Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość wierzymy ta tak
tak tak annajo z hameryki na kafe siedzi...........

Gość hej ludzie
a powiedzcie ludzie który lekarz jest najlepszy i któremu sie wszystko udaje na cacy nawet taki nie istnieje na tych z polanicy też narzekają a podobno tacy nie omylni

Gość Annajo
Furthermore Dr Pole is racist toward Polish even though he said most of his patients come from Poland. After my surgery I nearly bled to death and went to the hospital in Frydek Mistek. Dr Pole forced me to leave with him to his clinic ans said the Polish doctors at the hospital were rubbish. He is an evil man. But he will get his KARMA. Google translation; Ponadto dr Polak jest rasistowski wobec polskich, chociaż powiedział, większość jego pacjentów pochodzi z Polska. Po mojej operacji I niemal wykrwawił się na śmierć i poszedł do szpitala w Frydek Mistek. Dr Polak zmusił mnie do opuszczenia z nim do jego kliniki ans powiedział polskich lekarzy w szpitalu były śmieci. On jest zły człowiek. Ale on się jego KARMA.

Gość o boziu
lekarz po twojej operacji wykrwawił się na śmierć to coś ty mu zrobił

Gość To tak troche wyglada,
Polscy lekarze to "smieci". Uffff, nie wiadomo co odpowiedziec na tego rodzaju stwierdzenia, posty. ZERO KULTURY.

Gość WIDZIALYSCIE JUZ?
http://www.tvn24.pl/28377,1728855,0,1,operacja-implant,wiadomosc.html?fb_xd_fragment#?=&cb=f2b3051a74fbcd&relation=parent.parent&transport=fragment&type=resize&height=31&ackData=2

Gość trefne implanty
slyszalyscie o rakotworczych francuskich implantach PIP ???? Wszedzie w wiadomosciach o nich trabia.

Gość uu gdzie się podziały
pacjentki doktora? Pewnie walą do niego drzwiami i oknami zeby usunal im to dziadostwo z cyckow,bo przeciez on na tych implantach z silikonem przemysłowym pracował:D

Gość no justifina
Widać ,że kilka postów na górze pisali Czesi od Polaka i z jakiejs innej kliniki :) Pozdrawiamy :classic_cool: zobaczyli w polskich pacjentkach zyle złota więc walka o klienta przeniosła się na podrzędne polskie forum bez admina ,bez moderatorów , każdy pisze co chcę :buhah :D Implanty PIP juz dawno temu zostaly uznane za szajs , zostali przy nich tani lekarze i naiwne pacjentki ,ktore myslaly ze za 5tys powiekszą cyce :O

Gość uu gdzie się podziały
no justifina własnie czytałam pierwsze str tego tematu i pacjentki z PIPAMI :D rok temu szydzily z tego ze pisza w necie o tych wkladkach jako niebezpieczne itd. Dziewczyny pewnie teraz płaczą. Eh i po co bylo się łasić na niską cenę,teraz macie nauczke

Gość malinkac
ja bardzo przepraszam ale doktor pracuje na implantach eurosilikon i operacja wcale nie kosztuje 5 tys. tylko dwa razy tyle.

Gość do maliniac
jesli operacja u Polaka kosztuje 10tyś to za tyle samo mozna sie w Polsce zoperować u lekarzy stosujacych ES, więc oszczędność zadna i to bez takiego stresu, że jak cos sie dzieje to widac z opowieści anny z USA i innych jak doktor reaguje

Gość no justifina
Czy to ma teraz jakies znaczenie ? 5 czy 10tys? Pacjentki zamiast implantów McGhan , Mentor etc wolaly troche tansze , po co ? Zeby zaoszczedzic pare groszy no i mają efekt... Poza tym o firmie PIP byla mowa juz dawno temu , kilka lat temu wiekszosc dobrych lekarzy przestala uzywac tych implantow ,na przelomie 2009/2010 roku firma PIP WSTRZYMAŁA produkcje swoich implantów i zakaz wszczepiania ich. Podczas kontroli okazało sie ze implanty różniły sie od siebie ; inny silikon niż powinien być ,zanieczyszczony , złe wykowanie implantów + masa innych nieprawidlowosci. Jak widać żądza pieniądza jest wieksza i lekarze wolą wciskac ciemnote , pozbyć się starych zapasów i jeszcze zarobić. Firma PIP zbankrutowała, na odszkodowanie nie ma co liczyć ,firmy ubezpieczeniowe nie wypłacą nic. Pacjentkom które jak koleżanka wyżej napisała ,cieszyły sie w tym wątku z PIPów pozostaje wspolczuc i życzyc powodzenia w szukaniu kasy na re-operacje.

Gość podobno właściciel
firmy PIP był rzeźnikiem :/ masakra,że ktoś kto nie ma zielonego pojecia o implantach itd zakłada taką firmę!

Gość Majka1105
Każdy produkt medyczny poddawany jest testom,oraz musi przejść szereg badań ,aby spełniać normy i otrzymać certyfikat...Powinni do więzienia zapakować tych,którzy dopuścili do zastosowania u kobiet tak zły produkt,narażając na życie i zdrowie nie jedną osobę...Nie mam 100% pewności po tym wszystkim,czy te,które zastosował u nas doktor-EUROSILLIKON,też nie okażą się wadliwe,albo szkodliwe...zresztą nikt nie ma pewności,co doktor włożył i zaszył...Masakra z tymi wkładkami...Komu zaufać,jak się ustrzec przed taką tragedią?

Gość agatka63
Hej Dziewczyny!!! na luty jestem zapisana na operacje nosa - pełna korekta jesli ktoras z was robiła tam nos to prosze was o kontakt:) mam kilka pytań...Poradzcie mi prosze gdzie moge sie zatrzymac, w miare rozsadnej cenie bo bede musiała zostac na caly miesiac, nie opłaca mi sie jechać do domu. Jeżeli któraś z was ma operacje u Dr. Polaka na poczatek lutego dajcie znać ja mam na 6.02.2012 :) Czekam i Pozdrawiam Was!

Gość majka1105
Czytałam na tym czeskim forum opinie...jestem w szoku!!!Żałuje,że nie zrobiłam tego wcześniej...Polak mądry po szkodzie!Jestem ciekawa jaki jest objaw,co się dzieje,jak wytworzy się wokół implantu kapsuła,co jest tego powodem...Na czeskim forum opisuje taką sytuacje pewna kobieta...musiała mieć następną operację,doktor od wszystkiego umył ręce...

Gość malinkac
Majeczko ja też czytałam te opinie ale nie wszystko rozumiem... powiedz proszę co to jest ta kapsuła? bo brzmi to strasznie a ja jestem 2 tyg. po operacji u dr Polaka i może powinnam na coś zwrócić szczególnie uwagę?

Gość agatka63
Malinkac, jak jest w tej klinice? Jaki okazał sie dr Polak naczytałam sie tych różnych opinii i mam stres a już sie zapisałam. Czy zatrzymywałas sie gdzies tam w miasteczku? a i jak po narkozie? Ja robie nos za miesiac może ktoś też ma termin na poczatek lutego? Pozdrawiam

Gość malinkac
Agatko klinika na pewno nie jest 5-cio gwiazdkowa. ale jest czysto i jesteś tam tylko jedną noc więc to chyba nie będzie problemem. pielęgniarki są super. dogadasz się ze wszystkimi po polsku. dr Polak to miły facet. nie mialam z nim zadnych problemów. wiadomo, że każdy ma coś "za uszami" i nikt nie jest idealny ale nie mam do niego zastzrezen. mozesz po operacji w kazdej chwili zadzwonic. co do narkozy to dziwne uczucie mialam po przebudzeniu. juz nie spalam ale nie umialam oczu ptworzyc ani się odezwać. słaba byłam. ale jak już się na spokojnie obudzisz to jest ok. nie ma się co bać :) dasz radę :)

Gość majka1105
malinkac-mnie ciągle boli lewa pierś,nadal nie mam czucia,idę do ginekologa na usg,bo mi to nie daje spokoju...ja rozumiem czeski,więc uważnie poczytałam wszystkie opinie...dużo ma neutralnych,pare pozytywnych i kilka negatywnych...nie jest uczciwy i to jest pewne,bo w razie komplikacji umywa ręce...nie wiem jakie jest uczucie przy tej kapsule,szukam nadal na forum objawów,bo też się martwie o siebie...to może się wytworzyć w każdym momencie,nie wiem jakie to uczucie...

