Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość wcale Polak NIE JEST NAJTANSZY
to tylko jego chwyt reklamowy. ZEBY POZGARNIAC WSZYSTKIE NAIWNE .Najtansi sa lekarze daniel Furmanek i martin Brzuchanski . a ten konowal Polak nawet im do piet nie dorasta jesli chodzi o profesjonalizm . Ale durne baby leca do niego A POTEM SIE DZIWIA ZE IM CYCKI CZY PIERSI ZMASAKROWAL

OCZYWISCIE MIALO BYC "NOSY" ZMASAKROWAL ;) ale nie ma sie z czego smiac :-o

Gość yzzi3
Czytam i czytam i coraz bardziej zaluje ze zarezerwowalam termin wplacajac mu 400,operacje mam miec w maju. Wiecie moze czy mozna odzyskac te pieniadze pod jakims pretekstem? Czy przepadna jesli sie na te operacje u niego nie zdecyduje? Bo faktycznie w tej chwili to za te pieniadze mozna w Polsce to zrobic.

Gość do zzyi
a jaką masz pewność że w polsce wszystko pojdzie dobrze teraz to juz nigdzie nie ma gwarancji .

Gość agatka63
Ja tez mam zarezerwowany termin i to juz na luty!!! ale nie przejmuje sie negatywnymi opiniami na temat dr. Polaka bo tak na zdrowy rozum to kazdy z lekarzy zaliczył jakies wpadki to w koncu operacja!!! i nigdy na 100% nie mozna przewidziec jak sie skonczy jak zareaguje organizm danej pacjętki. Jesli godzimy sie na operacje to nasza indywidualna sprawa! Ja wczesniej tez czytalam na roznych forach opinie na jego temat i dobre i zle każdy je ma. Ja decyzje juz podjełam i chce zrobic u niego nos jestem dobrej mysli:) Dziewczyny nie dajcie sie zwariowac!!! Do poki nie bedzie operacji mozesz zmienic lekarza ale na zwrot kasy nie masz raczej co liczyc:/ Jezeli uwazasz ze chcesz zredygnowac z Polaka zrob to i nie przejmuj sie ta zaliczka poprostu idz tam gdzie bedziesz czula lepszy komfort psychiczny:) To bardzo wazne! P.S. Czy ktoras z Was ma op. na poczatek lutego? Mozemy sie jakos skontaktowac razem zawsze razniej:) bo ja niestety musze jechac i wrocic jakos sama:/ Pozdrawiam i bez zbednej paniki!

Gość majka1105
YZZI3-nic z tego,Polak kasy nie zwraca:)Wiem to z własnego doświadczenia,chciałam ze względów zdrowotnych przełożyć na wrzesień z maja i powidział,że muszę mu dopłacić 1500 zł.a jak rezygnuję,to kasa przepada...Pisałam o tym kilka str.wcześniej...Myślałam,że skoro wcześniej wpłacam zaliczke,to nie będzie problemu z przełożeniem,gdyby coś się stało...Na szczęście miałam dobre wyniki i wyjaśniły się pozytywnie moje obawy,więc doszło do operacji.Nie zrobiłabym drugi raz piersi u Polaka,ale myślę,że z powiększenia nie zrezygnowałabym...Tu nie chodzi o to jak pisze AGATKA63,że u każdego mogą się pojawić komplikacje,to jest oczywiste,każda musi mieć tą świadomość,ale chodzi o to,że jak coś spierniczy i potrzebuje się jego pomocy,to umywa ręce i nie ma czasu...Nie pomoże w niczym,a jeśli z jego winy trafia się w Czechach do szpitala,to też odpowiedzialności nie ponosi i płaci się nawet 6000zł,jak opisała wyżej dziewczyna po przejściach u doktora... każdy ma prawo do pomyłek,bo to oczywiste,ale on wyjątkowo nie ponosi odpowiedzialności za to,co robi....Najlepiej umawiać się na wizyty z dyktafonem,bo wypiera się wszystkiego,co mówi...przekręca zdania tak,żeby wyszło na jego,robiąc przy tym durnia z człowieka.Ma specyficzne usposobienie,jest zajebiście miły jak bierze kase,jak umawia termin,jak się nic złego nie dzieje,ale niestety ja znam inne przypadki...Oczywiście decyzja jest każdej kobiety indywidualna,:)Pozdrawiam:)

Dokladnie nie tylko nie zwraca kasy alae w razie jakis komplikacji nie ponosi odpowiedzialnosci finansowej za pozniejszy pobyt w szpitalu gdyby nastapily jakies problemy.A roznie bywa, komplikacje moga sie przytrafic kazdemu. A w szpitalu w Trzyncu u Furmanka i Brzuchanskiego w razie komplikacji ODPOWIEDZIALNOSC PONOSI SZPITAL I ZAPEWNIA OPIEKE jak cos jest nie tak. Bo placi sie za zabieg szpitalowi w kasie, a szpital rozlicza sie pozniej z chirurgami i anestezjologami.Tym przykladem jest operacja plastyki brzucha ktora wykonywal Brzuchanski. Dziewczyna miala komplikacje po operacji i bez problemu przewiezli ja na oddzial intensywnej twerapi. Oczywiscie NIC ZA TO NIE ZAPLACILA. Zadnych dodatkowych kosztow.

ja mam w lutym operacje tez nosa, wplacilam DR zaliczke i nic sie do mnie nie odzywa chociaz do NIEGO pisalam.. Boje sie ze nie zarezerwowal mi terminu... A nie chce przeciez jechac tak w ciemno... Mialyscie moze jakis kontakt z nim przez ost pare dni??

Gość agatka63
Hej Ewciax92! Troche mnie zestresowałas tym ze nie odzywa sie do Ciebie i własnie jestem po rozmowie z nim i moja operacja jest aktualna :) Takze nie zapadł sie pod ziemie zadzwon do niego najlepiej...ja mam operacje na 6 luty a ty? jesli zostajesz w Czechach to gdzie sie zatrzymujesz? Moze uda nam sie spotkać? Pozdrawiam

Ja mam 13 lutego.. a pisalas z nim przez maila czy tez dzwonilas? No wlasnie mam zamiar zadzwonic.. bo sie denerwuje i to bardzo! o.O Wracam odrazu do domu bo nie mam daleko ;)

Gość AsiaFK
agatka63 ponad dwa lata temu miałam takie samo podejście jak Ty teraz do operacji u Polaka. Niestety po czasie, po opadnięciu emocji związanych z operacją popieram i podpisuję się pod opinią majka1105. udzielam się na innym forum (beautywpolsce). ale tu podczytuje i czekam aż wypowiedzą się dziewczyny z PIPami. przemyślcie dziewczyny na spokojnie, bo Polak jest naprawdę przemiły przed op gorzej już po a nie daj boże coś by się wam nie podobało wyszły jakieś komplikacje to poczujecie jego serdeczną dłoń na ramieniu wypychającą z gabinetu i śliczną buźkę z cudnym uśmiechem mówiącą że macie najładniejsze cycki na świecie nawet wtedy jak będą tak krzywe że pod zimową kurtką będzie widać. Wszędzie każą wymieniać PIPy i potwierdzone jest że są z przemysłowego silikonu, Polak oczywiście ma odmienne zdanie i wmawia mi że PIPY to bardzo dobre implanty jak nie najlepsze i nie widzi żadnego problemu. pozdrawiam i pomyślcie na spokojnie, żebyście się nie pukały w czoło jak ja teraz.

Gość AsiaFK
i jeszcze jedno czy dziewczyny które mają "rzekomo" eurosilikony dostają certyfikaty na nie takie dyskietki ??? czy tylko sam wypis na którym są wpisanie jakie implanty użyto. Na wypisie można napisać co się chce przecież nie sprawdzicie co wam wpakował do środka, a zapasów PIPów miał całą stertę i raczej znając Polaka ich nie wyrzucił bo to kasa przecież (dla niego najważniejsza). Więc sprawdźcie dziewczyny czy macie wszystkie dokumenty które wraz z implantami dostarcza firma oferująca eurosilcone.

Gość majka1105
ASIAFK-Ja dostałam tak,jak i moja koleżanka tylko zwykły papier,tzw.paszport....o jakiej dyskietce piszesz?Nie wspomniał nic na ten temat...pisałam,ze mam powody do tego,aby czuć się niepewnie,bo mu nie ufam i oby moje przypuszczenia się nie potwierdzily,ze wsadza nadal PIP,niby że Eurosilikon...Gdzie można się dowidzieć o autentyczności tych implantów?Jak to sprawdzić,czy ten dokument jest prawdziwy?Może jest jakaś strona gdzie firma Eurosilikon pisze o tym,jaki dokument powinno się otrzymać?Ja jestem tym wszystkim przerażona...

Gość majka1105
Asia FK-napisz proszę jak u Ciebie po operacji,czy masz te PIP?Masz jakieś dolegliwości,ból,jak się czujesz?Ja mam termin na 16.01 do lekarza na USG...przeżywam horror,nie mogę spać ,ciągle o tym myślę,bo ból nie pozwala mi zapomnieć....

