majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 [ z l y ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 [s e r c e ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 [ u s t a ] [ o k ] [n i e ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 ooo 'ok' i 'nie' sie nie da:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 [c o o l] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 [b e k s a ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 [s p i o c h ] no to chyba na tyle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 ale zaśmieciłam topik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Hej dziewczynki ja w pierwszej ciąży zaszłam w pierwszym cyklu. Moja siostra poszła do ginekologa jak chciala zajść w ciążę, bo próbowali rok tak na luzaka jak bedzie to będzie. Gin zrobił jej usg i na podstawie rozmiaru jajeczka ustalił kiedy naja próbować i wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 aga @ dalej nie przyszedł :( A juz bym chciała żeby przyszła i żebyśmy znów próbowali. A dziewczyny jak można wyregulować okres, tylko tabletakami antykoncepcyjnymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 miałobyc nie aga tylko aha, cholera za dużo kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 ja miałam regulowaną 2 luteina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 miało być @ nie 2 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 mała mi @ sama się wyregulowałam, a miałam ja rożnie co 24,30,31,33, ale myślę, że było to spowodowane stresem... Różne czynniki wpływają na rozregulacje @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 dzięki majeczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Wrzesień 2, 2009 mala a ty robilas ten test ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 boli brzuch mnie...i głowa...A mna dworze taki upał i nic mi się nie chce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 beksa] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Ale fajne. Ciesze się jak głupia, że mi sie udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 basia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 dla basi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 test robiłam z ciąży tym razem nici. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 zawsze miałam regularny, a teraz szkoda gadać. chyba rzeczywiście coś z tym stresem jest na rzeczy. okres mi się rozregulował, jak mój mąż wyjechał na misję i cały czas ze wszystkim byłam sama przez ponad pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Dula dostałaś ten okres czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Dzięki dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heliozzza Napisano Wrzesień 2, 2009 ja znalazłam pomoc tutaj, nie uwierzycie ile można znaleźć w dobrej literaturze: http://www.gangsters.pl/index.php?polec=18400 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 cześć dziewczyny!! właśnie czytałam o objawach nerwicy żołądkowej i doszłam do wniosku, że lekarz mnie nie ominie. :( prędzej to będzie to, niż ciąża, zwłaszcza, że mój mąż dba aby mio atrakcji co dzień nie zabrakło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 marzencia jak najszybciej idź do lekarza... A no widzisz tak to już z tym,i facetami jest, przy nich nie można się nudzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 marzencia:( nerwica żołądka to poważna choroba oby to nie było to:( Mój M przez tarczycę był bardzo nerwowy i nadpobudliwy i oczywiście wszystko moja wina, ale już mu przeszło i jakoś to przeszliśmy , już jest oki:) czego i Tobie z całego serca życzę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach