malutka8686 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Totalne nudy :( U mnie taki cały tydzień :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Sierpień 27, 2009 no u mine tez nuda masakra.... nie ma co robic chyba cos sobie zjem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała_81 Napisano Sierpień 27, 2009 nuda, a poza tym okropnie mi się chce spać. chyba muszę sobie zrobić dziś już druga kawę. obiecałam sobie, że nie ją ogranicze i chyba nic z tego. ale za to zrezygnowałam z czarnej herbaty i piję tylko białą i zieloną. miałam nadzięję, że juz w tym m-cu mnie odrzuci od kawy ale chyba nic z tego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Sierpień 27, 2009 mam pytanie dziewczyny... bo mam wrazenie ze czytanie na forum tych wszystich info i udzial w forum staraczek niesamowicie mnie schizuje...jeszcze bardziej przezywam niecierpliwosc i jeszcze bardziej pragnę jakby niemalze niewykonalnego.zajscie w ciąze wydaje mi się jakiś niesamowitym wyczynem dostepnym tlyko dla najlepszych... wiem ze w odpowiedzi bedzie "wyluzuj" ale jak ?kiedy tak bardzo sie tego pragnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Sierpień 27, 2009 czasami zauwazam ze zaczynam juz mocno zazdroscic kobietom zachodzącym , tym ktore juz maja dzieci.. , czuje sie jakas gorsza , doniczego -nieproduktywna..beznadzieja.. pomóżcie mi zrozumiec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Nie martw się ja mam to samo, też jak się nie udaje to myśle dlaczego, czy jestem gorsza od innych i zaraz się kłóce z mężem i mówie mu że jestem do niczego bo nawet w ciąże nie potrafie zajść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Ale czemu Ty sie martwisz przeciez to dopiero Twój pierwszy cykl starań i do tego masz dopiero 22 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 27, 2009 EsiaSmH , basia ma racje to dopiero Twój pierwszy cy6lk... Nikt nie powiedział, że w ciąże zachodzi się za pierwszym razem... Na Twoim miejscu na razie bym się nie martwiła, zaczniesz się martwić ja będziesz się starała już 8 czy 12 cykl( tak jak nie które kobitki z naszego topiku), na razie uspokój się, i do dzieła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Sierpień 27, 2009 MOje kochane tym razem to moj pierwszy cykl.. ale jestem po przejsciach...juz pisalam jak was odwiedzialm pierwszy raz ze bylm już wciązyo ktorą staralismy sie ponad pol roku, w 5 miesiącu ją straciłam...wskazania do leczenia mialam na rok..i teraz odwazylam sie znow zaczac...dlatego taka schiza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Sierpień 27, 2009 poporstu dla mnie starania nie trwaja od teraz tylko od poltora roku...ten czas kiedy nie moglam probowac i ten kiedy probowalismy a potem porazka.. to wywoluje we mnia taaaka zlosc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Bardzo mi przykro widocznie nie doczytałam, ale wiem co czujesz ja też jestem po przejściach i też straciłam ciąże w 10 tyg. Ale i tak nie moge sobie wypbrazić co przeszłasz tracąc dzieciątko w 5 miesiącu. Bardzo mi przykro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Sierpień 27, 2009 Esia a mam niedyskretne pytanie, czemu stracilas ciaze ? co bylo tego powodem?? Nie martw sie zajdziesz w ciaze tylko troche czasu potrzeba, ja za 3 razxem staran zaszlam teraz jestem w 17tym tc. Bedzie dobrze golwka do gory :* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Smieszka- zaśniad groniasty był powodem...taka struktura "gronek" otaczająca dzidzie i przemieniająca ją w te gronka. taki rodzaj nowotworu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Sierpień 27, 2009 aha... jejku strasznie mi przykro ale zobaczysz wszystko sie ulozy, zajdziesz w ciaze i bedziecie miec sliczne zdrowe dzieciatko :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Sierpień 27, 2009 :) wiem .. bedzie dobrze... muszę być cierpliwa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Ale tu dziś straszna cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 27, 2009 No właśnie, taka cisza panuje już od kilki dni :( Kobietki chyba leniuchują :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Pewnie korzystają z ostatnich dni ładnej pogody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Możliwe... A może intensywnie się starają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Hej! u mnie trwa czas (nie)oczekiwania na @, w pracy duzo roboty, dlatego jestem maloaktywna :( wiecie ze ja tez tak troche sobie zazdroszcze tym co w ciazy, i tym ktore juz dzieci maja, ze ja jakas do bani jestem ze nie moge :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Cześć dziewczyny! Dzisiaj pierwsza:) Zapraszam na kawkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Witam wszystkie kobietki obecne Ja z rana poproszę kawusie ;) Dula co tam słychać u Ciebie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Leci powolutku. Stres mnie dopada coraz większy przed terminem @... A tak poza tym to siedzę w pracy. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Aż sie za adresowanie kopert wzięłam żeby bezczynnie nie siedzieć:) Ja chce już wtorek!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Ja też juz siedze przy komputerze popijając kawkę :) Pozdrowienia dla wszystkich staraczek i przyszłych mamusiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Ja też się już stresuje przed @, wole jak ona przychodzi sama jeszcze przed zrobieniem testu niz mam znowu oglądać jedną kreskę. Oczywiście chciałabym aby w ogóle nie przyszła, ale juz mnie brzuch pobolewa i zauwazyłam u siebie jakieś napięcie, coś jestem nerwowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Dula i Karla a Wy czujecie się jak na @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Ja byłam wczoraj u gina. Badania mam ok. Kiedyś wyczułam sobie mały guzek na lewej piersi i poszłam na usg okazało się, że nie jest to nic groźnego, ale wczoraj dostałam jeszcze raz skierowanie na USG ze wskazaniem biopsji cięko igłowej. Lekarz powiedział, że właśnie najwięcej takich guzków przeradza się w nowotwory podczas ciąży :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Ja narazie nic nie czuję. Aż dziwnie. No ale do @ zostało mi jeszcze 4 dni. Ja też kiedyś coś wyczułam w prawej piersi. Wyczuwalny był tylko przed okresem i okazało się że to jakiś gruczoł na szczęście. Malutka będzie dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Sierpień 28, 2009 Czesc dziewczynki ja tez przy kompie w pracy z herbatka i sniadankiem, nuda mega u mnie tez pogoda piekna :))) mamy z narzeczonym troche powoli latania bo kupilismy mieszkanie i bedziemy remontowac od podszewki takze sie zacznie powoli urwanie glowy ale mega sie ciesze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Dula tylko, że ten guzek jest cały czas wyczuwalny, nie tylko przed okresem :( Musze jak najszybciej zapisać się na te badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach