Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Marzencia ja miałam to samo ostatnio po stosunku. Tak mnie bolał brzuch, jakby kłucia, ze nie wiedziałam co się dzieje...

czesc;) jenyyy to już ta godzina??ale pospałam;) Remont srtaszna rzecz ale po remoncie miło popatrzeć:D U mnie remont za 3 tygodnie i też chyba zwariuje.Przez ten remont nigdzie nie jedziemy na urlop:( Przymusowe siedzenie w domu...cholercia...

Wiecie co dziewczyny a propo tych bóli nie wiem co to jest ale ja tez je cześto miałam.Od jakiegoś czasu juz ich nie mam.Ból przeokropny takie jakby rwanie macicy i jajników.Raz to myślałam ze na pogotowie pojadę.Szczerze to miałam wrazenie jakby moj mi tam cos uszkodzil:P:P:P ale po paru minutach przeszło.No i potem moj mial opory bał się że znowu bedzie mnie bolalo echhh...;)

laura daj znac co u ciebie???@@@nie przyszla:P:P:P???? potem Edzia i ja:P

Ja czekam czekam na tego 2 go i się doczekać nie mogę:) Tak sobie mysle, że jakbym miała dostać tak jak w zeszłym miesiacy ( wczesniej) to już w srodę powinna być. w tym miesiącu jakoś nie myślałam,ale teraz im blizej terminu @ tym bardziej zaczynam się nakręcać...

Ja juz się nie nakręcam,przestałam od jakis 2 cykli. Pierwszy cykl w ktorym nie mam żadnych objawów po prostu żadnych:) A tak to co miesiąc miałam wszystkie mozliwe objawy ciazowe ktore wymyslala moja psychika:P Zalogowałam sie na 28dni.pl i tam monitoruje mój cykl wpisuje temperature i inne..i chyba dzieki tej stronie przestalam sie tak nakrecac i myslec

ja też sobie dałam spokój z nakręcaniem. co ma być to będzie. narazie mam inne problemy na głowie. dziś to się czuję jakby @ miała przyjść ale to pewno owu i muszę się ładnie uśmiechać do mężusia ;) strasznie nie możemy się doczekać nowej kuchni. co jedziemy na zakupy to oglądamy sprzęty meble itp. już nawet kafelki wybrałam :) z sypialnią poszło nam gładko ale kuchnia i łazienka to dopiero wyzwanie, zwłaszcza że nic nie zrobimy sami tylko do wszystkiego trzeba majstra ;/

Moja siostra chyba poroniła, nawet nie wiedziała, że w ciąży, choć stara się od roku, matko jak mi jej żal :( :( :( Miała @ w lipcu a teraz znowu krwawienie i podczas kąpieli po porostu jej wyleciało :( :( Nie jest jeszcze dokładnie pewna, ja bym chyba nie przeżyła :( Jak ja doceniam to moje małe serduszko!!!!!!!!!!!!!!!!

czula przykro mi z powodu siostry... ja kiedys tez myslalam ze poronilam, mialam takie grube skrzeby i wogole wygladalo to co wypadlo strasznie. poszlam od razu do lekarza. okazalo sie ze cos sie mocniej oczyscila macica czy jakos tak i to czasem sie zdarza. moze to sie siostrze przytrafilo ja znow w pracy bylam pol godziny.ale upal dzisiaj masakra. bylismy w paryzu w wekend. swietne bylo i w disneylandzie. super bylo ale juz nigdy nie bede szalec az urodze

czesc dziewczyny 🖐️ dzis przyszla @ jedna wrr ale musiala przyjsc jak nie mam owulacji wrrrrrr pojutrze zaczynam badania buziaki 😘 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... dula.....................26..................6.......... ..............02.08.09 majka242............. 29..................25........................03.08.09 karla83 .................25 ................8 (2zCLO) .............05.08.09 Ania_29.................29.................5............ ...........???????? edytka1980............29.................13............. ...........10.08.09 marzencia864.........23.................5............... .........15.08.09 laura33.................33..................4........... .............22.07.30 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........30......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............30. .....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1........21........24.11.09 Julian Klapaucius26..26.........6............22.......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............18.......12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15.......19.12. 0 9...........? Iwona77.......32..........4............13........03.02.1 0 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3.............12....... luty 2010...Kacper/Blanka

kurcze blad w tabelce juz poprawiam STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... dula.....................26..................6.......... ..............02.08.09 majka242............. 29..................25........................03.08.09 karla83 .................25 ................8 (2zCLO) .............05.08.09 Ania_29.................29.................5............ ...........???????? edytka1980............29.................13............. ...........10.08.09 marzencia864.........23.................5............... .........15.08.09 laura33.................33..................4........... .............22.08.30 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........30......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............30. .....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1........21........24.11.09 Julian Klapaucius26..26.........6............22.......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............18.......12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15.......19.12. 0 9...........? Iwona77.......32..........4............13........03.02.1 0 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3.............12....... luty 2010...Kacper/Blanka

🖐️ u mie @ nadal brak, do gina niestety nie wyskoczylam bo nie mialam kiedy :( ale zapisalam sie na przyszly pon. i wtedy to juz koniecznie! fajna pogoda, juz urlopu nie moge sie doczekac - a jeszcze 2 tyg. :)

witam co z kawką dziewczyny?? ja miałam wczoraj okropny dzień, od południa leżałam tak mnie brzuch bolał. a dziś od samego rana mnie mdli i mam słodko w ustach, zjadłam śniadanie i czekam na efekt..

Gość anczur
hej dziewczyny jak tam u Was?? Mam sprawe dostalalm propozycje wyjazdu do Anglii tam bym pracowala i miala sklep na sspolke ze szwagierka kuszaca propozycje moj P tez powoli szuka pracy zeby tam sie przeniesc ale mamy kilka problemow mamy psa ktorego nie bardzo mozemy tam zabrac P mama jest osoba dosc slaba psychicznie zaraz bedzie dulczec i popelniac samobójstwa(robi to co rok tak straszy) i moja mama ktora tez potrzebuje pomocy i juz sie poplakala ze 2 dziecko ja zostawia, mieszkanie mamy do wynajecia ;/ nie wiem co mam zrobic jechac czy nie jechac a moze taka szansa sie juz nie powtorzy? co o tym myslicie prosze podpowiedzcie mi cos

{anczur} słonko rób to co dla Ciebie najważniejsze!!!! A mamy nie możecie zabrać??? Może ugadajcie się z nią choć na częste telefony, przyjazdy (to oczywiście w miarę możliwości) :) Ciężka sprawa nie????????????? U mnie już dziś kafelki kładzie w łazience, jest szansa, że kiedyś się to skończy :D:D:D:D:D

Gość anczur
brzusiowa mama P zawalu dostaje jak wsiada do windy nie widze jej w samolocie a pzatym ona tez ma psa wiec nie bardzo jak do niej nie jezdzimy chociaz raz w tygodniu to juz mowi ze jest taka samotna itd;/ a moja mama mieszka z babcia i z moim ojcem i chyba sie rozwodza wiec;/ nie bardzo ma z kim pogadac sama nie wiem co robic:(

witam anczur brzusiowa ma racje rob to co dla ciebie najwazniejsze. rodzice sa kochani i dali nam wszystko ,ale wydaje mi sie ze niemozna cly czas patrzec na nich. zwlaszcza ze wydaje mi sie ze twoja mama gra na emocjach. ja jestem jedynaczka rowniez zostawilam ich na pare lat wyjezdzajac. wiem ze im ciezko mi tez...ale musze starac sie rowniez patrzec na siebie. teraz dzwonie do nich raz w tyg dziennie pisze smsy, odwiedzam. wszystko sie ulozy. a okazji trzeba sie chwytac kochane obiecuje ze do dnia rozwiazania nie zrobie nic!! tyle ile ja strachu sie przez glupote najadlam. teraz juz wiem co oznacza bycie w ciazy.zawsze myslalam ze jako osoba w ciazy nadal moge wszystko. ze nie bede wydziwiac i marudzic ze tego nie tamtego nie itp. w wekend bylam w paryzu. caly dzien latalam jak glupia i zwiedzalam. zero odpoczynku. czulam sie dobrze wiec niby po co?. pozniej pare godzin snu i disneyland. znow 8 godzin na nogach,karuzele, szalenstwa. pod wieczor zaczelam sie zle czuc.kompletne wyczerpanie. a tu 5 godzin podrozy jeszcze. gdy wrocilam o 12tej czulam sie tak fatalnie ze nagle wpadlam w panike. zostalam wczoraj w domu dzisiaj tez.leze w lozku a nadal pozbierac sie z wyczerpania nie moge. za te 2 dni nieobecnosci w pracy niech mnie nawet wyrzuca ale... nie pojde.niemam sily.nieczulam sie nigdy az tak slaba. spalam dzisiaj 14 godzin. teraz juz wiem co oznacza ze trzeba oszczedzac sie w czasie ciazy. Boziu zeby bylo wszystko ok

Gość anczur
chce dzidzie dzieki za rade nadal mam watpliwosci bo o ile moja mama sobie poradzi to P nie koniecznie bo nie ma nikogo zadnej rodziny oproz nas i psa a eraz bedzie nasza sunia sie opiekowac w razie co a z nia jest sporo klopotow;/ a co do twojej sprawy to musisz na siebie bardzo wazac i oszczedzac a bedzie dobze

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... dula.....................26..................6.......... ..............02.08.09 majka242............. 29..................25........................03.08.09 karla83 .................25 ................8 (2zCLO) .............05.08.09 Ania_29.................29.................5............ ...........???????? edytka1980............29.................13............. ...........10.08.09 marzencia864.........23.................5............... .........15.08.09 laura33.................33..................4........... .............22.08.30 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........30......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............30. .....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1........24........24.11.09 Julian Klapaucius26..26.........6............22.......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............18.......12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15.......19.12. 0 9...........? Iwona77.......32..........4............13........03.02.1 0 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3.............12....... luty 2010...Kacper/Blanka

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... dula.....................26..................6.......... ..............02.08.09 majka242............. 29..................25........................03.08.09 karla83 .................25 ................8 (2zCLO) .............05.08.09 Ania_29.................29.................5............ ...........???????? edytka1980............29.................13............. ...........10.08.09 marzencia864.........23.................5............... .........15.08.09 laura33.................33..................4........... .............22.08.30 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........30......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............30. .....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1........21........24.11.09 Julian Klapaucius26..26.........6............22.......2 8 .11.09.........Natan/Aron Koniczyna30..30.........7.............18.......12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15.......19.12. 0 9...........? Iwona77.......32..........4............13........03.02.1 0 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3.............12....... luty 2010...Kacper/Blanka

Gość anczur
Moi znajomi maja Juliana Piotra i nie wiem jak innym ale dla mnie jst swietnym imieniem mozna powiedziec ze kazdym imieniem sie skrzywdzi swoej dziecko zreszta jka moja babcia mowi "kazde imie jest ladne jezeli ladnie sie je wymawia"Lucja K;p;p

🖐️ jak dla mnie Julek jest ok. anczur trudna decyzja ale chyba warto, a rodzice... coz - pogadaja ale chyba sie pogodza z tym faktem

Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj wpadłam w wir sprzątania. Pomyłam okna, pozmieniałam firanki, ugotowałam obiad i jakos tak opadłam teraz z sił...:) Anczur ja bym psa zabrała ze sobą! a rodzice...no cóż jakoś sobie muszą poradzić, w końcu nie są małymi dziećmi! Początki zawsze są trudne ale potem się przyzwyczają.Wiem z autopsji:):)

Gość anczur
problem mojego psa jest taki ze gubi siersc ale nie jak normalny pies bo ja odkurzam mieszkanie codziennie a zima ze 2 lub 3 razy a bedziemy mieszkac z nimi wiec nie wyobrazam sobie psa w domku z ich mala oj sama nie wiem :(

Cześć dziewczyny! Zapraszam na kawkę! Wczoraj mi plomba wypadła, dzwoniłam do dentystki i mówiła ze jak nie boli to wstrzymac się do czwartku bo wtedy mam wizytę. A dzisiaj tak mnie zaczął ćmic że nawet napić się nie mogę bo go podrażniam....Echhh. Auta nie mam dalej i podejrzewam, że jeszcze z 2 tygodnie nie będe miała. Wszystko mnie zaczyna irytowac:):):)

Witam:) Ja juz sie dolaczam do kawki:) Ostatnio wogole spac nie moge i dotego budze sie o swicie... STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... dula.....................26..................6.......... ..............02.08.09 majka242............. 29..................25........................03.08.09 karla83 .................25 ................8 (2zCLO) .............05.08.09 Ania_29.................29.................5............ ...........???????? edytka1980............29.................13............. ...........10.08.09 marzencia864.........23.................5............... .........15.08.09 laura33.................33..................4........... .............22.08.30 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........30......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............30. .....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1........21........24.11.09 Julian Klapaucius26..26.........6............22.......2 8 .11.09.........Natan/Aron Koniczyna30..30.........7.............18.......12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15.......19.12. 0 9...........? Iwona77.......32..........4............14........03.02.1 0 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3.............12....... luty 2010...Kacper/Blanka