Gość Anai_29 Napisano Luty 5, 2009 witam nową koleżankę :) żaba widzę że my obydwie 18 powinnyśmy dostać @, ale oczywiście jej nie dostaniamy!!!!!:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Luty 5, 2009 to byłam ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bytka_83 0 Napisano Luty 5, 2009 Ania i tak trzymaj - pozytywne nastawienie przede wszystkim ;) frezyjka o to faktycznie spora różnica wieku między dziećmi będzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żaba81 0 Napisano Luty 5, 2009 wiesz Ania też to zauważyłam ale ja niestety nie mam tak dobrego nastawienia i mam jakieś dziwne przeczucie że i w tym miesiącu nici z tego i @ przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bytka_83 0 Napisano Luty 5, 2009 żaba nie wmawiaj sobie, że się nie uda, bo to ci w cale nie pomoże, troszkę więcej optymizmu i będzie dobrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żaba81 0 Napisano Luty 5, 2009 ja wolę sobie wmawiać w tą stronę niż że wyjdzie bo wtedy straszne jest to rozczarowanie, ja tak sobie przez pierwsze dwa miechy wmawiałam ze już zaraz będę w ciąży i guzik z tego wyszło a później było bardzo przykro i źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bytka_83 0 Napisano Luty 5, 2009 właściwie lepsze jest zaskoczenie na plus, może i masz rację... to chyba każda przeżywa na inny, swój własny sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzusiowa czuła Napisano Luty 5, 2009 dziewczyny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzusiowa czuła Napisano Luty 5, 2009 Witam nową koleżankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-szoja- 0 Napisano Luty 5, 2009 witaj żaba! Ania-29 niestety \"cień wiatru\" już czytałam i potwierdzam, że baaardzo fajna książka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Luty 5, 2009 szoja a gra aniola? to nowa księżka tego autora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Luty 5, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI..........@ nyny..................23....................7........... .... ......06.02.09 szoja..................29...................2........... ...........08.02.2009 dzusta..................29.................2............ ..........11.02.2009 Ania_29.................29.................1............ ..........18.02.2009 żaba81.................27.................4............. ..........18.02.2009 A.N.N.A.................31..................13.......... .........24.02.2009 Ania 1982...............26................5...................... .3.03.2009 labudka82.............26..........nawet nieliczę.............??????? karotenik..............26..................8............ ..........??????? vindict................32...................1........... ........??????? evanikaa...............29.................0............. ........??????? ninam .................31...................3....................? ????? Meg75.................34...................1............ ........??????? Bąblowa A..............24..................1.....................??? ???? Brzusiowe mamy nick..............wiek..........ilość starań......tydzień.....płeć....poród Frezyjka0......29..............1.................... ? ............ ?...........? czuła............25..............1.....................? .............?...........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maggim Napisano Luty 5, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI..........@ nyny..................23....................7........... .... ......06.02.09 szoja..................29...................2........... ...........08.02.2009 dzusta..................29.................2............ ..........11.02.2009 Ania_29.................29.................1............ ..........18.02.2009 żaba81.................27.................4............. ..........18.02.2009 A.N.N.A.................31..................13.......... .........24.02.2009 Ania 1982...............26................5...................... .3.03.2009 labudka82.............26..........nawet nieliczę.............??????? karotenik..............26..................8............ ..........??????? vindict................32...................1........... ........??????? evanikaa...............29.................0............. ........??????? ninam .................31...................3....................? ????? Meg75.................34...................1............ ........??????? Bąblowa A..............24..................1.....................??? ???? Maggim.................31...........stracilam rachube.......19-1-09 Brzusiowe mamy nick..............wiek..........ilość starań......tydzień.....płeć....poród Frezyjka0......29..............1.................... ? ............ ?...........? czuła............25..............1.....................? .............?...........? witam wszystkie starajace sie. Nam jakos z pierwszym bylo latwiej. Ot tak powiedzial w zartach ze mnie dopadnie i 9 miesiecy pozniej urodzila sie dziewczynka. tym razem "dopada" mnie przez ostatni rok i nic. Moze dlatego ze wtedy bylo bardziej na luzie i z humorem teraz sie staramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Luty 5, 2009 Maggim tak to bywa ze jak sie chce to niestety nie zawsze jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Luty 5, 2009 a jaki masz termin nastepnej @ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krop-eczka Napisano Luty 6, 2009 Hej dziewczęta .... czytam i czytam i postanowiłam coś namazać. Co do myśli o ciąży to chyba mam trochę za dużo ... dziś 46 dzień cyklu :/ (a ja tam przeważnie mam) i @ ni widu ni słychu ... dziwnie pobolewa mnie dół brzucha (nigdy nie bolał) czuje się jakaś wzdęta ... oczywiście już mam myśli ... a może się udało .... boje się zrobić test :/ jak do niedzieli nie dostanę @ to w poniedziałek raniuchno zrobię teścik ... trzymajcie kciuki ... miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bytka_83 0 Napisano Luty 6, 2009 Miłego dnia dziewczynki krop-eczka trzymam kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bytka_83 0 Napisano Luty 6, 2009 Mam pytanie. Czy któraś z was zna jakieś sprawdzone metody planowania płci dziecka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzusiowa czuła Napisano Luty 6, 2009 bytka w necie jest tego pełno.... http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Planowanie-ciazy/Planownie-plci-dziecka http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80279,3087802.html http://plec-dziecka.zlotemysli.pl/ http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1350194 http://forum.28dni.pl/discussion/48/3/planowanie-plci-dziecka/ http://www.acifolik.pl/plec_dziecka.html http://www.byckobieta.pl/33,1214,0,planowanie-plci-dziecka.html http://www.plec-dziecka.zdobadz-wiedze.pl/ mogłabym tak do wieczora wklejać :-p pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 6, 2009 Musze sie uaktualnic ale narazie mam nerwa !!! STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI..........@ nyny..................23....................7........... .... ......06.02.09 szoja..................29...................2........... ...........08.02.2009 dzusta..................29.................2............ ..........11.02.2009 Ania_29.................29.................1............ ..........18.02.2009 żaba81.................27.................4............. ..........18.02.2009 A.N.N.A.................31..................13.......... .........24.02.2009 Ania 1982...............26................5...................... .3.03.2009 labudka82.............26..........nawet nieliczę.............??????? karotenik..............26..................8............ ..........??????? vindict................32...................1........... ........??????? evanikaa...............29.................0............. ........??????? ninam .................31...................3....................? ????? Meg75.................34...................2............ ........23.02.2009 Bąblowa A..............24..................1.....................??? ???? Maggim.................31...........stracilam rachube.......19-1-09 Brzusiowe mamy nick..............wiek..........ilość starań......tydzień.....płeć....poród Frezyjka0......29..............1.................... ? ............ ?...........? czuła............25..............1.....................? .............?...........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krop-eczka Napisano Luty 6, 2009 Ja chyba nie jestem wymagająca co do płci dziecka ... czy chłopczyk czy dziewczynka ... i tak będę kochać, kochać, kochać, kochać...... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzusiowa czuła Napisano Luty 6, 2009 Zgadzam się... Ja też będę kochać i kochać :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-szoja- 0 Napisano Luty 6, 2009 Aniu_29 chyba się skuszę na tą \"grę anioła\" - brzmi ciekawie. Kropeczko, masz racje - dla mnie płeć też nie ma znaczenia i tak będzie naaaaaajkoooochanszeeee!!!! Maggim a ty na @ czekasz od 19 stycznia? czy to termin ostatniej @ którą miałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzusiowa czuła Napisano Luty 6, 2009 cisza.............. cisza............ cisza.......... heh znowu nie ma nikogo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krop-eczka Napisano Luty 6, 2009 ... Może żadna nie pisze bo do robotki każda się wzięła ... Bociany już czychają aby do którejś z Was przylecieć :D Owocnej nocki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Luty 8, 2009 o losie na 5 stronie dopiero był nasz wątek..... od 19.01 do dziś brak a Ty nadal testu nie zrobiłaś????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzusiowa czuła Napisano Luty 8, 2009 Witajcie dziewczyny Ja jak zwykle się tylko przywitać, bo cicho i głucho na tym naszym topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krop-eczka Napisano Luty 8, 2009 Ja tam się nie dziwie że nie zrobiła... ja też z tym zwlekam coś długo ... chyba się boje ... mówię sobie a może jutro ... po jutrze itd a @ miałam ostatnią 25 grudnia 2008 ale ze względu na to że moje cykle mają tak 40, 45, a nawet 50 dni to tak zwlekam ale jutro już kupie teścik ... i jak zobaczę 2 kreseczki to chyba oszaleję za szczęścia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzusiowa czuła Napisano Luty 8, 2009 kropeczka życzę Ci tego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krop-eczka Napisano Luty 8, 2009 Dziękuję .... :* teraz to popijam sobie piwko ... nie chcę się nakręcać za bardzo .... nieraz to sobie myślę nawet, że to jest tak jakby nie do osiągnięcia dla mnie .... nie umiem sobie tego wyobrazić ... aż tak jakoś dziwnie mi jak zamykam oczy i próbuje sobie wyobrazić że mam brzuszek ... a w brzuszku ... :D kochaną fasolkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach