Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikikikikiki

laryngologia Katowice-Ligota

Polecane posty

Gość kikikikikikiki

WITAM Chciałabym sie dowiedziec czy moze dziecko któres z was lezało na laryngologi w Katowicach Ligocie(chodzi mi o klinike) jezeli tak to jakie macie spostrzezenia?? Nas czeka zabieg drenazu uszu u mojej -4r-ro letniej córy w marcu troche sie boje To bedzie re drenaz pierwszy miała w Bielsku na Sobieskiego i tam były masakryczne warunki echhhh Prosze o jakies rady i spostrzezenia

Gość kikikikikikiki
puk puk

jezeli mowisz o gornoslaskim centrum zdrowia matki i dziecka to sie nie martw:) swietny szpital, swietni lekarze na wiekszosci oddziałów.. ;) fachowa opieka i b.dobre warunki :) jeden z najlepszych szpitali na slasku, pozdrawiam, a dla córki zycze zdrowia

Gość kikikikikiki
Ja wiem ze jest to najlepsza klinika ale chciałam dowiedziec sie jakie pielegniarki sa i lekarze na oddziale.....i wogóle jakie sa procedury przed zabiegiem bo w Bielsku było troche dziwnie bo musiałam przychodzic ze swoimi badaniami i wogóle do anestezjologa jechałam tydzien przed zabiegiem ;/

Gość kikikikikiki
:)

a co do procedur;) to przyjdziesz w dniu umowionego zabiegu... pogadasz z lekarzem, potem anastazjologiem, pozniej zabieg :)

Gość kikikiki
aha ale to zabieg w dniu przyjecia czy na drugi dzien ??

Gość kikikikikiki
hop hop

Gość kikikikikiki
hop hop moze mi ktos opisac jak wyglada pobyt na tym oddziale??

Gość amilkaaa
witam! KIKIKIKIKI jesteś tam???? miałyście mieć z córka zabieg w marcu, jesli jesteście już po to napisz czy to jest ta klinika na ul. Medyków???? i jak było??? my się za 1,5miesiąca wybieramy na migdały..niestety usunięcie...moja mala ma dopiero 2,5 roku...strasznie sie boje jak to zniesie. prosze o odpowiedź, będe wdzięczna!!!! pozdrawiam!!!

Gość Maluszek18
Miałem usuwany torbiel z lewej zatoki szczękowej metodą endoskopową, spędziłem tam łącznie 4 dni i nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa na temat tamtejszych specjalistów-personel zgrany, lekarze oraz pielęgniarki bardzo życzliwie nastawieni do pacjenta. na oddziale jest bardzo czysto i co mnie zaskoczyło można tam było zjeść naprawdę dobry szpitalny posiłek. Placówka godna polecenia. :)