martacs 0 Napisano Listopad 6, 2009 zrób test, co Ci szkodzi? sama jestem ciekawa co wyjdzie, mam nadzieję że pozytywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 6, 2009 a gdzie mierzysz temp.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Listopad 6, 2009 W pochwie bo wyczytałam że najbardziej dokładna wychodzi, tylko elektronicznym termometrem i nie wiem czy on coś nie wariuje. Pewnie jutro rano zrobie teściora co by sie przestać łudzić że może cos z tego wyszło. Tylko zastanawiam się skoro nici z tego jak może być przyczyna tych anomalii. Bo troche to dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 6, 2009 no wiem, ale przyczyna zawsze jakaś jest, ale ja już nie mam siły czytać na ten temat, bo potem wariuje :-) wszystkie objawy sobie przypisuję a potem rozczarowanie i płacz, więcjuż przestałam daję na luz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 6, 2009 edith26 przytulam dla wszystkich :) No dziewczynki chwalić się która potrafi zrobić z kilku zdjęć zrobić jedno??? Albo jaki jest do tego program najlepszy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 6, 2009 Wszystkie poszły na kawę beze mnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Listopad 6, 2009 cześć CZuła :) ja byłam na śniadanku :) niestety nie wiem jak to zrobić .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 6, 2009 :) witam Skarby moje, dziekuję za mile słowa wczoraj! nie pisałam bo z salonu wróciłam bardzo poźno...słuchajcie, dostałam pracę tak się cieszę że zaskoczyło że wow...dotego mój mężuś dostał awans, od poniedziałku startuje z nowego stanowiska, a mój brat zdał prawko ;OOO ;) co jest? czyżby sztuka pozytywnego myslenia? tyle dobrych wieści że aż się boję!! a jeśli to moja passa....to ja zapraszam do siebie na kopasa w Wasze zgrabne tyłki ;) na szczęście oczywiście!!!! gdybym tylko mogla Wam dać odrobinę - proszę bardzo, częstujcie się! ;) Iwonka miała rację...napisala mi że to forum przynosi szczęście, Wy je przynosicie, ;) jak dobre wróżki! całuję Was mocno, i z całego serca życzę Wam wszystkiego co najlepsze... :*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 6, 2009 muszę dziś szefowej powiedzieć że odchodzę... cholercia...a z drugiej strony nie umialam z nia się dogadać... będę pazurkowala u siebie w domu po godzinach ;) także zapraszam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 6, 2009 Już zrobiłam :) Ja tam się sama uczę wszystkiego na kompie :) Malinki minki dostepne na NK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Listopad 6, 2009 już lece oglądać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Listopad 6, 2009 minki pierwsza klasa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 6, 2009 Sikam z niej od rana, maz ja trzymal na rekach i ona takie minki robila do niego jak ta nasza kruszyna sie bardzo zmienila heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Listopad 6, 2009 miesiąc czasu dla takiego malenstwa to wiele zmian.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Listopad 6, 2009 witam wszystkie kobitki :) Czula nooo twoja niunia jest niemozliwa sliczna cudna i w ogole mmm :))))) ja wczoraj bylam u mojego gina... niestety dalej biore te wszysztkie leki, zwiekszyl mi znowu dawke jednego leku na podtrzymanie ciazy, powiedzial ze te leki co zazywam bede brala do 37 tygodnia ciazy bo dzieki nim mam podtrzymywana ciaze, wiec po 37 tygodniu podejrzewam ze urodze jak juz zaprzestane brac te leki bo dzieki nim jeszcze nie urodziam, podlaczyli mnie znow wczoraj pod ktg, wyszedl mi jeszcze skurcz...co jeszcze najwazniejsze ze moja malutka rosnie i idealnie jak na 27 tydzien ciazy wiec z tym przynajmniej jest dzieki bogu dobrze, powiedzial jeszcze ze dziecka glowka jest bardzo nisko takjakby wcisnieta w miednice a ze nie powinno tak byc ze tak nisko nie powinna miec glowki ... i bla bla bla kolejna wizyta za 2 tygodnie idzie oszalec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Listopad 6, 2009 widzać smieska ze twojej kruszynce strasznie się spieszy na ten swiat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Listopad 6, 2009 kruszynka nooo az sie boje dobrze ze biore te wszystkie leki bo podejrzewam ze jak bym ich nie brala to bylby porod murowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Listopad 6, 2009 miłego weekendu dziewczyny!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 6, 2009 Ja też miałam szybciej urodzić, a proszę kleszczami wyciągali na siłę, bo nie chciała wyjść... Moja siostra ( ta co tydzień przede mną urodziła) to jej lekarz mówił od połowy ciąży, że ma rozwarcie i może urodzić i właśnie jak Ty kochana rybko miała skurcze... A 13 dnia (!!!) po terminie wywoływali, bo małemu się nie spieszyło wcale :) Oby u Ciebie żabko też tak było :) Gdzie jest reszta dziewczyn??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monik16 Napisano Listopad 6, 2009 Cześć kobietki. Od trzech lat staram się z mężem o dziecko. Jak na razie nic nie wyszło. We wtorek miałam pierwszą inseminację. Cały czas lekko pobolewa mnie brzuch, zastanawiam się czy to dobrze czy nie. Może wy mi coś powiecie na ten temat. A i owolacje miałam wywoływaną hormonalnie bo parę miesięcy temu okazało się, że moje pęcherzyki za wolno rosną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 7, 2009 Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kawka na stole :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Listopad 7, 2009 hej czuła no przecież wstałam :) :) co tam u Was laski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Listopad 7, 2009 Hej! mam tyly w czytaniu i do poniedzialku raczej nie nadrobie, jestesmy dzis w wawie, zaraz na zakupy :) a potem 18-ka siostry :) Buziaki Kochane i owocnych staran zycze! Wypoczywajcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Listopad 8, 2009 cześć dziewczyny, komu kawka, komu herbatka? Jestem ledwo żywa po wczorajszej imprezie, aż mnie mdli błeeee Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Listopad 8, 2009 Ania, kiedy testujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 8, 2009 Toś się schlała :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Listopad 8, 2009 hihihi raczej strułam tatarem :) wina wypiłam tylko trochę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Listopad 8, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI...............DATA@ Ania_29................29.................8............ ..............2.11.09 karla83 ................26 ................11 .......... ..............05.11.09 mała_81...............28..................4............. ............06.11.09 basia29................29..................9............ . ............07.11.09 laura33................33..................7............ .............09.11.09 Fridka..................29.................11........... ..............14.11.09 majka242..............29................................ ............17,11.09 martacs................29............................... ..............22.11.09 edith26................26.................14........... ..............28.11.09 edytka1980...........29.................14............ ..............????????? malutka8686..........23..................2.............. . ...........??????? marzencia864........23..................9............... ...........04.12.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię chcedzidzie..25..........1..........25.........24.11.09 .....Wiktor/Julian Koniczyna30..30..........7..........30........12.12.09. ..Dawid/Natalia szoja...........29..........3..........15........19.12. 09 ...........? Iwona77.......32..........4...........28........03.02.10 .....Majka smieska1......23..........3..........25....... ..luty2010.....Blanka kruszynka173...24........3...........?.........czerwiec 2010............. dula.............26..........8...........10........10.06 .2010.............. EsiaSmH .......22..........2...........7.........13.06.2010..Nadia/ Samuel Mamuśki NICK..........IMIĘ .........DATA.........WAGA .......WZROST......PORÓD frezyjka....Piotruś......28.09.09.......3970....... ..54............sn czula........Malinka......06.10.09.......3100...... ...53............. klapaucius26.....Szymon.....03.11.09....3000........50............cc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Listopad 8, 2009 Witam wpadłam na chwilke. Szybciutko napisze co i jak i uciekam....poród w 36tc, poniewaz saczyly mi sie wody.Dostalam na wywołanie 2 kroplowki....skurcze przez 8 godzin co 3 minuty......szyjka twarda pomimo podania 3 czopkow i zastrzyku. po 8 godzinach zdecydowalismy sie na cesarke.18.00 cesarka, 18.30 mały na swiecie. 5 dni w szpitalu bo maly musial byc na antybiotyku (z powodu wod plodowych ryzyko zakazenia). Teraz jestesmy juz w domku, zdrowi i zadowoleni. Pozdrawiam. Odezwe szie jak bede miala chwilke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Listopad 8, 2009 ojej,Klapaucius:)ale niespodzianka:):):)No gratulacje wielkie i buziaczki.Najwazniejsze ze jestescie zdrowi oboje.Buziaki:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach