Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana...24

potrale randkowe- co sądzicie

Polecane posty

Gość zainteresowana...24

hej dziewczyny... jakie macie opinie na temat portali randkowych... ja miałam kiedyś konto, nawet umówiłam się na kilka randek, ale nic z tego nigdy nie wynikło... potem zawiesiłam konto w ogóle doszłam do wniosku, że to chyba głupi sposób na poznanie kogoś... wróciłam do klasycznych sposobów zawierania damsko- męskich znajomości ale jakoś nie umiem trafić na kogoś na kim by mi zależało...:( i stwierdziłam że moze jednak warto poszukać na necie?? moja siostra swojego faceta poznałam na sympati i są razem już pół roku...a jakie wy macie doświadczenia

Mówi się, że każdy sposób dobry... Fajni faceci są wszędzie, żeby znaleźć kogoś wyjątkowego i zdać sobie z tego sprawę, musisz poznać wielu nudnych:)

Gość radkowiczka
sama nie wiem;/ jednym się podobno udaje ale generalnie trudno trafić na kogoś fajnego...

Gość ja swojego faceta
też poznałam na Sympatii i to wtedy, gdy chciałam już zlikwidować konto, bo nie wierzyłam, że to ma sens... a jednak:) jesteśmy ze sobą 7 miesięcy i jest nam ze sobą cudownie:) myślę jednak, że trzeba mieć wyjątkowe szczęście, żeby trafić na kogoś w miarę normalnego:) powodzenia:)

Gość ja poznałam swojego
narzeczonego w ten sposób. Już ponad 2lata jesteśmy razem. Co prawda ostatnio przechodzimy kryzys, ale to nie wina miejsca poznania, lecz nasza. To jest dobry sposób na zawieranie nowych znajomości, choć trzeba się liczyć z tym że część osób jest nieuczciwych i zataja pewne aspekty swojego życia np. posiadanie żony, partnerki.

Gość Santiago Peira de la Oliveira
poka fote

Gość just a dream
ja też, zaciekawiony. Ale co przeżyłam niesamowitych zwariowanych randek to moje. Chyba książkę napiszę albo komedię nakręcę...:-)

Gość portal- czemu nie
To niezly pomysl, tylko trzeba sie liczyc ze stratami w czasie bo czesto to moze by rozczarowanie. Ja zalozylam konto na jednym portalu i to tak bardziej dla zartu. Nawet nie wiedzialam ze jest az tyle osob poszukujacych w ten sposob. Ja nawet nie zamiescilam swojego zdjecia, tylko wiek, miejsce zamieszkania, (plec oczywiscie), i ogolny opis charakteru, taki w jednym slowie zawarty a codziennie dostaje na skrzynke po kilka, kilkanascie wiadomosci od facetow. Niby fajnie ale z drugiej strony to jak trzeba byc zdesperowanym zeby uwawiac sie z kims o kim sie nawet nie wie jak wyglada. Wiec czy tym facetom jest az tak wszystko jedno??? To mnie troche niepokoi. Na razie jeszcze nie odwazylam sie odpisac nikomu, choc jest tam taki jeden nawet...Moze jak mnie bardziej przycisnie.

Gość ja też...
mam konto na jednym z takich portali.Mam za sobą kilka spotkań i jak do tej pory totalna klapa.Zastanawiam się czy to ma wogóle sens.A może po prostu ja akurat trafiam na facetów,którzy po 10 minutach nie potrafią utrzymać rąk przy sobie.Jedna z tych znajomości bardzo dużo mnie kosztowala i może dlatego teraz wolę dmuchać na zimne.

Gość NIE ZNAM SIE
A JA MOJEGO POZNAŁAM POPRZEZ ANONS W PRASIE:)

Gość radkowiczka
moja młodsza siostra poznała tam faceta a była chyba z tydzień jest z nim pół roku i chłopak naprawdę jest w porządku... ale właśnie jedno mi się nie podoba: że czasami faceci poznani przez neta mają takie podejście że oni po prostu chcą mieć dziewczynę chcą mieć i tyle a już kto to będzie to sprawa drugorzędna...

no nie wiem mnie faceci nie interesują :) ale fakt trzeba przyznac ze nawet na tym I love jest pełno nieszczerych osób no i nie całkiem bezinteresownych

ja weszłam na ilove w wakacje, powód: nudy.. siedziałam tam ok tygodnia, bo poznałam kogoś, kogo zapragnęłam zobaczyć i dotknąć po 2 godzinach wirtualnej rozmowy:) spotykamy się już 5 miesięcy...

Gość hmmmm86
To może i ja się skuszę na takie konto .. bo mieszkam w małym mieście i w moim otoczeniu autentycznie nie ma nikogo wartego uwagi ... :)

Gość radkowiczka
ja wczoraj założyłam konto i tak sobie piszę z różnymi ludźmi... a jeden nawet całkiem konkretny nawet mamy o czym poklikać...

Gość radkowiczka
;d

Gość radkowiczka
a na sympatii siedzisz?

Gość radkowiczka
na ilove byłam ale jakoś mi się tam nie podobało fotka to nie dla mnie a na NK to raczej miłości nie szuka i szczerze mówiąc jak ktoś do mnie na NK piszę właśnie jakieś testy że jestem ładna itp to to ignoruje....