Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Witajcie Ja tez robiłam u doktora Polaka w 2009r powiększenie piersi wtedy nie było tak głosno o tych wkladkach PIP i niestety tez je posiadam.Dzwonilam do doktora powiedzial ,ze na 2000 tys pacjentek jeszcze nikomu nie pękła ,ale ,jezeli chce to mozna wymienic za mniejsza kwote ma udzielic rabatu .Ale Ja uwazam ,ze nie powinysmy płacic za zabieg wkoncu to nie nasz kaprys ,ze teraz jestemy zmuszone je wymienic .Co proponujecie ? moze razem sie zbierzemy i nastraszymy doktora ,ze jak nas nie potraktuje powaznie to naglosnimy sprawe a jestem przekonana ,ze on nie chce rozgłosu co wy na to ??

Gość mamkadamka
hej mamuska8, no trzeba bedzie z nim cos konkretnie ustalic, bo nie po to wywalilo sie tyle pieniedzy, zeby co 2 lub 3 lata wymieniac, tymbardziej, ze to nie z naszej winy! bo co innego, gdyby sie wytworzyla jakas otoczka, lub inne schorzenie. A gdy z nim gadalas, to jaka cene proponowal?

Gość ewulaszr
hej dziewczyny jestem 3 lata po powiększaniu piersi u Polaka , też mam wkładki Pip . Ogólnie jestem z piersi bardzo zadowolona , mam je piekne ale teraz po tej aferze z pipami zdecyduję się na wymianę wkładek bo nie wiadomo co jest w środku , lekarz twierdzi że napewno jest wszystko ok ale tak naprawdę to skąd on ma wiedzieć czy włożył mi pip wadliwe czy tez z dobrej parti. Dzisiaj idę na usg piersi i pózniej będę zastanawiała się co dalej na jakie wkładki się zdecydować ,Polak proponuje eurosilikony ale te tez nie maja zbyt dobrej opini zobaczymy wyniki z usg pozdrawiam

Gość ewulaszr
dziewczyny dlaczego wy macie pretensje do lekarza o te pipy sama je mam włożone ale co mam na niego być wściekła nie sadze że on wiedział że ma wkładki felerne i je wsadzał nam . Teraz jedynie zostaje nam je wymienić i jedyne co od niego możemy to żeby mniej nam policzył za operacje bo za nowe wkładki musimy same uregulować zwlaszcza że robiłyśmy to dla upiększenia a nie miałyśmy amputowanych piersi bo wiem ze jesli by tak było to można z funduszu się starać .W Polsce też wkładali te wkładki i to za 15 tys. więc tutaj cena nie ma nic do tego . WIEM KAŻDA JEST WŚCIEKŁA I JA TEŻ że wydałyśmy kasę i musimy po paru latach to wymienić nie z naszej winy ale i nie z winy lekarza . Winny jest tu ten który je produkował jak można być taka świnią wiedząc że te wkładki sa dla ludzi . Podobno nawet mężczyzni mieli wkładane te wkładki w jądra . szok. Piszecie że nie idzie się skontaktowac z lekarzem , ja z tym nie mam problemu , odpisuje na moje wszystkie meile . Więc dziewczyny jak cos macie pisać o lekarzu to się zastanówcie czy piszecie prawdę czy przemawia przez was złośliwość .

Gość pewnie juz ma rece
czerwone od zacierania polak,bo szykuje mu sie podwojny zarobek na tych samych pacjentkach:D

witajcie dziewczyny tu nie o to chodzi czy któras ma nerwy na Polaka ok umówiłysmy sie ,ze nie wiedzial ,ze sa felerne ale to nie zwalnia go z jakiegokolwiek obowiazku dotyczce nas kobiet ,ktore zostały okrutnie oszukane.wiem ze u doktora powiekszenie piersi wychodzi 2000eur po rozmowie z nim powiedział ,ze ,mozemy sie dogadac ,ze opusci tak na 1600,1500 eur tylko ,ze musi porozmawiac z producentem eurosilikonów bo to ich ma byc decyzja bede chciala w sobote umowic sie na wizyte i porozmawiac osobisci co i jak .Dzwonilam do kliniki drBiskup proponuje cene z wszystkim z wkladkami Mentor za 10000tys, klinika Sankowski 12000 tys dzwonilam do Furmanka on powiedzial ze on nie udziela ,zadnego rabatu na wymiane wkladek bo ich nie uzywal a nie slyszal nic o tym ,ze W JEGO KRAJU maja cos dofinansowywac obliczył mi wszystko i wyszko z wszystkim tez 10000 tys zł wiec teraz jest kwestia tego jezeli z polakiem sie nie dogadamy to nie warto ,robic u n iego bo tez prawie wychodzi z dojazdami vineta tez prawie 10000 tys, wiec teraz wszystko zalezy od naszej decyzji ale jestem tego zdania ,ze n ie powinismy odpuszczac u Polak nawet jezeli nic o tym nie wiedział.