Gość majka1105
malinkac-wbij na wyszukiwarce-kapsuła wokół piersi po powiększeniu-tam znajdziesz kilka odpowiedzi na różne pytania...pozdrawiam:)

Gość anetka32
Majeczko ja tez bym na twoim miejscu poszla do lekarza...czytalam o tej kapsule,ale nie ma informacji jak mozna sie ustrzec przed tym...koniecznie napisz jak bedziesz po badaniach....trzymam kciuki zeby bylo dobrze,lepiej i zeby czucie wrocilo...

Gość majka1105
Anetka32-witam ponownie:)Już się doczytałam-kapsuła tworzy się zawsze,ale czasami może być zbyt duża i gruba,wtedy pierś twardnieje i to jest ten pierwszy objaw,do tego ból...Ja nie mam stwardniałej,ale jest dziwny ból...Nie jesteśmy w stanie ustrzec się przed takim powikłaniem,bo może pojawić się w nieoczekiwanym momencie,nawet po kilku latach...Dużo czytałam wbijając ,,kapsuła po powiększeniu piersi"wtedy wyskoczyły opisane różne problemy i powikłania,które mogą się pojawić...a jest ich nie mało...Myślę,że u Ciebie wszystko ok...:)Pozdrawiam:)

Gość majka1105
Wiem,że Polak pracował na implantach PIP,jeszcze nie tak dawno...w takim tempie,jak on przeprowadza operacje,to myślę,że poro kobiet będzie miało duży problem...We Francji wszystkim kobietom z tymi implantami wymieniają nieodpłatnie,ale czytałam artykuł,że w Anglii nikt się do tego nie poczuwa,myślę,że w Czechach też nie będą sobie głowe tym zaprzątać...Żyć ze świadomością,że się ma takie świństwo wsadzone,to jest masakra...

