Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX

MAM DUZE PIERSI, MOJEGO FACETA TO KRECI ALE...

Polecane posty

Nie, nie lepiej. Dajemy sie wpedzac w paranoje, a to okropne. Ja nie twierdze, ze ona jest chudziutka, nawet nie mowie, ze jest szczupla - ma troche ciala, wnioskujac z opisu, co nie jest jakies dziwne przy fakcie, ze ma dziecko i nie jest juz nastolatka, ale nie jest, na boga, GRUBA! Niedlugo bedziecie krzyczec, ze wszystko z bmi powyzej 18 jest tluste.

Gość czy wy naprawdę jesteście
jest gruba ale fakt nie najgrubsza w tabeli to dopiero przedostatni rozmiar, więc źle nie jest a później zaczynają się męskie spodnie wiec goła chodzić nie będzie no litości - co to za usprawiedliwienie że urodziła dzieci?????????? poza tym mi wisi jej waga - ale sama zaczęła pisać że jest szczupła

Gość ojjojoj
Nie zgadzam się że 32 to gruba baba! Też noszę dżinsy 32 i wyglądam świetnie - mam 176 cm wzrostu, ważę 63 kilo i mam figurę klepsydry. Nigdy nie zamieniłabym mojej figury na patyczaka którym byłam w liceum!

Gość kochac...jak to latwo
no litości - co to za usprawiedliwienie że urodziła dzieci?????????? a takie ze niektore kobiety nigdy nie sa w stanie wrocic do figury ktora mialy przed ciaza.

w moim? zupełnie niepotrzebne, to na prawdę takie katolickie, bo z Frondy ps - nie mam nic przeciwko katolikom, żeby nie było, sam za mohera uchodzę :classic_cool:

Gość czy wy naprawdę jesteście
to już ich problewm - tylko niech nie wmawiają swiatu że są szczuplutkie

Ojjojoj, popieram calkowicie. Ale wiesz, teraz kto nie ma xxxs to pasztet, co zrobisz ;)

te zerde - masz racje...

te verde oczywiscie:)

Jeszcze dodam, ze nosze jakos 29/30, mam tez 176, i przypuszczam, ze ojjojoj wyglada o niebo lepiej ode mnie

Jesli masz 176 i wazysz 63 kg to wyglądasz kobieco i w sam raz, ale nie napiszesz chyba że też masz pod biustem 95 cm bo to by sugerowało ze kłamiesz

Gość ojjojoj
Te verde - dzięki! :) :) :) Napewno też nieźle wyglądasz :) I całkowicie się z Tobą zgadzam jeśli chodzi o te xxxs...

Gość ojjojoj
Legia Warszawa - nie, zdecydowanie nie mam 95 tylko 78 więc noszę staniki 75 albo 80 zależnie od modelu :)

Gość o rajuniu
wyszło mi,z ę nosze 75 G :(

Mało który facet lubi zasuszone laski bez kształtu. ksztłt klepsydry to ideał ale nikt mi nie w mówi ze dziewczyna która ma 95 pod biustem jest zgrabna i kobieca

no i masz, ojjojoj, 75 to troszke za duzy obwodl na Ciebie, ze juz nie wspomne o 80. Poszukaj mniejszego z wieksza miseczka. A najlepiej poszukaj na kafe Best Bra, ona sie zna :)

Legia, ona wcale nie pisala, ze jest szczupla i kobieca. Chyba ze liczyc te podszywy na drugiej stronie, to faktycznie, duzo ciekawsze rzeczy pisala. Ale nie jest masakrycznie gruba.

Gość hehe agniesia
ajron a co ty nam pokazesz?

a ja mam 80E i za grubasa sie nie uwarzam,mialam 75 ale ze wzgledu na ciaze sie poszerzyllam natomiast nadal mam E..

Kurcze, za cholere nie pomyslalam, ze to pokazywanie mialoby sie tyczyc rowniez mnie :D Uwierz, nie byloby na co patrzec :classic_cool:

a co ja niby mogę pokazać? te verde, nie ma tak, żeby nie było co. zawsze coś jest :P

No jest, jest. Ale bywa tak, ze to absolutnie nie jest godne pokazania. P.S. Skad wiesz, zem nie jest fantazjujacy (lub shizofreniczny) facet :D