Gość przexxxxjebane
Laski , przeciez wiedzialycie ze wsadzanie sobie implantow w piersi wiaze sie z ryzykiem! tak czy nie ??? mozna bylo przewidziec ze moze kiedys sie okazac ze w tych implantach moze cos byc nie tak ! ja u polaka robilam nos , wiem ze potrafi byc nie zbyt mily , moj nos mi sie podoba ,wszystko mozna mu zazucic ale wydaje mi sie ze napewno nie wszczepial wam specjalnie tego swinstwa , zastanowcie sie poprostu co dalej !!!

Gość pewnie juz ma rece
tylko ze u polaka niestety za kazdorazowa wizyte kontrolna po opercji i zmiane opatrunku sie slono placi.nie jak u innych lekarzy,ze jest wliczone w cene zabiegu.to i tak wychodzi drozej niz on mowi,poczytajcie posty majki jak to na prawde wyglada u polaka..........

Gość mamkadamka
ejjj, ja tam nigdy za nic nie placilam po operacji, nawet stanik mialam w cenie, tylko te recepty musialam wykupic (no i badania krwi tuz przed op.). A co do piersi tez jestem bardzo zadowolona i 2raz tez bym do niego poszla. Tylko, ze myslalam tak za kilka lat, a nie tak szybko! Mnie sie rozchodzi jedynie o te wkladki. Kazda z nas sie liczy, ze przeciez moga byc komplikacje, implant moze zostac odrzucony itd. wtedy tez sie ma kase wywalona w bloto. I to moze byc mentor, eurosilic.czy jeszcze inna marka. Ja uwazam, ze powinien nam za pol ceny zrobic wymiane, bo ze swojej marzy tez powinien spuscic, a nie tylko szukac rabatu w producentach wkladek. Oczywiscie mozecie pietnowac Polaka, wasza sprawa, ale nie ukrywajmy, ze mnostwo lekarzy stosowalo PIPy, nie tylko on.

a ha jeszczec chcialam dodac jedno wczoraj bylam na usg piersi i na dzien dobry doktor mi powiedzial ,ze byla u niego pacjentka zwkladkami pip i miala pekniety tylko ja nie bylam na usg u dr Polaka jestem ze slaska tylko tyle mi powiedzial ,ze ona miala je prawie 10 lat nic wiecej nie wyciaglam od inego bo tajemnica lekarska .dzwonial do Ministerstwa u nas i po 10 przelaczeniu z kazda inna kobieta bo ,zadna nie byla w temacie cisza nik nic nie wie u nas wPL O TYCH WKLADKACH niby!!!ale powiedzial a mi ,ze slyszala ze w Pl kobiety to maja zalatwiane po cichu ,ze te kliniki ,ktore mialy wkladki pip zakladane w Pl sa poprostu wzywane do tych lekarzy i oni to ,juz zalatwiaja polubownie ,poniewaz nie zalezy im na rozgłosie.

Gość mamkadamka
no wlasnie, a my jestesmy Polkami, ktore robily op.za granica. To dopiero jestesmy w kaczej d... A co do ceny to nic sie Polak nie postaral. Ja wtedy zapl.ok.8 tys, a teraz by nam laskawie spuscil na 6,5tys. Rozumiem, ze za darmo na pewno nie bedzie. Ale juz wzbogacac by sie na nas nie musial.

Gość zastanawiam sie dlaczego......
ostatnio w tym watku tyle postow pochlebnych ktore tuszuja te negatywne i prawdziwe o polaku na poprzednich stronach???????? to ze ich autorem jest ta sama osoba ktora podszywa sie pod WIELE NICKOW :D:D to NIE MAM WATPLIWOSCI :D:D najwidoczniej nasz polaczek wyweszyl NASTEPNA ZYLE ZLOTA w reoperacjach :D:D

Gość AsiaFK
dziewczyny nikt nie twierdzi że Polak robi tylko brzydkie z problemami piersi, na forum widziałam mnóstwo ślicznych cycków ale tez sporo problematycznych. Chodzi o to że jak pojawiają się problemy to Polak staje się niemiły. A że op robi taśmowo i nie poświęca zbyt wiele czasu (max 5 min) na wizyty kontrolne to potwierdza sporo dziewczyn. Jeszcze pod koniec grudnia jak wyszła afera to zapewniał mnie że PIPy są w porządku i nie ma żadnych informacji żeby używał wadliwych serii. Jak poprosiłam o takie pisemne potwierdzenie tego co twierdził to kontakt się urwał. Teraz w piątek się okaże czy Czechy też każą usuwać implanty i może wtedy zmieni całkowicie zdanie. Dziewczyna którym zrobił ładny biust i są zadowolone gratuluję, ale tym co mają problemy teraz serdecznie współczuję. Moje piersi nie są najgorsze, ale mam żal do dr za kiepskie traktowanie. O pipach mógł wiedzieć bo to wyszło wcześniej ale nie było tak nagłośnione jak znajdę to wkleję linki. Ja na reoperację u niego się nie zdecyduję bo najlepszych wspomnień z tej kliniki nie mam.

Gość AsiaFK
o warunkach w klinice nie piszę bo każda która była na konsultacji przed i się zdecydowała to znaczy, że zaakceptowała, gorzej jeśli któraś miała konsultację w dniu op - ta mogła się zdziwić.

Gość głupie baby gnają do
a może jednak trzeba było się troszkę wysilić i poczytać o tych implantach jakie to sa niebezpieczne? Miałaś op we wrześniu 2009 gdzie już dawno trabili o tych implantach. Połasiłaś się na niską cenę to teraz masz nauczkę. W ogóle co to oznacza hahaha POLAK POTRAFI OCZAROWAĆ? Dziewczyno to toba mozna tak łatwo manipulować i kity wciskać? Masakra tu cytat z jednego forum: Hej dziewczyny, czytam,ż 16-03-2009 - 09:40 Hej dziewczyny, czytam,że wybieracie się do Polaka na operację.Ja miałam u niego konsultację w listopadzie ,ale zrezygnowałam z dwóch powodów: 1) dr Polak pracuje na wkładkach PIP ( silikony tanie i niebezpieczne) 2) Polak nie daje gwarancji pisemnej na wkładki ,a poprawki są płatne. Zorientujcie się u innych lekarzy w Polsce ,że nikt od wielu lat nie pracuje na takich wkładkach.(PIP często ulegają uszkodzeniom,pęknięciu,dlatego są wycofane w wielu krajach) 3) Polak jest tani,ale za taką jakość ja podziękowałam już na konsultacji.Na Eurosilikonach i Mentorach ponoć nie ma wprawy. Zastanówcie się dobrze co chcecie sobie włożyć do piersi. NA SZCZĘŚCIE ZNALAZŁY SIĘ KOBIETY TRZEŹWO MYŚLĄCE,A PO ZA TYM WIDAĆ,ŻE INTERESOWAŁO JE JAKIE IMPLANTY POLAK WSADZA ITD.

Gość mamkadamka
Wiecie co, myslalam, ze my sobie podoradzamy co zrobic z tymi felernymi pip-ami, ale widze, ze forum zamienia sie w pole bitwy. Po co wypowiadaja sie laski, ktore nie dosc, ze nie umia w zaden sposob nam pomoc, to jeszcze obrazaja? jasne, dajcie na msze za nas obludne stworzenia, bo bylysmy u Polaka na operacji i dal nam PIPy. Dziewczyny zenada! a ta co mysli, ze ktos tu robi reklame Polakowi, to niech sie cofnie wstecz, bo ja na tym forum udzielalam sie juz dawno. I mam zmieniac zdanie, tylko dlatego, zeby nikt sie nie doczepil? u mnie bylo ok, a ze u innych zle, to nie zaprzeczam, wiec dziwia mnie posty tych lasek, co nawet nicka sobie nie umia wymyslic.