Gość zoperowana nie raz
Witam wszystkie dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam.Miałam u dr.Polaka dwie operacje a mój chłopak jedną.Rzeczywiście warunki nie są luksusowe, doktor ciągle w biegu, gabinet zabiegowy do oględzin i wstępnych ustaleń oraz zdjęcia szwów i opatrunków to zwykły gabinet pediatryczny jego żony. Operacje nosa (całkowita korekcja) ledwo przeżyłam.Zapłaciłam nie mało dr.Polakowi, a gdy umierałam na stole to karetką przewieziono mnie do szpitala na mój koszt.Karetka + 3 dni pobytu na OIOM-ie prawie 6.000 zł + koszt operacji nosa , razem ponad 10.000zł. Skwituję: "CIESZĘ SIĘ ŻE ŻYJĘ" 2 operacja, powiększenie piersi, ból, wszystko szybko, bez znieczulenia wyjmowane dreny,masakra.Oględziny po m-cu trwały pół minuty, aja jechałam 500 km, szew pod pachą źle założony,zdjęli mi w LUX-medzie. Nos, źle zrobiony, ładny ale puchnie z jednej strony, a to już rok po operacji.Blizny na sutkach obrzydliwe.Prawa piers mnie boli.Idę na kontolę w lutym do polskiego lekarza, który się nie śpieszy. Generalnie nie opłacalne i zbyt ryzykownie jest wyjeżdżanie do Polaka na operacje. Dolicz koszty dojazdu , hotel , wyżywienie i obecny kurs euro, to w polsce zapłacisz tyle samo. Mój chłopak miał u Polaka operacje nosa, tez nie jest zadowolony choc oboje w pierwszym momencie po operacjach bylismy zadowoleni,ale czas pokazał ,żeby nie cieszyc się za wczasu. Nie polecam, bo sama wiele przeszłam.W Czechach mówią o Polaku "Rzeźnik"- samo za siebie mówi. Dzisiaj nauczona doświadczeniem wiem, że to była najgłupsza decyzja w moim życiu. Dzisiaj mam do tego dystans i wiem ,że tak samo jak ja nabierzecie sie na "niby " niskie ceny u Polaka, bo nie liczycie kilku podrózy, z którymi musicie sie liczyc.Nie da się jechac jeden raz i już.Trzeba jechac kilka razy.Chyba ze ktoś ma gdzieś swoje zdrowie no to jego sprawa. A jeśli chodzi o jakiekolwiek komplikacje po operacji, to w żadnym nawet najlepszym szpitalu, czy klinice nie poprawią wam nic za darmo.Podpisujecie dokument-zgode, a wszelkie dodatkowe operacje czy "oględziny" są odpłatne, bo nic innego by lekarze nie robili tylko za darmo naprawiali swoje błędy lub próbowali zadowolic ogromne grono niezadowolonych ze swojego wyglądu pacjentek, bo nie zaponiajcie o jednym: " że chirurg może tylko trochę poprawic nasza urodę, a nie zmieni nas zupełnie", i po większości operacji kobiety są nieusatysfakcjonowane swoim wyglądem, gdyż nie wiele się zmienia, bo chirurg zawsze jest ostrożny i tylko troszkę zmienia a niektórym sie wydaje że będą zupelnie inne. Pozdawiam wszystkie po i przed operacjami i życzę trzeźwego podejścia.Wszystko jest dla ludzi. A i w Polsce sławnych konowałów nam nie brakuje.Zresztą który lekarz da Wam gwarancję że wszystko będzie ok? I że efekt będzie taki jak chcecie?- ŻADEN !!! Bo żaden tego nie wie..... Powodzenia

Gość ludzie jak to jest...
a ja jestem ciekawa od czego tak naprawde zależy udana operacja jezeli chirurg ma na koncie te udane zabiegi i te mniej udane bo wydaje mi sie gdybym była chirurgiem to starała bym sie dogodzic wszystkim pacjentkom a nie wybierała sobie które cycki dzisiaj zszyje zle a które dobrze.nie wiem moze piją dużo alkoholu a pózniej na kacu operują.

Gość majka1105
Bez jaj,nikt na kacu nie operuje...ktoś tu się zagalopował...Zwyczajnie z Polakiem jest tak-najpierw konsultacja-niekiedy tylko przez maila pokazują mu cycki a on ocenia jaki rozmiar-i tu totlna olewka i brak profesjonalizmu!Ewentualnie konsultacje wraz z badaniami w dniu zabiegu-brak odpowiedzialności obu stron!Do tego mega pazerny na kase-za stanik skasował mnie nie 500koron jak mówił,ale 1000...badania też g...go obchodzą bo w dniu mojego zabiegu pytał czy robiłam badania i czy mam swoje wyniki...dałam mu 2 tyg.przed operacją wyniki z Polski,a na miejscu też pobrano mi krew jeszcze raz i zapłaciłam 500 koron.Kazał na dole w aptece wykupić antybiotyk za ok.300 koron-jakos tak...Na kontroli byłam 5 razy,zgłaszałam ból lewej piersi i brak czucia-na nic!To jest normalne!Nie robi USG przed operacją,a jak go zapytałam skąd pan wie czy tam np.nie będzie guza?Powiedział,że jak będzie,to zeszyje i implantu nie włoży-słyszała to koleżanka!Jestem stara i głupia,że to zrobiłam...teraz żyję w strachu,że coś złego się stanie...Jestem naiwna,coś mi odebrało rozum,teraz wiem,czym zaryzykowałam...niestety...

Gość do majki
współczuje kobieto ja nie mam silikonow ale czy żałujesz ze to własnie on robił operacje czy żałujesz wogóle że powiekszyłaś sobie piersi bo teraz jest coś nie w porządku

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się