Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotanaaaa

PIERWSZY ORGAZM I PROBLEMY Z NIM ZWIĄZANE

Polecane posty

z tymi kumplami to teraz dojebałaś. skoro masz już jakieś obawy ze moze powiedzieć to dobrze nie wróży. jesteś jeszcze młoda i uwierz starszym i doświadczonym ze możesz tego poźniej załować, nawet jednego wydawałoby sie głupiego loda. wiec jeszcze przemyśl sobie dobrze czy on na to zasłuzył i czy masz pewność ze za dwa dni nie bedzie o tym wiedziec ulica, klasa, itd...

Gość garść porad na temat oralu
W ogóle ja bym się nie nastawiał na jakieś umawianie czy przygotowanie, świece ? z wrażenia zapomnicie, jeszcze chałupę spalicie. Lodzik, minetka najlepiej wychodzą spontanicznie, niech jedno zacznie się dobierać do drugiego i tyle. Jak chcesz zacząć ty to po prostu nie myśl o tym po prostu zacznij się z nim całować lub jego, rozbierz go od pasa w góre, całuj jego tors, sutki, brzuch rób to długo niech na razie delektuje się tylko tym, jak będziesz go całować bo brzuchu i w okolicy pasa, to jemu samemu przyjdzie ogromna ochota byś zjechała niżej, pomęcz go trochę niech jednocześnie ma i traci nadzieje, a potem po prostu rozepnij mu spodnie, ściągnij je i majtki, masuj językiem jądra potem przesuwaj po penisie, a na koniec po po prostu weź go do buzi i chwyć ręką i wykonuj ruchy. nie połykaj też spermy poczekajcie z tym, dla niego to też będzie większa frajda jak poczeka Jak tak oboje będziecie się nastawiać jak teraz proponujesz to efekt bedzie takie że jemu mo ze w ogóle z wrażenia nie stanąć nie mówiąc o dojściu, tak samo ty nie będziesz czuć przyjemności jak on Ciebie będzie całować. A dojść i tak nie dojdziesz nie nastawiaj się

Gość garść porad na temat oralu
To jeszcze Ci odpowiem na te Twoje pytania czy widok kobiety, która robi Wam loda jest dla Was podniecający..? tak, bardzo, jeszcze bardziej jak jest naga, robi to klęcząc, wypinając pupę itd Jak smakuje i pachnie sperma..? Po prostu nie łykaj na razie i tyle, nie są to fiołki ale też nie jest jakiś straszny. I wystrój pokoju. Świecie itd..? Jakie macie jeszcze pomysły, żeby było na maxa romantycznie? pisałem o tym wyżej A bielizna? Co założyc? Jaka go najbardziej podnieci...? Przede wszystkim czysta.

sperma...czekolada nie jest, ja tez pierwszy raz sie balam, bo nie wiedzialam jak zareaguje, ale poszlo bez problemow..az sama sie zdziwilam.

Gość toc to prowokacja
tak siedze na tym forum i widze, ze o tej porze to same prowokacje:( ty lodziara idz juz spac bo do szkoly zaspisz...

Gość Zakłopotanaaaa
Dzięki za rady, to w końcu już w piątek.. naprawdę się boję, że on to powie kumplom, wiadomo, laski też porównują doświadczenia... A Ty się, chamie, zamknij, bo jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia, to po prostu tu nie wchodź. wybacz, ale to moj pierwszy raz, nie jestem doswiadczona osoba, wiec mam prawo pytac o sprawy, ktore mnie interesuja! jeżeli żadna laska tobie nie chce zrobic loda, a probujesz dojebac przez to innym osobom, to gratuluję głupoty!

Gość Zakłopotanaaaa
Nie wiem, może to normalne, że kumple dyskutują między sobą o TYCH sprawach..? w końcu, jak mówiłam, dziewczyny też zwierzaja się sobię z tego, jak było itd..

Gość malazszs
Ja w Twoim wieku to conajwyzej gralam z kolegami w karty a nie robilam im odrazu lody. Jak dorosniej polykaj ile wlezie, oni to lubia.

Gość Zakłopotanaaaa
ale ja nie gram z moim chłopakiem w karty, okay? kochamy sie, wiec jestesmy gotowi na nastepny krok. czemu tak ciezko to zrozumiec? =|

jak zdecydujesz się na połknięcie to lepiej pozatykaj wszystkie dzioory u siebie żeby się ani kropelka nie uroniła, bo jak uleci (np. uchem) to stwierdzi że nie zależy Ci na nim i rzuci Cie w peezdu :/

Gość Zakłopotanaaaa
jak nie masz nic mądrego do powiedzena, to najlepiej sie zamknij.

Gość burak pastewny
zaklopotana......zapomnialas ze on bedzie chcial jeszcze tzw. glebokie gardlo no i anal.....przygotowalas sie???? Koooorwa co za idiotyzm!!!!!A slyszalas cos o spontanicznosci????O normalnej drodze poznawania swoich cial????.......zreszta to jest prowokacja.... do figo-faco.....piszesz ze on bedzie mial wytrysk bez orgazmu???? nastepny tepy idiota.............

Gość Zakłopotanaaaa
odpierdol sie . po prostu chce to wyjatkowo przezyc, bo on nie jest pierwszym lepszym, a ja nie jestem dziwką.

Gość experienced_guy
jak chcesz aby nasienie miało lepszy smaczek to niech się facet wcześniej naje czegoś na mleku. Poza tym połykaj szybko i nie rozczulaj sie nad tym - szybciej ci pójdzie.Jak cie wczesniej facet dobrze podnieci to sam wytrysk w twoje usta może być dla ciebie bardzo ekscytujący.Wszystko zalezy od was.

Gość bbak
Witam Ciekawy temat. Nie mam dużego doświadczenia ale jedno wiem na pewno, nie tylko od faceta zależy czy kobieta ma orgazm, ona musi być przygotowana fizycznie i psychicznie. Oboję muszą być rozlużnieni, nie oczekiwać cudów zwłaszcza na początku spułkowania. Kobiety jak i mężczyźni powinni ćwiczyć mięśnie kegla, nie tylko te w ciąży- wszystkie. Są to mięśnie odpowiedzialne za skurcze podczas orgazmu u kobiet i mężczyzn. Ale u kobiet w czasie orgazmu(pochwowego) bierze udział całe ciało. To jest ten fenomen. Oboje muszą być gotowi i przygotowani. A potem frustratki piszą, że faceci są beznadzieni a to po części też ich wina.

Widze, ze znowu Straznik Moralnosci (czyli Ja) musi wkroczyc. Mloda dziewczyno, dlaczego nurtuja Cie takie pytania. Moim zdaniem to powinnas sie uczyc bo z tego co sie orientuje w sierpniu sa egzaminy poprawkowe dla dzieci z gimnazjum, chyba, ze juz wyladowalas w OHP. Z czego to wnioskuje? Juz odpowiadam. Tak durnych pytan dawno nie widzialem. Moglas sie jeszcze zapytac gdzie lezy meskie przyrodzenie bo z tym tez mozesz miec problem. A problemow bedzie multum, bo juz teraz czuje, ze zaciazysz i bedziesz mloda matka. Masz moze taki przedmiot jak biologia w szkole? Albo wychowanie do zycia w rodzinie? Moja siostra ma 12 lat i domniemam, ze jak zacznie wspolzycie takie pytania nie beda dla niej problemem bo jest rozgarnieta i nie potrzebuje porad zboczencow na forum internetowym. Masz jeszcze czas, wez lepiej jakas ksiazke i poczytaj a nie do seksu Ci spieszno. Jestes glupia wiec za takie sprawy lepiej sie nie bierz.