Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ja tylko dodam, 偶e gdy po kilku godzinach po zabiegu nie da艂am rady chodzi膰, 偶eby nie dosz艂o do zakrzepu krwi, to piel臋gniarka powiedzia艂a, 偶ebym nie wstawa艂a, ale 偶ebym nikomu o tym nie m贸wi艂a... nie min臋艂o jeszcze 10 godzin od zabiegu, a ja musia艂am9w tym przybytku s膮 tylko 3 miejsca le偶膮ce i jedna piel臋gniarka - jak doktor operuje a ona mu asystuje, to nie wolno przeszkadza膰 im w pracy - kiedy dziewczyna na 艂贸偶ku obok mnie by艂a w fatalnym stanie i wy艂a z b贸lu nie mog膮c nawet nacisn膮膰 dzwonka, to na szcz臋艣cie ja by艂am obok i nacisn臋艂am sw贸j przycisk, a kiedy wreszcie przybieg艂a sp艂oszona piel臋gniarka, to prosi艂a nas o cierpliwo艣膰, bo nasze krzyki denerwuj膮 doktora przy operacji, a dodatkowo na korytarzu za naszym pokojem siedz膮 ju偶 inne pacjentki i ich rodziny...konsultacje z nowymi pacjentkami przeprowadza oczywi艣cie dopiero wtedy gdy wygoni pow艂贸cz膮ce nogami osoby po zabiegach) opu艣ci膰 艂贸偶ko bo w korytarzu czeka艂a ju偶 na nie inna pacjentka - by艂o to do艣膰 problematyczne, bo dalej nie by艂am w stanie wsta膰, a co dopiero ubra膰 si臋 i wyj艣膰 - dosta艂am wi臋c po cichu zastrzyk z ...ADRENALINY... 偶ebym da艂a rad臋 zwolni膰 miejsce - nawet nie protestowa艂am, bo nic do mnie nie dociera艂o, chcia艂am tylko jak najszybciej by膰 w domu. teraz ju偶 wiem, 偶e mog艂o mnie to zwyczajnie zabi膰 - jak powiedzia艂am o tym na kontroli, ten cz艂owiek zacz膮艂 si臋 艣mia膰 i powiedzia艂, 偶e niczego takiego sobie nie przypomina dziewczyny wybierzcie innego lekarza w Czechach og贸lnie s膮 ni偶sze ceny ni偶 w PL jedynym problemem jest termin zabieg贸w - tylko ten cz艂owiek ma terminy ju偶 nawet w przysz艂ym miesi膮cu - zawsze co艣 si臋 zwolni... ja zabieg przek艂ada艂am i za ka偶dy razem udawa艂o mi si臋 ustali膰 bardzo kr贸tki termin u dobrych lekarzy, to na same konsultacje czeka si臋 miesi膮cami u dr Szczyta z PL mimo b. wysokich cen zabieg贸w na sam膮 konsultacj臋 czeka si臋 LATAMI - wystarczy podzwoni膰 i sprawdzi膰 i zastanowi膰 si臋 z czego to wynika ja mojej oszcz臋dno艣ci i po艣piechu przy wyborze Libora P. wstydz臋 si臋 sama przed sob膮 - lusterko nie pozwoli mi o tym zapomnie膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Witam, jestem tu nowa. Mam za tydzie艅 planowana operacje powi臋kszenia piersi u dr Polaka. Czy s膮 jakie艣 zadowolone pacjentki? Przeczyta艂am to forum i zaczynam panikowa膰. Prosz臋 o info czy rzeczywi艣cie jest a偶 tak 藕le w tej klinice? Czy opieka jest taka beznadziejna? Pom贸偶cie bo zwariuje! Nie wiem czy nie zrezygnowa膰 z zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 mi
Jezeli chcesz byc operowana u Libora musisz wiedziec ze jezeli pojawi sie jakakolwiek komplikacja na szybko bedziesz szukac nowego lekarza.. ja z otwarta rana musialam na szybko szukac kogos zeby mnie szyl bo dla lekarza taka rana to pikus i przeciez sama sie zagoji.. smiechy z pacjenta i wyzywanie to u niego norma " nie pasuje to spadaj".. naprawde nie polecam tyle lez ile wylalam przez tego czlowieka nie bylo warte tych pieniedzy, gdzie i tak wyszlam na zero bo teraz musze oplacac nowego lekarza..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziekuje za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie. Kt贸ra艣 z dziewczyn pare w膮tk贸w wcze艣niej napisa艂a ze nie ma podczas operacji anestezjologa. Czy to prawda? To kto w takim razie podaje narkoz臋? Dr Polak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 mi
Nie ma rozmowy z anestyzjologiem, widzisz go 20sekund jak cie usypia i to wszystko.. naprawde dobrze sie zastanow, to co ustalisz z lekarzem nie ma pokrycia z tym co rzeczywiscie sie stanie, moje maks 325ml zamienilo sie na 400ml o czym powiadomil mnie jak bylam w pooperacyjnym amoku. Niestety okazuje sie ze implant jest dla mnie za duzy i musze byc pod stala opieka chirurga bo w kazdej chwili implant moze podraznic mi tkanki i bedzie do wyciagniecia. Mimo 2 mc po operacji cycki stoja twarde jak balony, mam ogromna nadzieje ze wkoncu moje cialo zaakceptuje ten ogrom w organizmie i piersi zrobia sie w miare mozliwosci naturalne..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wsp贸艂czuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uciek艂o mi cze艣膰 tekstu. Napisz mi prosz臋 jak z opieka pooperacyjna, jak z b贸lem? Czy po tygodniu by艂a艣 w stanie ju偶 normalnie chodzi膰 do pracy? Czy opr贸cz za du偶ego implantu mia艂a艣 jeszcze jakie艣 problemy pooperacyjne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 mi
Opieka w klinice okej jedyne kto tam jest mily to pielegniarki wiec z tym nie bylo zle. Powrot do pracy.. dopiero po dwoch tygodniach moglam wiekszosc rzeczy przy sobie zrobic wiec praca nie wchodzila w gre. Oprocz za duzych implantow tak jak mowie puscily mi szwy i mialam otwarta rane i miala bym do dzis. Jak masz wiecej pytac o rekonwalescencje czy chcesz zobaczyc efekty operacji to pisz smerfetka7170@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok. Dziekuje. Napisa艂am @ do Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no niestety
nie w opiece po operacji jest tam problem, bo piel臋gniarka jestbardzo mi艂a, ale ja widzia艂am tylko jedn膮przez 20h. c贸偶 ona mo偶e zrobi膰 w takiej fabryce - nawet je艣li jest w porz膮dku? jestem zadowolono zpiersi, ale w 50 % tj. jedna pier艣 jest nadzwyczaj 艂adna i kszta艂tna (cho膰 oczywi艣cie o du偶o za du偶a - dr ma tylo du偶e implanty bo s膮 ta艅sze, gdy偶 jest na nie du偶o mniejsze zapotrzebowanie - jednak coraz mniej jest sztucznych lal z wiecznie uchylonymi ustami, a dziewczyn膮 znacznie bardziej zale偶y na naturalno艣ci wi臋c i mniejszych implantach) druga niestety wisi, tj. implant mimoup艂ywy 2 lat sterczy jak szalony i to wysoko i stanowcz za bardzo w praw膮 stron臋, no a pier艣 tj sk贸ra, boja tkanka i gruczo艂 wisi sobie pod nim niestety musze doda膰 偶e piersi mia艂am prawie idealnie symetryczne przed zabiegiem, tylko male艅kie dr si臋 podoba, a poprawa jednej piersi jest mo偶liwa ale oczywi艣cie w 100% dodatkowo p艂atna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 mi
haha a co sie mu nie podoba? moje nierowne cycki tez sa idealne, drugi raz niedam sie p******i nawet dotknac, tez dostalam duzo wiekszy implant niz sie zgodzilam i wygladam jak cycatka :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzien dobry, mialam operacje nosa 17.04.2018 jestem bardzo zadowolona , polecam dr.Polaka z Czech. Bardzo mi艂y, rzeczwy,profesonalny lekarz. Opieka wspaniala Dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, dwa tygodnie temu 17.04 2018 wykonalam zabieg korekcji powiek gornych u doktora Polaka i jestem bardzo zadowolona. Blizn juz prawie nie widac a minelo dwa tygodnia. Zabieg odbyl sie w przeciagu 20 minut w znieczuleniu miejscowym bezbolesny. Doktor godny polecenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Zrobi艂am zabieg powi臋kszania piersi trzy lata temu . B贸l po zabiegu ogromny Piersi mi ropialy ,mia艂am d艂ugo opuchni臋te .Mialam tez pokarm .Dopiero po lekach od ginekologa pokarm przesta艂 mi lecie膰 ,opuchlizna zesz艂a i piersi. Zacz臋艂y dobrze wygl膮da膰 .Sa 艂adne i r贸wne tylko troch臋 za du偶e .Bylam tez na usg i wszystko w porz膮dku U mnie ok my艣le ze wszystko zale偶y od kszta艂tu jaki mamy Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety dr s艂ynie z tego 偶e bez twojej wiedzy zmieni rozmiar implant贸w na wi臋ksze podczas operacji. Nie szanuje zdania swoich pacjentek. Patrz膮c nawet na galerie to wida膰 偶e wszystkie piersi kt贸re on zrobi艂 s膮 niesymetryczne i ka偶da w inn膮 stron臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
robilam ostatnio powieki u dr Polaka,jestem 3 tygodnie po zabiegu,blizny prawie niewidoczne smaruje wazelina.chodzi mi o cos innego,znalazlam tu na jednej ze stron nr tel pani Halinki wiec zadzwonilam i nocowalam tam.dziewczyny uwazajcie bo ona jest dziwna,powiedziala ze na rachunku musi byc moj adres,bylo pozno wiec wpisalam.potem zaczela mnie wypytywac czy za op placi mi SPONSOR.a po kilku dniach przyjechal Jakis typ ktory tez tak jak ja mieszka w niemczech i ona chciala zebym sie z nim tam spotkala.jesli ktos mial jakies problemy po nocowaniu u tej pani to prosze o kontakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba uwazac gdzie sie nocuje bo pelno sutenerow.lepiej wziac pokoj w pensjonacie albo w hotelu.ja ze wzgledu na swoj wyglad bylam kilkakrotnie zaczepiana przez podejrzane osoby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ala B
robilam u niego usuwanie work贸w pod oczami. ten lekarz to jakie艣 nieporozumienie, tempo jakby przy ta艣mie pracowa艂. krzyczal na mnie podczas zabiegu bo wymamrota艂 cos po czesko-polsku a ja nie zrozumialam wiec zaczal sie rzucac ze nie wspolpracuje i ze zaraz przestanie operowac:)), malo tego, dotykal mojej twarzy jak worka ziemniakow. i wszystko bym zniosla, gdyby chociaz dobrze zabieg wykonal, ale nie, jedno oko zrobil dobrze drugie niedokladnie, no ale strasznie sie spieszyl wiec nie ma sie co dziwic;)omija膰 szerokim 艂ukiem, gbur i konowa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stanowczo odradzam !!! Operacje mia艂am prawie p贸艂 roku temu po dzie艅 dzisiejszy borykam si臋 z otwartymi ranami na piersiach. To co przechodze to totalny horror ! Zastan贸wcie si臋 zanim wybierzecie tego lekarza. Negatywne opinie nie s膮 bezpodstawne !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gosc odezwij sie do mnie mialam ten sam problem z otwartymi ranami i znam wiele dziewczyn ktore tez to przezywaja po operacji u owego "lekarza". smerfetka7170@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menasssssssss
nie polecam. pomniejszylam piersi. na poczatku wygladalo ok, choc mialam zastrzezenia do sterylnosci (na sal臋 weszlam w swoich majtkach, nie wspomnial tez o zakazie posiadania bizuterii, protez, zakazie nakladania kosmetykow przed operacj膮). piersi nie s膮 r贸wne. jedna jest delikatnie mniejsza i nie przeszzkadzalobyb mi to, gdyby nie to, ze sutki tez wygladaj膮 inaczej i nie s膮 skierowane w te sam膮 stron臋. do tego wda艂a mi si臋 martwica w obu piersiach i kiedy pojechalam pokaza膰 Polakowi zakazenie, powiedzial ze wszytsko goi si臋 dobrze, ale da艂 opatunek ktorego kazal nie sciagac przez 4 dni i bardzo silny antybiotyk. 4tego dnia poszlam prywatnie do innego chirurga, i juz do libora nie wr贸c臋, bo zaalarmowalam ze co艣 si臋 dzieje, a on powiedzial ze wszytsko jest ok... bede po tej martwicy miala cholerne blizny, i sutki krzywo juz do konca zycia....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Absolutnie nie polecam korzystac z kliniki tego lekarza. Uzasadnienie; nie otrzymalam informacji, iz nie bede mogla placic karta, przyjechalam z daleka wzielam urlop... i okazalo sie na miejscu , iz operacji nie bedzie , bo nie moge wylozyc kasy na stol. Informacja ta zostala mi przekazana w atmosferze krzyku z uzyciem okerslenia " z wami polaczkami jest tak zawsze " Powinnam w tym momencie odwrocic sie i podziekowac lekarzowi, ktory nie posiada chocby podstawowej kultury jaka charakteryzuje sie kazdy czlowiek.... ale wg . mnie za duzo zainwestowalam czasu na organizacje, aby rezygnowac. Bylam z inna osoba, ktora tez korzystala z uslug tegoz lekarza i zostala potraktowana w identyczny sposob. Zorganizowalysmy gotowke i poddalam sie po paru godzinach operacji. To byl koszmar. Pracuje w sluzbie zdrowia, z zabiegami mam na co dzien do czynienia, dodatkowo mialm juz plastyke oczu w Polsce i absolutnie nie wyobrazalam sobie tego koszmaru w XXI wieku. Na stole operacyjnym, rzeczony PAN DOKTOR ( TAK SIE KAZAL NAZYWAC, NIE MOZNA BYLO POWIEDZIEC DOKTORZE, BO BEZCZENIE ROBIL AWANTURE ZE TUTAJ LEKARZ JEST KIMS i mowimy per pan) przekrecal moja glowe w celu wykonania zabieegu w sposob brutalny, bardzo niedelikatny. Czulam sie jak pacjent pozbawiony godnosci. Ale to pestka w stosunku do reszty. W momencie wycinania tluszczykow, bol byl tak ogromny, jakbym miala wyrywane oczy. Nie wiem czy ten zabieg musi tak przebiegac, ale w dzisiejszej dobie sa jakies srodki p. bolowe. Po zabiegu wstalam i sie roplakalam, gdyz bol i napiecie zrobily swoje. I w tym momencie musialam sie udac do hotelu 100 m od kliniki. Nikt nie mogl mnie zaprowadzic, bo osoba towarzyszaca tez juz oczekiwala na operacje, a moja oeracja byla ponoc przesunieta z powodu braku gotowki. Z trudem doszlam do hotelu, niewiele widzac. Oczy jak dwie ogromne parowki, krwawiace. Kupilam u DOKTORA worki do zimnych okladow, ale po 1 h nie byly juz zamrozone i nie mialam mozliwosci schlodzenia ich. Nie zaproponowano mi abym przynajmniej przez pierwsz 2 godz. pobyla w kilnice i zimnymi okladami zapobiegla obrzeka i krwawieniu. Mimo, iz prosilam aby pielegniarka pomogla mi dojsc do hotelu otrzymalam odmowe. Na nastepny dzien oczy wygladaly koszmarnie. Nie moglam ich otworzyc, ogromna opuchlizna w kolorze granatowym. Z lewego oka saczyla mi dlugo krew. Po tygodniu przyjechalam na wyciagniecie szwow i dowiedzialam sie , ze aby otrzymac instrukcje jak masowac oczy musze przyjechac jeszcze raz za tydzien. Na moja prosbe , ze absolutnie nie moge, bo bedzie juz to trzeci tydzien mojej absencji w pracy i prosze o teoretyczne poinformowanie mnie o masazu powiek, otrzymalam ironiczna odpowiedz nie. Zaczal sie trzeci tydzien po zabiegu, do pracy absolutnie nie moglam wrocic, gdyz utrzymujacy sie duzy obrzek i siniaki pod oczami sa bardzo widoczne. Co do estetyki... mam nadzieje,ze sie wygoi, bo wyglada to koszmarnie. Pod lewa dolna powieka wyglada jakby skalpel sie omsknal i przecial tam gdzie nie trzeba, czyli dodatkowe ciecie w do tu pod powieka, blizny na gornych powiekach grube szerokie.. Powtarzam... moze sie wygoi. Przypomne, ze juz mialam taki zabieg w Polsce i po dwoch tygodniach normalnie funkcjonowalam . Faktem jest, ze nie byl tak inwazyjny, bo bez usuwana tluszczakow... ale powieki wygladaly idealnie. Konkluzja moja; jest to bardzo zly lekarz nastawiony na masowke w implantach piersi. Jego podejscie do pacjenta jest bardzo nieeleganckie, brutalne i chamskie. W dzisiejszych czasach z uslug takich lekarzy sie nie korzysta, gdzyz na jego miejsce jest paru innych, lepszych. Bardzo zaluje, ze sie skusilam chcac oszczedzic ...... Ostrzegam inne osoby, ze lepiej wiecej zaplacic i miec komfort zarowno przed w trakcie jak i po operacji. czego ten czlowiek nie jest w stanie zapewnic. Czasy szpiatli jak ze Zwiazku Radzieckiego juz dawni minely

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Absolutnie nie polecam korzystac z kliniki tego lekarza. Uzasadnienie; nie otrzymalam informacji, iz nie bede mogla placic karta, przyjechalam z daleka wzielam urlop... i okazalo sie na miejscu , iz operacji nie bedzie , bo nie moge wylozyc kasy na stol. Informacja ta zostala mi przekazana w atmosferze krzyku z uzyciem okerslenia " z wami polaczkami jest tak zawsze " Powinnam w tym momencie odwrocic sie i podziekowac lekarzowi, ktory nie posiada chocby podstawowej kultury jaka charakteryzuje sie kazdy czlowiek.... ale wg . mnie za duzo zainwestowalam czasu na organizacje, aby rezygnowac. Bylam z inna osoba, ktora tez korzystala z uslug tegoz lekarza i zostala potraktowana w identyczny sposob. Zorganizowalysmy gotowke i poddalam sie po paru godzinach operacji. To byl koszmar. Pracuje w sluzbie zdrowia, z zabiegami mam na co dzien do czynienia, dodatkowo mialm juz plastyke oczu w Polsce i absolutnie nie wyobrazalam sobie tego koszmaru w XXI wieku. Na stole operacyjnym, rzeczony PAN DOKTOR ( TAK SIE KAZAL NAZYWAC, NIE MOZNA BYLO POWIEDZIEC DOKTORZE, BO BEZCZENIE ROBIL AWANTURE ZE TUTAJ LEKARZ JEST KIMS i mowimy per pan) przekrecal moja glowe w celu wykonania zabieegu w sposob brutalny, bardzo niedelikatny. Czulam sie jak pacjent pozbawiony godnosci. Ale to pestka w stosunku do reszty. W momencie wycinania tluszczykow, bol byl tak ogromny, jakbym miala wyrywane oczy. Nie wiem czy ten zabieg musi tak przebiegac, ale w dzisiejszej dobie sa jakies srodki p. bolowe. Po zabiegu wstalam i sie roplakalam, gdyz bol i napiecie zrobily swoje. I w tym momencie musialam sie udac do hotelu 100 m od kliniki. Nikt nie mogl mnie zaprowadzic, bo osoba towarzyszaca tez juz oczekiwala na operacje, a moja oeracja byla ponoc przesunieta z powodu braku gotowki. Z trudem doszlam do hotelu, niewiele widzac. Oczy jak dwie ogromne parowki, krwawiace. Kupilam u DOKTORA worki do zimnych okladow, ale po 1 h nie byly juz zamrozone i nie mialam mozliwosci schlodzenia ich. Nie zaproponowano mi abym przynajmniej przez pierwsz 2 godz. pobyla w kilnice i zimnymi okladami zapobiegla obrzeka i krwawieniu. Mimo, iz prosilam aby pielegniarka pomogla mi dojsc do hotelu otrzymalam odmowe. Na nastepny dzien oczy wygladaly koszmarnie. Nie moglam ich otworzyc, ogromna opuchlizna w kolorze granatowym. Z lewego oka saczyla mi dlugo krew. Po tygodniu przyjechalam na wyciagniecie szwow i dowiedzialam sie , ze aby otrzymac instrukcje jak masowac oczy musze przyjechac jeszcze raz za tydzien. Na moja prosbe , ze absolutnie nie moge, bo bedzie juz to trzeci tydzien mojej absencji w pracy i prosze o teoretyczne poinformowanie mnie o masazu powiek, otrzymalam ironiczna odpowiedz