech lub Mentor...te pierwsze są podobno trochę bardziej miękkie. Ja chciałam anatomiczne, nie duże...zaproponował tylko 330 ewentualnie 290.

Lepsze są polytech. Doktor da ci do ręki kilka implantów różnych firm ale on tez preferuje mentor lub polytech. Te polytech wyglądają lepiej i są mieksze. Dziś kupiłam pierwszy stanik wow byłam w brafiti. Rozmiar 65F a przed zabiegiem byłam totalnie płaska, wkładki mam 330 polytech. Nawet nie dało się większych plus ja nie chciałam mieć takich wielkich dojów ☺ te piersi są w ogóle samonośne i nawet nie potrzebuje stanika. Robią się na szczęście coraz mieksze bo na początku strasznie twarde były i wygladalam jak podczas karmienia kiedy miałam nawał pokarmu

Chciałam jeszcze napisać ze nie ma się czego bać laski ja jestem mega panikara a wszystko jest ok. Bałam się bardzo na szczęście mam już to za sobą i uważam że to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu. WARTO. Teraz jestem o wiele pewniejsza siebie mogę kupić każdy stanik jaki mi się podoba a nie tylko taki jaki ledwo na mnie leży czyli dużego wyboru nie miałam. Mogę chodzić w bluzkach z dekoltem bez obaw ze będzie mi wydać odstajacy stanik itp rewelka róbcie cycuchy i zyjcie lepszym życiem. Sex też o wiele lepszy

Gość gość
Do Sarenka, ...o matko i córko... F !!!!...ale ja chcę tylko pełne C ???? takie małe, sportowe C, ile masz pod biustem...chyba zacznę się skłaniać do tych 290 ml...ja mała i drobna jestem. Napisz mi jeszcze, czy przed samą operacją istnieje możliwość zmiany implantu...zastanawiam się nad tym, ponieważ na konsultacji to ja specjalnie pomierzona nie zostałam (zmierzył mi tylko szerokość mojej piersi...wszystko trwało może 5 min). Pozdrawiam

Gość gość
Ja mam 70E i sa ok ale jak pisałam wczesniej nie sa jakoś duze. Nie bierz 290 bo będziesz żałować teraz Ci sie wydaje ze to olbrzymie rozmiary ale tak nie jest . Tez jestem drobnej budowy. Kiedy będziesz u doktora?

Mi mierzył obwód pod biustem i na biuście. Różnica była chyba 4cm ☺ potem w tabelce poszukal i na tej podstawie dobiera proporcjonalne implanty które Ci proponuje. Możesz oczywiście zazyczyc sobie mniejsze lub większe. Moja konsultacja trwała chyba 45 min bo miałam duuuuzo pytań napisanych na kartce. Właśnie sie zmierzylam i pod biustem mam 75 a w biuście 92. Mimo że pod mam 75 stanik kupuje na 65. Te numeracje markowych staników są trochę inne. Jakby ktoś usłyszał ze mam F to by nie uwierzył bo tak naprawdę mam pełne B małe C.

Gość gość
...no właśnie stąd moje wątpliwości...mnie w zasadzie nie zmierzył...chyba wybiorę się do niego jeszcze raz, w końcu będę się na nie patrzeć przez następne kilkanaście lat...muszą być idealne!!! Zabieg mam 11.04.

Przed samym zabiegiem możesz nawet zmienić rozmiar implantu bo przed operacja jeszcze widzisz się z lekarzem bo musi namalowac markerem gdzie masz płat piersiowy czy coś takiego wiec wtedy też mu to możesz powiedzieć.

Gość gość
To ja już nic nie wiem ...mnie kazał poinformować telefonicznie co wybieram, bo zamawiają. Dzięki za wszystkie informacje...z natury jestem bardzo skrupulatna i zorganizowana...może dlatego odczuwam dyskomfort po wizycie. Chyba muszę zdać się na doświadczenie doktora bo zwariuję. Pozdrawiam

Gość gość
Dziewczynki drogie, że tak nieśmiało zapytam...może macie jakieś zdjęcia tych 330ml...i zechciałybyście się pochwalić ...

