brzusiowa czuła 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Majuchaaaaaaaaaaa Dulaaaaaaaaaaa i reszta lasekkkkkkkkkkkk nie przesadzajcie dla mnie z tym prezentem :P :P :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Grudzień 9, 2009 mała_81 daj znać za parę dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Cześć dziewczyny! Rzeczywiście przyznaję ostatnio rzadko zaglądałam. Ale takie mam zamieszanie przed świętami, że szok. Dzisiaj miałam wolne więc się wzięłam za sprzątanie. Dzień zleciał szybciutko a ja dalej z pracami jestem w polu:P Do tego tak mnie dzisiaj męczy ból głowy, że masakra! Aniu mnie też męczy zgaga, najgorzej jest wieczorem:/ Miłego wieczoru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Grudzień 9, 2009 no sama do siebie nie bede gadac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Cześć dziewczyny! Rzeczywiście przyznaję ostatnio rzadko zaglądałam. Ale takie mam zamieszanie przed świętami, że szok. Dzisiaj miałam wolne więc się wzięłam za sprzątanie. Dzień zleciał szybciutko a ja dalej z pracami jestem w polu:P Do tego tak mnie dzisiaj męczy ból głowy, że masakra! Aniu mnie też męczy zgaga, najgorzej jest wieczorem:/ Miłego wieczoru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Grudzień 9, 2009 sama do siebie nie bede gadac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Ale mi sie wysłało parę razy:) Coś kafe szwankuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Grudzień 10, 2009 jestem:) Madziu jak Malinka?wszystko ok?śliczna moja:):):) wchodziłam ale nie pisałam bo jakoś tematu nie mam, dziewczyny piszą o ciąży,lekarzach,USG i porodach a ja nie w temacie, więc sie nie odzywam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Hej dziewczyny :) Ale mam strasznego lenia.... od poniedziałku idę na zwolnienie i to chyba już do końca ciąży.... teraz akurat święta więc bede miala czas na porzadki i ogolne przygotowanie :) jak tam wasze prezenty?? jak już mam z głowy:) To dla mojego M: http://endorfinum.pl/gift.php?kid=k006&id=g0003 mam nadzieje że będzie zadowolony :) to jest prezent dla 2 latki mojej siostry : http://www.allegro.pl/item836342616_smoby_kuchnia_elektr_tefal_cheftronic_tania_wys.html a to dla chrześnicy: http://www.allegro.pl/item834100773_hannah_montana_mata_do_nauki_tanca_kurs_dvd_62305.html dla dorosłych nie kupujemy nigdy prezentów więc mam spokój :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 10, 2009 cześć Majka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Cześć kobietki! Komu kawę komu herbatę? Czekam na Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Grudzień 10, 2009 O wy juz jesteście. Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Maja ja mam to samo. codziennie czytam co dziewczyny piszą, ale mam ostatnio takiego kata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Nic mi sie nie chce dodatkowo czuje, ze dostane niedługo okres juz na dniach. objawy jak co miesiac. I wiem ze będziemy musieli z moim M zawieścić starania na 3 miesiace, bo wyjeżdza prawdopodobnie na 3miesiace i bedzie dopiero w kwietniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Grudzień 10, 2009 mała to mnie rozumiesz ja Ciebie tez:) za 2 do 3 dni przyjdzie @ zero objawów jak co miesiąc i na 100% nie będzie ciązy:( Twój jedzie do pracy na 3 miechy?????? bardzo daleko??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Grudzień 10, 2009 czesc kruszynka:) dobrze robisz idź na zwolnienie przed świętami tyle roboty a ty z brzuszkiem to podwójnie Ci ciężko:) prezenty to moja coroczna udręka bo nie wiem co kupić:(:(:(:( lubie dawać ale nie wiem nigdy co:( Madziulaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Grudzień 10, 2009 aaaaa to ja poproszę kawusię:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Grudzień 10, 2009 marzenko szkoda ,że sie wypisałaś ale rozumiem........:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PrzeczytamWszystkich Napisano Grudzień 10, 2009 http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/ Zapraszam wszystkich do rejestracji w serwisie Przeczytam Wszystkich. W serwisie tym zdobywasz punkty za czytanie artykułów z różnych stron choć tak na prawdę wystarczy że otworzysz kilka wybranych artykułów, poczekasz kilka sekund a punkty wpłyną na Twoje konto. Zdobyte punkty wymieniasz na nagrody począwszy od doładowań na komórki a kończąc na na prawdę wartościowym sprzęcie takim jak: laptopy, telewizory, komórki czy mp4. Poprzez rejestrację z tego linku: http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/ zyskasz na start 100 punktów. Jedynym wymogiem otrzymania tych dodatkowych punktów jest rejestracja w ciągu pół godziny od kliknięcia w ten link. Zapraszam gorąco! Warto! http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Grudzień 10, 2009 ja kawe poprosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Grudzień 10, 2009 hej Aniu co u Ciebie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 10, 2009 tzn wiesz ja tez mam problemy z prezentami :) ale moja chrześnica zawsze pisze list do Mikołaja więc tu mam łatwo, dla 2 latki prezent wymyśliła moja siostra i z nia na spółke wziełyśmy tą kuchnie a dla M jakoś tak mnie natchnęło pierwszy raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Grudzień 10, 2009 STARAJACE SIE: Nick....................WIEK..........ILOŚĆ CYKLI....................DATA@ mała_81...............28..................5............. ............11.12.09 majka242..............29................................ ...........12.12.09 Ania_29................29.................9............ ..............17.12.09 edith26................26.................15........... ..............22.12.09 Myszka24..............26..............ok.31............. ...........24.12.09 laura33................33..................9............ .............03.01.10 martacs................29............................... .............05.01.10 edytka1980...........29.................14............ ..............????????? malutka8686..........23..................2.............. . ...........??????? karla83 ................26 ................11 .......... ..............??????? basia29................29..................9............ . ............?????? BRZUSIOWE MAMY: nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Koniczyna30..30..........7..........37........12.12.09. ..Dawid/Natalia szoja...........29..........3..........36........19.12. 09 ...........? Iwona77.......32..........4...........33........03.02.10 .....Majka smieska1......23..........3.......... 32....... ..luty2010.....Blanka kruszynka173...24........3...........14.........8.06.201 0............ labudka82......27.........15..........14......09.06.2010 Klaudia/Szymon dula.............26..........8...........14........10.06 .2010.............. EsiaSmH .......22..........2...........14.......13.06.2010.Nadia/ Samuel Fridka..........29.........11............6............ ..Karol/Lenka.......... MAMUSKI: NICK..........IMIĘ .........DATA.........WAGA .......WZROST......PORÓD frezyjka....Piotruś......28.09.09.......3970....... ..54............sn czula........Malinka......06.10.09.......3100...... ...53............. klapaucius26.....Szymon.....03.11.09....3000........50.. .........cc chcedzidzie................????...........?????....24.11.09 .....Wiktor/Julian mały remont w tabelce chce dzidzie już na pewno po porodzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Grudzień 10, 2009 nic ciekawego mam recepte na clo mam brac 1 cykl... tak wiec czekam na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Grudzień 10, 2009 prezenty fajne dzieciaki się ucieszą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Grudzień 10, 2009 ja muszę iść do gina umówić się na HSG ale się boję:( i może pójdę w styczniu jak nie stchórzę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Grudzień 10, 2009 cześć dziewczyny. wypisałam się ale czytam was pilnie. miałam okropny początek tygodnia. jak tylko mój m dowiedział się że dostałam @ zamarł jak grób. czuł się zawiedziony, był smutny i wogule. ja znów ryczałam jak bóbr, no bo jakby nie było to ja go zawiodłam :( próbuję dać sobie na luz, olać wszystko... i stąd moja decyzja o tabelce, nawet temp nie mierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Maja nie jedzie dalko, bo do mista oddalonego od naszego 100 km, i na weekand bedzie zjezdzał. ale jakie prawdopodobie ństwao ze trafimy z terminem na weekend? - marne. jedzie na kurs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Marzencia wiem co czujesz, mam to od kilku miesięcy. Najgorsze, ze ta flustracja z miesiaca na miesiąc wzrasta. Ja obiecała sobie, ze w przyszłym miesiącu zrobię sobie badania hormonów czy wszystko ok i wyluzuję. Przestane mierzyć temerature i liczyc dni co bedzie to bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach