Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość anetka32
Graziu ja lacznie rowniez musze nosic 4 tygodnie ta opaske...

Gość anetka32
Chyba troszke przesadzasz..moje opinie o Polaku nie wziely sie tylko z wpisow na forum,bo rozmawialam z wieloma dziewczynami ktore sa bardzo zadowolone...zawsze sa opinie podzielone......

Gość wiadomo nie od dziś
że co tanie to drogie trzymam kciuki za dziewczyny z problemami...

Witam kochane anetko i majeczko Widzę,że jest lepiej ładnie się goi odpukać. Nie leci mi już ropa a pozatym lekarz który mi ściągał szwy powiedział co za nici ten doktorek używa???? Z pod pachy po drenie lekarz nie mógł mi usunąć szwa tak gówniano doktorek to zrobił i też mam anetko kuleczkę. Mam wspaniałego lekarza który powiedział,że będzie ok ale mogę mieć blizny na sutkach. Zobaczymy. Antybiotyk ładnie mi wysusza te moje strupki. Cyków z duzo nie mocze aby sie umyć i wszystko co moczę. Powiem,że ktoś napisał że Polak ma nagniaczy na pewno ma na każdym forum i sądzę,że każdy lekarz nie tylko on. Czuje sie lepiej i dochodzę do siebie. Ale on jest lekarzem i do cholery bierze za coś pieniądze i nie to jak ktoś napisał,że my głupie baby to nie tak ja zrobiłam piersi dla siebie a,że taniej to pewnie ze cena mnie skusiła ale czytałam sporo o Polaku widział dziewczyn piersi z którymi prawie od roku mam kontakt czują się świetnie i piersi mają piekne. Ale każda kobieta jest inna i powinien doktorek rozgraniczać komu ciąć na sutku komu pod piersią,a nie hurtem ciąć bo tak jest wygodniej dlaniego. Nie powiem opieka była super na kazde zawołanie wiedziałam,że nie przyjadę do niego na ściągniecie szwów bo mam daleko i żadko sie zdarza,żeby jakaś dziewczyna która ma hektar do niego przyjechała na ileś tam dni aby byc pod jego kontrolą. Oczywiście jest garstka dziewczyn które przyjeżdżają do niego na kontrole ale to jest garstka dziewczyn. MAJECZKO na razie nie moge niczym smarować bo będzie mi się paprać jak wszystko sie wygoi to na pewno jakieś maści bede używać. Teraz tylko smaruje białą wazeliną piersi omijając okolice sutków. ANETKA jak doktorek kazał ci smarować cycuszki twoje. Wcześniej coś pisałaś,że kazał ci jakś ugniatać???? POZDRAWIAM was kochane dziekuje za wasze cenne informacje :)

Witak malinac:) kochana jestem żle zszyta kobiety które karmiły piersią dziecko powinny mieć cięcie pod piersią ponieważ moja tkanka wokół sutków jest słaba :( doktorek mnie zapewniał,że mam dobre sutki i bedzie ok. Żebym wiedziała wcześniej nie dałabym pokroić sobie sutków. No cóz stało się i trzeba tego pilnować i dbać o cycuszki bo w końcu moje marzenie sie spełniło.

Gość Majka1105
Kiedyś ktoś mnie na tym forum bardzo zaatakował,jak napisałam odrobine PRAWDY...Ja wiem,że nie do końca jest uczciwy i teraz Wam się przyznam,że miałam ustalony termin na maj,ale chciałam go przełożyć na wrzesień,więc się nie zgodził-miesiąc przed operacją,bo policzy mi NOWĄ CENĆ czyli o 10tys.koron wiecej...Nie mogłam zmienic decyzji,szkoda mi było dopłacić 1600zł.na polskie więc został ten termin...Niestety miałam kiedyś duże swoje piersi,ale długo karmiłam,potem chudłam,grubłam,starzałam się i do tego grawitacja,więc się skóra naciagnęła...Dał mi implant częściowo pod gruczoł,częsciowo pod mięsień,ale i tak pozostał nadmiar niewypełnionej skóry przy sytkach i zwyczajnie jest zwiotczała,luźna...jest inaczej niż u kolezanki,bo miała z małych 450 zrobione...Czuje,że z ta lewa coś jest nie tak,szukam już innego specjalisty,który się wypowie i moze coś zaradzi...Na tym kwicie za operacje tez nie mam napisane tyle,ile zaplacilam...chyba boi się podatków:):)???Haha Ale tak na poważnie-GRAZIA obie wiemy jak to jest z powikłaniami,niestety też mi o tym nie opowiedział,bo jak ZŁAPIE kolejną klientke,to po co ją zniechęcac?Mamy co mamy...oby wszystko było dobrze...ANETKA trzymam też za Ciebie...Pozdrawiam Was obie :):)

Gość Majka1105
Niestety chyba jednak Polak nie jest taki rewelacyjny...ktoś tu gorzko,ale mądrze napisał...Zabrakło mi rozumu w pewnym momencie życia,ale nie ma co płakać nad ,,rozlanym mlekiem"stało się,jakos żyć trzeba dalej...ANETKA o tych ustach też już czytałam...do niego to już się po nic żadna z nas nie wybierze...:):)

Gość Majka1105
Grazia nie smaruje sie całych piersi wazelina,nie ma potrzeby,ale jak się sutki wygoją,to wtedy blizny masuj i wcieraj wazeline,żeby zrostów nie było:)

Gość Majka1105
...,,A co tanie to drogie" to też jest po przezyciach u Polaka,że takie ma zdanie o nim,czy tylko pisze na podst.przeczytanych opinii?To mnie ciekawi...U mnie nie jest zbyt fajnie,ale koleżanka ma suuuperanckie cycuchy,chociaż mniejsze...Ja powinnam mieć cięcie pod piersią ,wiem,że to nie był dobry pomysł,bo przez taki mały otwór wokół otoczki wepchał taki dupny implant...600ml...ale pewnie wiedział co robi?:)...:)Pozdrawiam:)

Gość anetka32
Graziu to samo chcialam napisac,ze ja nie smarowalam piersi wazelina tylko jak lekarz zciagnal szwy to smarowalam blizny..teraz nie uzywam wazeliny tylko masci na blizny..ale robie tak jak kazal mi doktor czyli punktowo naciskam paluszkiem wzdluz calego sutka..robie to po to zebym nie miala zrostow..ale ty bedziesz pewnie mogla masowac dopiero jak skonczysz antybiotyk......

Gość phi dobry salon
czy to prawda ze tam w klinice w czechach warunki gorsze niz w PRL - u?

phi dobry salon jaki PRL k......WA to jest jakaś paranoja!!!!! ANETKO I MAJU jestem zawiedzione bo doktorek ogólnie ma to wszystko w d....ie nawet mi nie odpisał. Czuję się,że wziął pieniądze i tyle i niech pani Grazia radzi sobie sama. Hak mu w smak!!!! Dobrze w W-wie trafiłam na dobrych lekarzy dzięki koleżance NIECH BÓG JEJ TO WYNAGRODZI:* Goi sie troszkę ale ropę jeszcze mam i ślad na pewno będę mieć. Kurcze zawsze boję się zmieniać opatrunek i jak widzę,że nie jest lepiej już mam nerwa

Gość anetka32
Graziu doktorek na maila nie odpisuje tak mi powiedzial po operacji;ze trzeba do niego dzwonic..mi odpisal na temat ust bo napisalam ze kolezanka jest zainteresowana i niech mi napisze jak to dokladnie jest..przypomnialo mi sie jak zdejmowal mi opatrunek i powiedzial mi ze sa piersi sa piekne i zebym napisala na forum...ja obolala przerazona rozmiarem nic na to nie odpowiedzialam....a teraz piszemy sobie na forum i nie koniecznie sa to same superlatywy:-)))

ANETKO doktorek kazał ci napisać na forum,że masz ładne piersi wiesz co chyba troszkę przesadza. Szkoda,że nie chce aby pisać jego partactw tylko ściemnia tak bbędzie wszystko dobrze jasne a później okazuje,że jest klops. On jako lekarz powinien wiedzieć jak ma zrobić aby pacjentka była 100% zadowolona a nie hurtem robić operacje aby jak najwięcej wyciągnąć kasy. Ale ok zrobiłam i jestem zadowolona bo mam ślicznie wsadzone implanty bardzo są równe i goją się ładnie więc jakoś z tego człowiek wyjdzie:) Opieka jest tam super jest sterylnie:) MAJU dużo dziewczyn coś ma z lewą piersią, prawa jest ok. U mnie lewa jest bardziej spuchnięta i twardsza od prawej i gorzej się goi. Miłego weekendu wam życzę:)

Gość phi dobry salon
O kurwa grazia tam jest az tak źle???? : O

SYYBIA to nie jest śmieszne tylko żałosne nie ma z czego się śmiać. Uważam,że dobrze robi piersi doktorek. Lekarze w Polsce mi powiedzieli,że dobrze mi zrobił biust ale nie powinien takimi nićmi szyć. PHI DOBRY SALON nie chodziło mi,że tam jest tragedia bo nie jest. Ogólnie mogłoby być lepiej jak ma tyle pacjentek nie porównywałabym tego do PRL-u jest o wiele lepiej.

Gość phi dobry salon
aha juz rozumiem:)

Gość Majka1105
U pewnego doktora w Polsce też wieje minioną epoką,jeśli chodzi o wygląd kliniki,ale jest jednym z najlepszych w Polsce,ale..niestety za cycki woła 14 tys.zł.więc prawie raz tyle,co Polak i robi anatomiczne,czyli nie okrągłe,bo niby sa bardziej naturalne...Ja mam w dupie taką nature,bo zwisy to ja już miałam...więc dziękuję...Grazia,Anetka-mi i koleżance też mówił,abyśmy napisały pochwały dla niego,tak też zrobiłam,bo obiecywał i zapewniał,że wszystko będzie dobrze...no jednak nie jest...Za drugi stanik na zmiane też mnie wykasował 1000 koron,a na konsult.mówił,że kosztuje 500koron...ups...taka mała podwyżka...Co mi się bardzo nie podoba,to fakt,że wpłacasz zaliczke,umawiasz termin,on w dniu operacji robi badania...jaką masz pewność,że będą super wyniki???pytałam go o to,powiedział,ze jak wyniki nie sa ok,to nie zrobi operacji...a co w tym przypadku z osobami,które przylatują z Anglii,albo z końca Polski??Ja sama sobie zrobiłam cały zestaw badań,zanim pojechałam na operacje..Nie podoba mi się takie lekceważące i przedmiotowe podejście do człowieka...liczy sie tylko kasa...taka prawda!Grazia mam nadzieję,że wszystko ładnie się wygoi...jesteś też z W-wy,tak,jak laska,która robiła wtedy,co ja...też ją chirurg czyścił,bo miała masakre,otwarta rana w piersi,dziura którą czyścili...z takim czymś Polak wypuścił ją do domu...Nie wiem co jest z tymi lewymi cyckami,ale czy to normalne,z czego to wynika??Tak jak pisze Anetka-on ma w d...te,co już są po wszystkim,to już nie jego problem co dalej i odpisuje tylko na maile,jeśli jesteś jego następną,,zainteresowaną"..Cóż,widać taką ma nasz sympatyczny doktorek strategie działań,po co się martwić tym,co było,trzeba patrzeć w przyszłość...na to,co będzie...a będą zawsze ,,NOWE"zainteresowane powiekszeniem...i tak to działa!Pozdrawiam:)

Witam CIĘ MAJECZKO Masz rację to co piszesz jego nie interesują pacjentki po i to jest straszne:( babka która przyjechała do niego na ściągnicie szwów za stanik zapłaciła 2500tys koron+wizyta. Ja myslałam,że wizyty sa tam pozniej w cenie ale widocznie inaczej sobie liczy doktorek. Ja sobie tak ostatnio policzyłam to trochę załuje ze do niego pjechałam bo teraz za każdą wizytę płacę 130zł w Polsce stanik musiałam kupić za 200zł. Jakbym zrobiła w Polsce operację bym tam ileś wizyt miałabym w cenie operacji. No ale cóż nie mogę powiedzieć bo cycki fajnie mi zrobił:) Polak mądry po szkodzie. Strupki ładnie mi się goją,ale oczywiście lewa pierś gorzej. Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam:)

Gość Majka1105
Grazia dokładnie tak jest-polak mądry po szkodzie...a TEN Polak w Czechach jest wstrętnym i wyrachowanym cwaniakiem,liczy kogo chce i jak chce...Nie ma ustalonego cennika i każdą traktuje po swojemu.Jest pazerny na kase,ale oby się nie przeliczył kiedyś...Trafi kosa na kamień i ktoś go pozamiata...Tak się zastanawiałam,czy ktokolwiek wie ile on tych niopodatkowanych operacji już wykonał?Jest ubezpieczony od nieszczęśliwych wypadkow,OC,NW,więc skoro komuś coś spapra i ta osoba przez niego trafia do szpitala w ciężkim stanie,to dlaczego on nie ponosi za to kosztow dalszego leczenia?Wziął kase,ale naraził kogoś na utrate zdrowia i życia-pisała o tym dziewczyna po operacji nosa...Może ktoś powinien zabrać się za niego,bo widać,że czuje się pewnie i bezkarnie...Ja przed operacją nic nie podpisywałam-żadnej zgody,ani że w razie powikłań nie będę go skarżyć,ale na miejscu tej laski,nie podarowałabym mu te 5 tys.dodatkowo wyrzucone...Grazia dobrze,że widać u Ciebie poprawe,że lepiej się czujesz i się goi.Każda następna dziewczyna,która przyjedzie z Polski,niech każe mu podpisać ustalona cene-za operacje,za pobyt,za wizyty,za stanik,jednym słowem wyszczegolnić wszystko,za co mógłby zarządać kasy-niech podpisze ile za co sobie życzy,bo można niechcąco zapłacić sporo wiecej...Pozdrawiam gorąco,pa:)

Gość zabulek1
" Polak to najgorszy partacz w Czechach. Wiedza o tym chyba wszyscy procz Was... Poczytajcie poprzednie posty o dziewczynie, ktora malo nie umarla w czasie operacji nosa, czarna liste lekarzy na tym forum i podobne przypadki, ktore opisuja dziewczyny na forum Beauty w Polsce. Trzeba byc albo idiota, albo nieodpowiedzialnym, zeby klasc sie na stol u niego. Macie wybitnych specjalistow tuz za polska granica: dr Daniel Furmanek, dr Roman Kufa w Pradze, to nie, idziecie do tego partacza bez skrupulow, bo w razie komplikacji ten "czlowiek" zostawia pacjenta samego sobie - przypadek forumowiczki z ww forum, gdzie Polak wczasie liposukcji w znieczuleniu miejscowym i maksymalnym obrzeku szyi (dziewczyna sie dusila)i gornych partii klatki piersiowej, wyslal ja do...domu." Nie udzielam sie tu na forum , ale teraz odpisze do dziewczyny, ktora napisala w/w odp. Nie jestem ani idiotka, ani nieodpowiedzialna i pol,ozylam sie na stol do dr Polaka. Wszystko pieknie i szybko sie zagoilo i jestem bardzo zadowolona z efektow jego pracy!!! Polozylabym sie do niego na stol znowu. A to jak kto sie goi zalezy od organizmu, a malo tego nawet od diety jaka stosujemy. Czasami organizm dochodzi do siebie dluzej i w bardziej skomplikowany sposob. Kazdy wybitny polski lekarz tez moze spartaczyc robote, to sie zdarza, nie wspomne juz o komplikackacch pooperacyjnych u tych wybitnych rozreklamowanych specjalistow!!! Wiec kolezanko nie pisz, ze trzeba byc idiota , zeby sie do niego na stol polozyc, bo komplikacje moga przytrafic sie rowniez Tobie inteligentnej i odpowiedzialnej, kiedy polozysz sie na stol do wybitnego fachowca.............................

witam wszystkie panie:) jestem zainteresowana operacją piersi u dr polaka. czy jest to lekarz godny polecenia (bo różne komentarze czytałam)?? i czy wie ktoś jaka jest aktualna cena zabiegu (powiększanie) oraz jak długo czeka się na taki zabieg??

Gość do... zabulek1
Czasami i slepej kurze ziarno sie przytrafi... Widocznie jestes jedna z baaaaaaaaardzo nielicznych przykladow udanych zabiegow u tego Pana... :D:D

Gość anetka32
Ja ogolnie i tak jestem zadowolona...male piersi jak doktor powieksza sa sliczne..ja nigdy nie mialam malych..wrecz przeciwnie zawsze duze ktore z biegiem czasu zrobily sie obwisle..teraz mam duze moze za duze ale sa super..teraz gdy juz bol mija mysle o tym ze dobrze zrobilam...nie zaluje...

Gość Majka1105
Pisząc o Polaku,pisze się nie tylko o jego większej,czy mniejszej fachowości,ale o etyce zawodowej,jak traktuje ludzi,jak ustala kwoty za różne rzeczy...niestety w jego usaleniach są spore róznice,wypada na wizyty wybierać się z dyktafonem,bo jest bardzo zapominalski,jeśli chodzi o sprawy finansowe...i niestety zawsze płaci się więcej,niż wcześniej ustalił...Co do efektów jego operacji-w 100%podzielam zdanie,ze u każdej kobiety goi się inaczej i kazy organizm inaczej reaguje,,ale w momencie,kiedy pojawia się problem,doktor niewiele jest w stanie pomóc i zaradzić...Jego stały tekst-zdarza się,tak może się przytrafić,ale będzie dobrze...Pewnie,że bedzie,bo potem trafiamy do innego lekarza,który NAPRAWIA,co inny zaniedbał...Ja nie jestem jedynym przypadkiem,ktory znam namacalnie,ze nie poszło tak,jak miało pójść..Włozenie implantu to jest jedna sprawa,ale wszystko,co moze przydarzyć się ,,przy okazji"-to już odrębny temat...Nie uważan go za rzeźnika,albo kogoś bez kwalifikacji,tak nie mozna mówic,bo jakby nie było ma na swoim koncie wiele-bardziej,lub mniej udanych operacji,ale ma...nie jest więc niedouczonym partaczem,ale trafia mnie,że przedmiotowo traktuje ludzi i do spraw,które są dla nas priorytetowe-podchodzi lightowo i z niewielkim zainteresowaniem,pozostawiając samemu sobie osobe z jej problemem...Potrafi zaniedbać parę spraw i jako lekarz,w moich oczach wiele stracił...Zawsze jest ktoś bardziej a ktoś mniej zadowolony,ale tu nie chodzi o to,że implant zbyt mały,czy zbyt duży,ale o to,ze olewatorsko podchodzi do osób,które po operacji mają problemy,obojętnie z jakiego powodu...Od tego jest lekarz,aby do końca rekowalescencji wspierać pacjenta i udzielić( w miarę swoich możliwości)pomocy...Nawet na maile nie odpowiada,więc o czym my tu mówimy?Zostawia ludzi z problemami,bo kase wziął,a dalej niech się kazdy sam martwi o siebie...Jest wyrachowanym egoistą-tak uwazam!

Gość doookladnie
Ale tez trzeba brac pod uwage to ,ze decydujecie sie na tak duze implanty,ktore wrecz "nie mieszcza sie" w piersi i sila rzeczy wypychaja do przodu. ;)A o infekcje w takim przypadku nietrudno. Nie ma nic gorszego jak mieszanka ciepla i niezdesynfektowanej bardzo dokladnie gojacej sie rany. Istny raj dla bakterii.Ja swoje ranki codziennie psikalam oktaniseptem przez plaster, czekalam az wyschnie , potem tlusta masc dezynfekujaca i wszystko sie cacy zagoilo. Tez jestem po powiekszeniu u doktora ale moj rozmiar jest "normalny" bo taki pasuje do mojej sylwetki, choc moglam brac wiecej bo mam 119 cm w biodrach. Zeby robic sobie jakies olbrzymie cyce ,tak jak ktos tu mial 600 cc to dla mnie jest jakas paranoja. Okropnie wyglada babka majaca waskie meskie biodra, malutkie ,plaskie posladki i do tego gora jak Schwarzenegger, szerokie ramiona i piersi olbrzymy. No poltora nieszczescia. A w dodatku takie pilki plazowe widac odrazu na kilometr , ze sa sztuczne. Masakra.

Gość Siema3
Dziewczyny jak wychodza Polakowi nosy? Widziala ktoras w klinice pacjenta po operacji noska? Chce zrobic pelna korekcje. Dziekuje:):)

Gość Siema3
Aha i czy jakas zaliczka obowiazuje przy ustalaniu terminu z doktorem, czy placi sie calosc w dniu zabiegu? Dzieki:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się