Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Gość czula
jak z czym? ze wszystkim hehe ogólnie samopoczycie ;-) bo ja to dziś mam doła

ja też mam dzisiaj doła tak jak wcześniej napisałam! :-(

Gość czula
to dla poprawy nam humorku przesyłam 🌼

Gość czula
jest ktoś tu jeszcze???????????? :O

Gość czula
Nie ma nikogo...... To ja też uciekam Idę spać i ............. ....przytulę chorego mężusia ;-)

dzień dobry! widzę, że wieczorem największy ruch tu panuje :) muszę, więc dziś zaglądnok ok.21 :)

Gość czula
Witajcie!!! Ja tylko się przywitać, bo pewnie wszystkie są zajęte... 🌼

Gość czula
A tu znowu cisza

Gość czula
Hallo!!! Czy tylko ja tu mieszkam??? :-p

hehe czula no wychodzi na to ze jesteś tu najcześciej hihi a szkoda bo jakoś mało dziewczyn się odzywa ostsatnio czyżby aż tak były zajęte staraniami :D ja dopiero wchodzę tutaj po 16 jak wracam z pracy bo raczej w pracy nie chcę aby ktoś zzauwazył ze staram się o dzidzię :)

Gość czula
No tak najczęściej ;-)

Gość czula
A gdzie pracujesz?

Gość czula
No to ja uciekam dziewczyny, bo za godzinkę muszę być w pracy Pozdrawiam Was kochane pa 👄

A ja już schizuję z testami. Za każdym razem mówię sobie, że nigdy więcej prze terminem spodziewanej @. Dziś rano robiłam test i oczywiście jedna kreska. Zepsułam sobie tylko dzień. Dobiło mnie jeszcze to, że kolejna moja koleżanka zaciążyła. Zamiast się cieszyć, to się rozpłakałam. Głupia ciotka ze mnie

Gość czula
Witam 🌼 Godzinkę temu wróciłam z pracy ciężka noc... Trudno tu Was spotkać dziewczyny heh Idę spać. Będę pózniej pa

cze!!! 🖐️ Ania 1982 nie jesteś głupia ja tez schizuję jak dowiaduję się że kolejna koleżanka w ciąży a ja nie nawet jak przeczytałam że Cichopek w ciąży to się zeźliłam ;)) też myślałam, że jestem walnięta ale odpuściłam. Mam prawo się wnerwiać i Ty też. Ale ja póki co jestem pełna nadziei. Dziś owu :)) ❤️ i od jutra tylko czekać ps. Nyny znam takie z gorszymi problemami niż Twoje i w ciąży więc głowa do góry :))

łeeeeeee no i dostałam @ wiedzialam w sumie ze dostane bo te moje starania w tym miesiacy nie były bardzo intenywne wrećz chyba na palacach jednej ręki można policzyć moje przytulanie z męzem w tym miesiacu :D ale taką małą nadzieje i tak miałam a tu @ :( trudno trzeba czekac dalej i wziążć się do roboty :) pozdrawiam PS.czula ja pracuje w sądzie 7-15 potem wolne a Ty widzę ze na nocki chyba pracujesz? jej współczuje

Dzusta - mnei też nie zachwyciło to że taka Cichopek mamą zosatnie albo Koroniewksa czy jak jej tam ... a my musimy tu się meczyć , dni wyliczać, temperaturę mierzyc itp ;/ to nie sprawiedliwe!

hej dziewczyny! wiecie, ze ja też sie lekko wkurzylam jak sie dowiedzialm, ze one w ciazy, ajeszcze cichopkowie powiedzieli, ze ciaza nie planowana, al chciana! a moja planowana i chciane i co??? i nic...

Ale z nas zazdrośnice, ale dobrze, że nie jestem jakaś wyrodna. Myślałam, że tylko ja mam z tym problem. Nie mamy się co martwić. Przecież niedługo my też będziemy w ciąży!!!!! Najważniejsze jest pozytywne nastawienie. Inaczej można wpaść w ogromny dół, a to dopiero jest blokada dla naszych jajeczek. Organizm jest osłabiony i stanowi to ogromną przeszkodę aby zostać mamą. Poza tym, ja wierzę, że życie każdego, to nie jest przypadek. Nie jest obojętne kiedy przychodzi na świat czy umiera. W takim przypadku my nie mamy takich instrumentów, że możemy decydować, że nasze dziecko urodzi się w październiku, listopadzie, czy w sylwestra. Każde poczęcie to nowe życie, dla którego na niebie widać nową gwiazdę. Musimy mocno wierzyć, że się uda. Będzie dobrze: labudka82.. karotenik.... vindict.. evanikaa... ninam .. Meg75.. A.N.N.A.. Bąblowa A.... nyny.... szoja.. Ania_29.. czula.. Mąż znowu mnie odgania od kompa. Na razie dziewczyny

Gość czula
Najważniejsze, żeby nie popaść w deprechę ;-)

Gość czula
dlaczego ja mam pseudo pmarańczowe? Od czego to dziewczyny zależy?

Gość czula
Aniu!!! Oczywiście ja ;-)