nie. Zaczal sie trzeci tydzien po zabiegu, do pracy absolutnie nie moglam wrocic, gdyz utrzymujacy sie duzy obrzek i siniaki pod oczami sa bardzo widoczne. Co do estetyki... mam nadzieje,ze sie wygoi, bo wyglada to koszmarnie. Pod lewa dolna powieka wyglada jakby skalpel sie omsknal i przecial tam gdzie nie trzeba, czyli dodatkowe ciecie w do tu pod powieka, blizny na gornych powiekach grube szerokie.. Powtarzam... moze sie wygoi. Przypomne, ze juz mialam taki zabieg w Polsce i po dwoch tygodniach normalnie funkcjonowalam . Faktem jest, ze nie byl tak inwazyjny, bo bez usuwana tluszczakow... ale powieki wygladaly idealnie. Konkluzja moja; jest to bardzo zly lekarz nastawiony na masowke w implantach piersi. Jego podejscie do pacjenta jest bardzo nieeleganckie, brutalne i chamskie. W dzisiejszych czasach z uslug takich lekarzy sie nie korzysta, gdzyz na jego miejsce jest paru innych, lepszych. Bardzo zaluje, ze sie skusilam chcac oszczedzic ...... Ostrzegam inne osoby, ze lepiej wiecej zaplacic i miec komfort zarowno przed w trakcie jak i po operacji. czego ten czlowiek nie jest w stanie zapewnic. Czasy szpiatli jak ze Zwiazku Radzieckiego juz dawni minely

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BIU

Witam.聽 Robi艂am piersi u doktora LIBORA Polaka 12 grudnia.聽 Oczywi艣cie przed operacj膮 by艂am pe艂n膮 obaw, ale rozmowa z doktorem podnios艂a mnie na duchu. Pom贸g艂 dobra膰 odpowiednie implanty, chcia艂am du偶e piersi.聽 Bardzo mi艂y lekarz, konkretny. Rozmowa z anestezjologiem przed operacj膮.聽 Sala operacyjna, odlot i obudzenie ju偶 na sali.聽 Zero b贸lu, doktor przyszed艂 zapyta膰 jak si臋 czuj臋,聽 wyla艂 p艂yn kt贸ry wp艂ywa艂y drenem do strzykawki.聽 Przemi艂y lekarz, piel臋gniarki dwie, dba艂y o wszystko, LEKI PRZECIWB脫LOWE na czas..聽 opieka przed operacj膮 jak i po wspania艂a.聽 B猫d臋 u doktora Polaka聽 robi艂a plastyk臋 brzucha, tylko musz猫 odczeka膰 po powi臋kszeniu piersi.聽 聽W ka偶dej klinice po powiekszeniu piersi le偶y si臋 dob臋. Jak komu艣 ma艂o mo偶e hotel wynaj膮膰,聽 偶eby doj艣膰 do siebie...jestem tydzie艅 po operacji i czuj臋 si臋 艣wietnie, nie bior臋 lek贸w,聽 poniewa偶 b贸lu nie ma. Szwy 艂adnie si臋 goj膮.聽 MONIKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania

Jakich implant贸w u偶ywa dr.? Jak calkowita cena operacji ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BIU

Doktor Libor,ma r贸偶ane wielkosci implant贸w, od mniejszych okr膮g艂ych,anatomicznych,po du偶e. Zale偶y jakie kto艣 chce mie膰 piersi. DOKTOR pomaga w wyborze. Wszystko te偶 zale偶y od szeroko艣ci klatki piersiowej i budowie. Implanty doktor ma te produkowane w niemczech, eurosilikony takie ktore si臋 nie przemieszczaja. Polecam Doktora LIBORA w 100%.聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiti

Witam聽

Pisz臋 poniewa偶 chc臋 powi臋kszy膰 piersi u doktora Polaka i chcia艂amsi臋 zapyta膰 czy kto艣 w ostatnim czasie robi艂 zabieg u doktora i jakie s膮 efekty oraz oczywi艣cie najwa偶niejsze czy polecacie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 rezygnuje

Z tego forum wnioskuj臋, 偶e wybieramy rze藕nie na w艂asn膮 pro艣b臋... ??? Pewnie nie warto.... Ja rezygnuj臋!!!!

聽A czy nie ma w tej klinice prawdziwych fachowc贸w??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Hej , jestem w trakcie zapisywania sie na konkretny termin , doktor pisze ze trzeba wplacic zaliczke 700 euro ,czy to jest wiarygodne , jak to u Was wygladalo ?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