Gość AsiaFK
majka mogłabyś się zalogowac na forum w którym się udzielam, bo musiałabym ciągle kopiować tu moje posty. JA mam PIPy, mam też guzy w piesiach,które pojawiły się po operacji jednak lekarze potwierdzają że implanty nie maja wpływu na to, jednak ja już niczego nie jestem pewna Piersi mam "nie najgorsze" ale równe to one na pewno nie są, a polak na kontrolach twierdził ze jak od linijki :D:D::D:D, przez długi czas broniłam Polaka ale jak zaczęłam na spokojnie to wszystko analizowac to tez zaczełam się pukac w czoło że do niego poszłam. Ale chciałam miec cycki juz natychmiast i nie interesowało mnie że już wtedy dziewczyny źle o nim piszą tłumaczyłam to sobie jak dziewczyny powyżej. A o tych dyskietkach piszą dziewczyny własnie na beauty i fotki tych dokumentów są. Jak nie chcesz się na beauty logować to w wolnym czasie postaram się tu przekpiować kilka informacji

Gość Majka1105
AsiaFK-weszłam na stronę Eurosicon,dałam na tłumaczenie...masakra!Ma być ta dysketka...wygląda jak karta telefoniczna...Pisze,że zaraz po operacji jest się zarejestrowanym w Eurosilikon,co daje dożywotnią gwarancje na implanty-w razie ich wymiany...Napisałam do tej firy maila,nie wiem czy ktoś odpisze?Bardzo Cie proszę o przekopiowanie na to forum,jak te dokumenty mają wyglądac,niech zobaczą to wszystkie dziewczyny przed zabiegiem,aby mogły się ustrzec przed oszustwem...Patrzyłam na rodzaje implantów-są teksturowane i np.ES802N to rodzaj podstawowy,potem ES812N to podstawowy extra,ES812N to rodzaj high profil,najlepsze w tej grupie.Są też z grupy Es*)...itd...te należą do miękkich...Chyba wpakowałyśmy się w niezłe bagno...Szkoda,ze wcześniej nie przeczytałam o Twojej sytuacji...Nic tylko płakać nad ,,rozlanym mlekiem"...

Gość AsiaFK
no własnie majka ma być ale nie ma, i pewnie masa Polakowych dziewczyn jej nie ma - i na ich miejscu bym się zastanowiła czy napewno w środku mam euro a nie PIPy z zapasów. Dziewczyny wychwalajcie Polaka po operacji nigdy przed. NIe twierdzę że robi złe piersi bo czasami jak laski fotki powklejały to "kopara" opadła jakie cuda, ale tylko czasami :( więcej można było poczytac o problemach o nie takich wkladkach nie tym rozmiarze co był ustalany na konsultacji. On jest naprawdę przemiły na konsultacji - sama dałam się oczarować - ale po to już masakra. Mnie tam okradli (ktoś przekopał mi torbe w tym pokoiku po operacyjnym), poinformowałam dr o tym to wzruszył ramionami i tyle a ja nie miałam za co parkingu opłacić !!! weźcie to na chłodno dziewczyny i nie dajcie się oczarować tak jak większość. Za podobne pieniądze można mieć mentory np u dr Węgrzyna we Wrocławiu i kilku innych , a jak komuś zależy na czechcach to Furmanek i Brzuchanski.

Gość do asia fk
doktor wypychal cie z gabinetu? powaznie?tak napisalas

Gość AsiaFK
hej może nie wypychał jakoś siłą, ale mówił coś i kierował w stronę drzwi. Wizyty kontrolne trwały kilka minut, obejrzał cycki i bez względu na efekt mówił, że jest super, że ten biust mu się udał itd. Masa dziewczyn się u niego przewijała to szło taśmowo, przynajmniej w czasie mojej operacji. Dziewczyny po operacji u niego jak długo trwały wasze wizyty kontrolne ??? Czy był przeprowadzany wywiad z anestezjologiem ??? czy jedyne badanie jakie zlecił dr to badanie krwi ??? Dziewczyny z PIPami co u was czy coś się dzieje ?? co zamierzacie ???

Gość anetka32
Ja tez w sumie nie jestem w 100%zadowolona ze swoich piersi....sa duze i troszke za nisko..jedna piers jest wieksza niz druga...nigdy wczesniej przed operacja nie widzialam ze mam nie rowne piersi,ale doktor stwietdzil ze sa i dal jeden implant 550 a drugi 600...a teraz jeszcze po tym wszystkim poprostu sie martwie....