Gość gość
Doktor zamawia implanty z Niemiec , dlatego musi wczesniej wiedziec jaki rozmiar.

Gość gość
W tych magmowych sklepach dobrze dobierają staniki. Mi miedzy firmami miseczka wacha sie miedzy 70 E lub D. Widzę ze piersi sie zmieniają.

Piersi się zmieniaja? W jakim sensie? Wyglądają gorzej? Rozchodzą się na boki? Ja często chodzę bez stanika. Od tygodnia śpię tez bez niego nie wiem czy dobrze robie...

Gość gość
Mi się zmieniają na korzyść:) Są miękkie i okładają się super:) Nie powinno się chodzić za często bez stanika.Przynajmniej przez pierwszy rok.

Gość gość
Strasznie długo czekasz na operacje ponad dwa miesiące ? A maja listę rezerwowych ? Jest szansa na szybszy termin?

Gość gość
Czekam do kwietnia, bo tylko wtedy mogę zrobić sobie przerwę...terminy są krótsze ...nie wiem dokładnie jakie, ale jak Ci zależy i jesteś zdecydowana to myślę, że Cię wcisną.

Gość gość
Czy nosiłyście pas na piersiach po zabiegu...?

Gość Sarenka86
Po zabiegu ubierają ci stanik który wcześniej dają ci do przymierzenia a na ten stanik bandaż uciskowy. Ja bandaż nosiłam tylko 6 dni bo nie było potrzeby ależ zwyczaj nosi sie go do 2 tyg. W bandażu nawet jest lepiej. Jak wstajesz na przykład z łóżka i piersi trochę opadają to tak nie boli jak bez bandaża. Jeśli będziesz miała opuchmiety mostek to wsadzić ci jeszcze wałek z bandaza między piersi czego nie polecam.

Gość gość
Witam mam pytanie która z Was miała pomniejszenie piersi ? Mam operację 11 lutego i nieukrywam że się trochę boję

Gość gość
Ja też miałam zabieg ponad 2 miesiące temu. Po 2-3 tygodniach byłam nimi załamana bo każda się innaczej goila. Teraz już doszły do siebie, są piękne. Jestem bardzo zadowolona. Mam implanty polytech 330cc extra wysoki profil, z rozmiaru AA mam rozmiar 65 E (pod biustem 69). Jakby była możliwość zrobilabym większe, ale ten implant był już na granicy ryzyka. Dziewczyny nie zastanawiające się i spelniajcie swoje marzenia bo warto. :)

Gość gość
Kochane powiedzcie mi czy jest może tutaj jakaś kobietka po plastyce brzucha? Jak wrażenia po zabiegu i efekty? Mam dość dużo skóry po ciazach i chciałabym się jej pozbyć :)

Gość kp
Tak. Ja miałam plastykę brzucha w listopadzie. Jak masz pytania to napisz. :)

Gość gość
Ja w kwietniu mam mieć robione piersi a w marcu drugą konsultacje w sprawie brzucha...może zrobię to za jednym zamachem...jak długo trzeba zostać w szpitalu po zabiegu ? Miałaś robioną pełną plastykę czy tzw "mini" ?

Gość kp
Ja miałam pełną plastykę. W szpitalu jesteś 7 dni. Plastyka pełna to duży zabieg wiec połączona z piersiami ...... jakoś tego nie widzę. Z koleżanką z sali ( co miała robione piersi)stwierdziłyśmy ze jej samopoczucie po zabiegu z moim dodać to chyba nie do wytrzymania. Ale dr. Sirek wie co robi wiec jak się zgodzi to korzystać. Po co dwie narkozy itd.....

Gość gość
Kp Chciałam zapytać jak efekty? Jak blizna ? Czy jest bardzo widoczna? Jak długo dochodziła do siebie po plastyce brzucha? :)

Gość gość
Do kp Jak wrażenia po? Czy efekt zadowalający? Jak długo dochodzilas do siebie? I czy blizna bardzo widoczna? :)