Gość mamkadamka
a wracajac do sedna sprawy, czy eurosilicony maja dobra opinie? bo mentory ponoc ok, allergany tez, ale czy na eurosilicony skarza sie jakies dziewczyny?

haha a po co mi nick??? Dla twojej satysfakcji haha :D tak doradzajcie sobie teraz i pocieszajcie sie,bo to wam zostało a GŁUPIE są te co mimo tych afer i zachowań polaka chcą się u niego operować:D no ale cóż PIĘKNYCH CYCUSZKÓW WAM ŻYCZĘ I OBY DOKTOREK DUPY NIE WYPIĄŁ JAK WAM SIĘ COŚ BĘDZIE DZIAŁO BUZIACZKI hihi:D

Gość AsiaFK
pisałam już kilkakrotnie że pukam się w głowę i mądry polak po szkodzie, ale co mi to teraz da ??? i nie obrażaj bo takich tu nie potrzeba !!! obrazić, wyśmiać, poniżyć najłatwiej - to cecha narodowa polaków podobno ! lepiej jak napiszą laski które mają ten sam problem i wymienimy się informacjami co jaki lekarz proponuje co dalej itd

Gość AsiaFK
mamkadamka pora się przenieść na bardziej cywilizowane forum zapraszam na beauty ;)

aha i jeszcze jedno to tak na przyszłośą pisze się nie UMIEJĄ :O

tak masz racje idźcie na beauty tam każda każdej w dupe włazi, ale szczerość by się trochę przydała,bo zauważyłam,że mimo tego że dziewczyna wkleja fotke ma rozjechane cycki i krzywe to potraficie mieć mokro w gaciach i pisać jakież to piękności dr jej wyczarował :D

Gość mamkadamka
umieja-faktycznie, moj blad

Gość mamkadamka
niestety ty "glupie baby..." -az szkoda cie komentowac. Dodam tylko, ze sama nie jestes obiektywna, bo wg Ciebie, on wszystko spieprzyl, a jak ktora zadowolona to glupia. No i gdzie tu trzezwe spojrzenie? a na beuty moze i sa laski, co slodza, ale sa tez takie, co sa szczere i powiedza prawde. Zreszta powinnas sama wiedziec skoro czytasz tamte posty.

dokladnie, nie OBRAZAJMY sie na wzajem!!!! ale ja podzielamm zdanie poprzedniczki: jak mozna planowac operacje u tego czlowieka po tych brudach ktore raz po raz wyciagaja jego byle pacjentki???? to jest dla mnuie niezrozumiale!!! zadna czeszka jesli ma resztki rozsadku nie pojdzie do niego nawet za darmo. a polki , czemu to robia???? oatatnio wyszlo na jaw ze polak wzial sie za operacje powiekszenia ust bez zmycia nawet makijazu przez pacjentke wyobrazacie to sobie '?? polozyl ja na stol i cial usta prosto z marszu MASAKRA!!!!!

Gość mamkadamka
To prosze dajcie namiary na jakiegos fachowca i ktore wkladki polecacie. Bo przeciez i tak musimy cos postanowic, bo z tym swinstwem w cyckach nie da rady.

Gość AsiaFK
ja planuję u DR Węgrzyna we Wroclawiu, mam mieć mentory lub natrelle. Całkowity koszt 10 000 zł

takie same ceny maja w linea corporis w wawie , u dr. rataja we wrocku ,u dr. nawrockiego, jeszcze taniej u furmanka i brzuchanskiego w czechach itd. wybor jest duzy

Gość do dziewczyn jestem facetem
dziewczyny jezeli zamierzacie domagac sie rabatow na wymiane to robcie to po ludzku a nie jak tam jedna napisala zeby go nastraszyc co jest wogole nie do pomyslenia zeby brac sie za taki wyczyn.agresorem nic nie zalatwicie.a pozniej dziwicie sie ze o nas polkach maja ludzie zle zdanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się