Gość mamkadamka
hej Asia FK ja tez mam PIPy i tez robilam u Polaka. Czytalam Twoje posty na beuty bo tez szukam jakiegos rozwiazania. Moze jakis pozew zbiorowy?albo zbiorowa wizyta w jego gabinecie? W koncu rzad w Czechach tez nakazal usuwanie implantow, tylko co z klientkami z Polski? Na razie siedze i obserwuje, bo z kazdym dniem nowe postepowania wychodza w zwiazku z tymi PIP-ami. A czy ktoras z was pisala do Polaka juz po ogloszeniu przez Czechy obowiazku ich usuniecia?

Gość glupie baby gnaja do
tego klamcy! TO JUZ ŻAL,NIE WIEM JAK MIMO TEGO WSZYSTKIEGO BABY GNAJA DO TEGO DR. NA OPERACJĘ!!??!! to jest jakaś paranoja! Wiele dziewczyn mialo mieć u niego WKŁADKI eurosili. A okazuje sie że mają PIP-Y !!! OSZUST I TYLE! WKŁADA GÓW... W CYCKI A ŚCIEMNIA PACJENTCE ZE TO EUROSIL. no ale toc sobie dodatkowo musi dorobić. Dziwię sie ze ten kłamca dalej operuje a głupie baby do niego lecą,OBYŚCIE PÓŹNIEJ NIE PŁAKAŁY!!!

Gość do asia fk
nic sie nie zmienilo bylam na kontroli z kolezanka jako osoba towarzyszaca jej 2 tygodnie temu dalej wszystkie kontrole u niego przebiegaja szybko w ciagu 20 minut przyjal duzo pacjentek w tym kolezanke to dziwne ze duza czesc kobiet nie jest zadowolona a na korytarzu az roi sie od pacjentek.leca do niego jak cmy do swiatla.

Gość do asia fk
aha a kolezanka nie miala zadnego wywiadu z anestezjologiem nawet nikt jej sie nie zapytal czy na cos choruje albo czy ma alergie na jakis lek .jedyne pytanie jakie padlo to bylo takie czy miala juz narkoze i tyle w temacie.sama powiedziala ze ma alergie.robila badania krwi i ekg i to wszystko.

Gość ojojooooooj
to chyba kliniki weterynarii lepiej traktuja swoich zwierzecych pacjentow :-o

Gość AsiaFK
nie można zaraz wyzywać od głupich !!! bo Polak potrafi tak oczarować ze hej (jeśli miałaś styczność to pewnie wiesz jeśli nie to trochę pohamuj wyzywanie koleżanek z forum) bo jak ja robiłam op to o PIPach mówiło się oh i ah np tutaj http://urodaizdrowie.pl/lubisz-swoje-piersi i jest ta strona do dzisiaj !!! zamiast obrażania odradzajmy kolejnym dziewczynom tego "plastyka"

Gość anetka32
Tez nie robmy popeliny ze doktor wkladal nam pipy jak mamy na papierze ze to sa eurosilicony..ja sama osobiscie widzialam jak doktor wyjmowal mi szwy mnostwo pudelek z implantami eurosilicone..takze narazie nie robcie afery i nie straszcie wszystkich jak nie wiecie na 100%

Gość zabulek1
Witam:-) Tutaj jest adres, telefon i email do przedstawiciela Eurosilicone w Czechach. Kazda , ktora ma watpliwosci moze napisac, lub zadzwonic i sprawdzic po numerach z tego ksera:-) Czy ma EU, czy nie. Lipoelastic a.s. Francouzsk 171/28, 120 00 Praha 2 Tel: +420 571 633 512 Fax: +420 571 633 268 E-mail: info@lipoelastic.com

Gość zabulek1
info@lipoelastic.com tak mialo byc:-)

Gość mamkadamka
Hej dziewczyny, widze, ze juz wszyscy szykuja szubienice na Polaka. Ja tam na niego nie narzekam, mam jednak problem, ze mam PIPy, bo reszta z nim byla ok. Po prostu mialam pecha i op.mialam na tydzien przed zamknieciem tej francuskiej firmy w 2010, no i teraz nie wiem co mam robic, czy usuwac, czy czekac, a co z kasa? znowu druga droga operacja? Kurcze raz w zyciu czlowiek sie porywa na cos takiego i jeszcze same problemy. A nie chce mi sie wierzyc, ze po marcu 2010 Polak dalej wsadzal PIPy i tymbardziej zamiast obiecanych eurosil. Nie naciagajmy juz za bardzo! ps. i niech tylko nikt znow nie pisze, ze go bronie! takie jest po prostu moje zdanie. A co wy zamierzacie zrobic z tymi PIP_ami?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się